CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lilrose

"Dia Buat Lagi Baju Melayu Nampak Nenen, Ini Ke Baju Akhir Zaman Tu?"

  [Copy link]
Post time 25-4-2020 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
knp la bln puasa ni disajikan fesyen yg mengundang makian?

kurang pahala puasa org wei..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-4-2020 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Gmbr 3 dri bwah tu nmpk shape "pisang" dia, kurang phala puasa aku.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
lattehazelnut replied at 24-4-2020 02:16 PM
Mmg la baju ni xleh bawak pakai gi raya rumah org tua.. tapi fashion pun hauk.. model pakai pun nmpa ...

Trlbih nmpk.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
tokchik replied at 24-4-2020 03:40 PM
Nampak bentuk ciknek
Asli atau saja letak terung

Nipis sngt agaknya kain utk bju dorg ni, pastu mcm kinda fit, mna x nya nmpk part tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 24-4-2020 08:37 PM
may be berfaedah pada  nyamuk

Nyamuk mmg suka ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 25-4-2020 11:51 AM
Gayah2 top takpe nyahhh. Janji menghunus

Penat gelak bca komen2 dlm thread ni, komen uol pun hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 25-4-2020 01:36 PM
knp la bln puasa ni disajikan fesyen yg mengundang makian?

kurang pahala puasa org wei..

Yg iol plak tiba2 trnmpk part tu, choiiii.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 25-4-2020 03:17 PM
Gmbr 3 dri bwah tu nmpk shape "pisang" dia, kurang phala puasa aku.

Hahahahah...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-4-2020 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sooooo x chantek
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Gayah mmg kuat mencarut, mulut puaka
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang gemok tu ketet dah layak pakai trainer bra dah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Lupa pakai bra ke kome? {:dot
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Cumikucingku replied at 25-4-2020 05:16 AM
Sibuk sangat nak tunjuk dada kenapa?

Ko sorang je ke ada dada ?

Dada dia yg pling bidang, tu yg nak tnjuk tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
lovelytouch replied at 24-4-2020 03:00 PM
Mati2 akaq ingat AF yang digantung kat leher tu ialah A*s F*#k. Dah kenapa nak ckp benda tu kan rupa ...

Slh stu komen yg pling lawak dlm thread ni haha.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju melayu yg jarang dari atas smpi ke bawah tu menangis britney spears kalau tgok
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
AF tu signature As Fcuk ke??adoi la...hauknye
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-4-2020 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 24-4-2020 03:00 PM
Cukup2 la designer lacurkan model dan keluar dari kotak gayboy tu!!! Design utk lelaki normal boleh  ...

Baju raya kurex dlm ig tu ke??hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2020 12:13 AM | Show all posts
kalau ade bulu kene shave dulu ke cemane?
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2020 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 25-4-2020 11:57 PM
Baju raya kurex dlm ig tu ke??hihihi

Nampak gayanya, baju raya tu je la.. sebenarnya baju raya tahun lepas 3 pasang tapi 2 warna sama, satu tu lain sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2020 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Gamba last tu..apa yg tersembul...hanpon ka purse buh kat dpn tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 01:58 AM GMT+8 , Processed in 0.094127 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list