CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

Nora Danish Didakwa Edit Gambar, Perut Buncit Tiba-Tiba Jadi Langsing

  [Copy link]
Post time 28-4-2020 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Lemak2 perut naik ke teteks
Perut kempis, teks lak jadi kembung
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2020 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Knowlee replied at 24-4-2020 12:36 PM
Alamak... I ni kira ketinggalan zaman la upload gambar sendiri tanpa edit...

Ni worries Knowlee.
Kita sama. X edit apa pun.
Tp kita bukan retis nak edit bagai kan.
We accept who we are..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 29-4-2020 01:01 PM
Ni worries Knowlee.
Kita sama. X edit apa pun.
Tp kita bukan retis nak edit bagai kan.

We are proud of who we are...
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2020 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu lah jangan suka mgejek ex, nanti kena balik batang hidung sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2020 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Gemok tu tak kisah tapi kenapa lately kening sheols macam ulat bulu?? Buruk betul .. kalau yee pun nak nampak cute macam korea ke tidak la macam tuu dah tu tebal dan hitam pulak. Hodohnyaa makeup
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2020 07:41 PM | Show all posts
tak berkenan dengan kening baru dia.. dan tarian tik tok hari2
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2020 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 24-4-2020 12:30 PM
Nape tangan MUA tu hitam dri muka

Ada je muka putih tgn hitam semula jadi walaupun x makeup.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2020 02:57 AM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 24-4-2020 05:51 PM
Filter muka tu normal.. tapi edit bagi pinggang jadi kecik sampai bengkok2 dinding tu sewel.. mema ...

Wow. Senangnya cop orang sewel. So Meghan Trainor pun sewel la.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-5-2020 01:33 PM | Show all posts
nape la nora edit gmbar tu. patutnye post je. pastu buat la caption oops! ada spare pulak, maklum la dah jadi mak. pastu tulis how normal it is to have body mcm tu.

the outcome: acik2 memuji2 nora. hahahah!
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahhh ramai je manusia skrg muka edit guna filter..lua berkerak je....dlm pic wow giler
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2020 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape tau ketinggian sbnr nora?tgk google 1.60cm tp mcm tipu je....
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2020 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 24-4-2020 08:37 PM
Nora danish klu tgk depan2 bukan jenis slim langsing..

Mmg sejenis badan berisi..

U pnh jumpa nora dpn2 ek...dia ni tinggi brp ek....i tak rs 160cm mcm dlm google tu....ke dlm 150cm je??
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2020 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
buangmasa replied at 30-4-2020 07:41 PM
tak berkenan dengan kening baru dia.. dan tarian tik tok hari2

Igt I sorang je rasa pelik dgn kening dia. Nampak fake sangat hitam legam cmtu. Kening tu dia buat mcm mana eh? Inai ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2020 03:47 AM | Show all posts


Aii suka baju raya dia!!!!

lenggan (spelling) ala ala kimono.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2020 10:46 AM | Show all posts
sbb tu la klu kita nak posing dlm group kena betul2 habis gaya especially mulut, mata jgn menyeringai mcm ke haper...geng kitapun jenis puaka jer, janji diri diorang dah jadi, dulik haper geng tak geng, bab cantik tak kasi chan
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2020 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Normal je orang edit gambar dan post kat sosmed. Lagipun ND edit gambar dia pun dia tetap tak lawa jadi takde la tergugat sangat.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-5-2020 06:53 AM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 30-4-2020 07:12 PM
Gemok tu tak kisah tapi kenapa lately kening sheols macam ulat bulu?? Buruk betul .. kalau yee pun n ...

Aku pun perasan kening die mcm ditatoo je.. Kalau lawo x pe. Ini mcm pelik je.... Dah mcm supo kening anak zahid
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2020 10:31 AM | Show all posts
airmineral replied at 24-4-2020 04:06 PM
kalau tgk depan2 ND ni cantik ke ek?
eh dia ni bukan pakai bengkuk kakpam ke?

I pernah jumpe ND face to face memang lawa sangat pada I
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2020 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
ND ni kalau korang jumpa kt luar skrg ni dia chubby2 sikit.. But still cute. Xterjejas pun kecomelan dia tu.. Gempal sikittttt aje..
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
merrissa replied at 25-4-2020 10:29 AM
ntah la dulu ke sekarang aku rasa nora danish xde la cantik mn pun...dgn dia berlakon pon hauk

Haha sama la iols pun rasa mcm tu, baideway relevan lg ke sheols dlm industri :p
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 10:53 AM GMT+8 , Processed in 0.101576 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list