CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lilrose

"Dia Buat Lagi Baju Melayu Nampak Nenen, Ini Ke Baju Akhir Zaman Tu?"

  [Copy link]
Post time 26-4-2020 06:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramsi gayboy dtg tgok show baju buruk model huduh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-4-2020 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 26-4-2020 12:24 AM
Nampak gayanya, baju raya tu je la.. sebenarnya baju raya tahun lepas 3 pasang tapi 2 warna sama,  ...

Jgn lupe pakai singlet.... byknye baju tiap thn...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2020 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya hampornnn geliiii
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2020 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Mengekek iols gelak yg komen tu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2020 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau nak buat baju kain jarang
Boh la inner kat batang badan tu
Tutup dada depan belakang
Jarangkan kat lengan dah la
Kalau macam ni elok takyah berbaju langsung
Tengok pon tak rimas
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2020 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli nengoknya...tp thn ni beraya kat rumah je..siapa yg tgknya..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2020 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 26-4-2020 06:50 AM
Jgn lupe pakai singlet.... byknye baju tiap thn...

Kenapa kena pakai singlet? Nampak buncit ke? Bukan buncit la tu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2020 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Jijiks hokey baju ko.. Design very da hauks ngan model2 gayah ko.. Lelaki sejati tak hingin nak pakai baju glitter2 sambil menayang teteks diorang ngan baju jarang tu.. Puikkk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-4-2020 01:41 PM | Show all posts
aku rasa org biasa takde yg waras nak pakai bling2 mcm ni...maybe artis2 or org2 yg giler attentione maybe la kot nak pakai....
taktau nak komen..
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2020 11:46 AM | Show all posts
yang pasti..... model2 di kutip dari gym2 murahan,   dan pereka adalah seorang yg suka tengok lelaki bogel.   so cara nak tengok suruh lelaki2 gym murahan pakai jala prada....
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2020 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Bju yg ala2 kot tu cntik samping dia
Glitter2 cm kain gaun
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2020 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Aznil n Azwan suka kot baju camni
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2020 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam baju tido seksi je
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2020 07:28 AM | Show all posts
Awat model pon cmtu? Try amik syakirin tu ke. Kidkylo tu ke. Rasa cm boleh carry sikit. Ni casting model pon choii sgt tau, lagi la nmpak baju tu buruk, dah mmg sedia buruk. Maybe 0.01% je kot boleh carry ngn nmpak elok. Ngn model pon nmpak tak terletak, ni kan pula marhaen. Upah mmbe2 gayah je kot, designer ni.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2020 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Ini bukan baju melayu...ini baju sial namanya
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2020 04:35 PM | Show all posts
adoii lawak sungguh komen2 nye  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-5-2020 06:12 AM From the mobile phone | Show all posts
rosa_canina replied at 30-4-2020 04:35 PM
adoii lawak sungguh komen2 nye

Kekek sia iol bca komen2 kt sini haha.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2020 06:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 25-4-2020 11:55 PM
AF tu signature As Fcuk ke??adoi la...hauknye

Tun initials nma c pereka haha.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2020 06:24 AM From the mobile phone | Show all posts
semua hauk

design
model
lokasi
lightingc
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2020 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 1-5-2020 06:16 AM
Tun initials nma c pereka haha.


Tu la...scroll2 bawah baru tau initial pereka....bahahah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 12:47 AM GMT+8 , Processed in 0.093048 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list