CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Juju

AMWAY -- Everything abt AMWAY

[Copy link]
Post time 5-5-2005 01:04 PM | Show all posts
Originally posted by Abg at 4-5-2005 08:24 PM:
Abg baru Gold Producer... lol




tahniah....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2005 04:02 PM | Show all posts
Terima kasih duyong95... Abg harap duyong95 lebih2 berjaya lagi.... tak lupa juga kepada rakan2 yang lain... :tq::hug:
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2005 04:58 PM | Show all posts
Originally posted by Abg at 5-5-2005 04:02 PM:
Terima kasih duyong95... Abg harap duyong95 lebih2 berjaya lagi.... tak lupa juga kepada rakan2 yang lain... :tq::hug:



u dr group mana eh?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2005 05:23 PM | Show all posts
ipoh mali maaa...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2005 10:07 PM | Show all posts
Originally posted by Abg at 6-5-2005 17:23:
ipoh mali maaa...


tahniah Abg. akhirnya ada gak lelaki yg join sini. :bgrin:
Reply

Use magic Report

daenix This user has been deleted
Post time 8-5-2005 10:58 PM | Show all posts
amway bape die punya fees nak join ar?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-5-2005 11:23 PM | Show all posts
Originally posted by daenix at 8-5-2005 10:58 PM:
amway bape die punya fees nak join ar?




RM85.  sapa pegi MUS kat Klang semlm?
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2005 07:16 AM | Show all posts
Klang group mana ye yang buat tu...? :hmm:
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2005 07:19 AM | Show all posts
Originally posted by daenix at 8-5-2005 22:58:
amway bape die punya fees nak join ar?

daenix, kalau u berminat ingin tahu dgn lebih lanjut lagi, contactlah sesapa yang ada kat sini.. kalau u kat klang valleylah.... kalau kat kinta valley... abg ada...lol
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2005 09:07 AM | Show all posts
betul la sis rani akhirnyer ada gak wakil kaum adam menyelit kat topik amway

selamat berkenalan ABG
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2005 12:04 PM | Show all posts
Selamat Berkenalan dideals_2004... Hehehe... Abg bukan menyelit lagi dah.. terus menyelinap...lol Dah lama masuk forum ni... tetapi usha dari jauh jer... Dulu tanggapan kaum Adam (termasuk Abg..):lol menatang MLM ni hanya utk orang pompuan... dan perniagaan main2 waktu rehat di pejabat.... Dah masuk dan faham barulah buat betul2... InsyaAllah Abg target Diamond Direct by 2008.... :pray::pray:
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2005 01:28 PM | Show all posts
Originally posted by Abg at 9-5-2005 07:16 AM:
Klang group mana ye yang buat tu...? :hmm:


RNA & Teras Network
Reply

Use magic Report

daenix This user has been deleted
Post time 9-5-2005 04:50 PM | Show all posts
klang? uhh dekat tu. saya kat kluang, johor
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2005 08:12 AM | Show all posts
Originally posted by daenix at 9-5-2005 04:50 PM:
klang? uhh dekat tu. saya kat kluang, johor



uihhh.... tak kisah le klang ke kluang ker.. procedure same jer..
Reply

Use magic Report

daenix This user has been deleted
Post time 11-5-2005 05:08 PM | Show all posts
sometimes kena kisah. kalo produk amway tu bole attach dlm email ok gak. saya kerja and kureng masa
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2005 03:40 PM | Show all posts
Originally posted by daenix at 11-5-2005 05:08 PM:
sometimes kena kisah. kalo produk amway tu bole attach dlm email ok gak. saya kerja and kureng masa



ooo kalau nak tgk produk amway senang jer

klik www.amway2u.com

boleh surf produk amway kat situ, cuma kelebihan jd ahli, boleh order produk amway melalui website and pay thru maybank2u and produk terus dihantar depan umah u... memang sesuai la amway ni utk org yg sibuk mcm kita semua nih..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-5-2005 04:51 PM | Show all posts
Pandora dah join amway nih tahun 2001. dan expired dah pun.
register kalu tak silap waktu tu RM78.00

nak tanya = kalu dah expired berapa RM yer nak idup kan lesen.... ups.. idupkan ahli. boleh ke...????

atoo kene register semula....
camna yer....
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2005 05:19 PM | Show all posts
Originally posted by Pandora at 12-5-2005 04:51 PM:
Pandora dah join amway nih tahun 2001. dan expired dah pun.
register kalu tak silap waktu tu RM78.00

nak tanya = kalu dah expired berapa RM yer nak idup kan lesen.... ups.. idupkan ahli. boleh  ...



pandora~since ur membership dah lama expired maknanyer u kena join as new member la.. so kena bayar semula RM85... mcm biasa kena join ngan existing member of amway..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2005 05:42 PM | Show all posts
mlm lagi.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2005 08:33 PM | Show all posts
Originally posted by sinar_inspirasi at 12-5-2005 05:42 PM:
mlm lagi.....



apa salahnya mlm.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 193786 Replies : 4482
TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta Rasuah Madani telah berputik...
Perwira2022TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta R
Views : 4977 Replies : 42
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 23576 Replies : 151
di Malaysia menyeronokkan , jiran semuanya baik namun selepas 35 tahun wanita  Rohingya, Amirah Anisah Samad yang dilahirkan dan dibesarkan di Malaysia tekad berhijrah ke AS untuk kehidupan lebih baik
YgBenardi Malaysia menyeronokkan , jiran semuan
Views : 8270 Replies : 83
MONEY HEIST [LACASA DE PAPEL]
royaldanishMONEY HEIST [LACASA DE PAPEL]
Views : 78469 Replies : 199
BROOKLYN 99
anony-mousBROOKLYN 99
Views : 5918 Replies : 20
ONLY MURDERS IN THE BUILDING
PrickfordONLY MURDERS IN THE BUILDING
Views : 6799 Replies : 27
STRANGER THINGS SEASON 2
farleoSTRANGER THINGS SEASON 2
Views : 29981 Replies : 48
GOOD GIRLS (NETFLIX)
adila39GOOD GIRLS (NETFLIX)
Views : 10022 Replies : 18
Sambal Village Park
delima.HSambal Village Park
Views : 1882 Replies : 13

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 06:52 AM GMT+8 , Processed in 0.066538 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list