CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

Nora Danish Didakwa Edit Gambar, Perut Buncit Tiba-Tiba Jadi Langsing

  [Copy link]
Post time 25-4-2020 10:29 AM | Show all posts
ntah la dulu ke sekarang aku rasa nora danish xde la cantik mn pun...dgn dia berlakon pon hauk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-4-2020 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
esteryen replied at 24-4-2020 01:05 PM
hahahas! ;)
.
saya ialah, satu ambil gambar dari hp saya atau saya tunggu je kawan send  gambar  ...

Same laa..hahahaha..kalau rasa decent,ok laa..tp ai x fotogenik..nmpk pelik je kt pic..hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka mua tu mcm muka bunga citra lestari. Tapi fail tang tgn
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 11:20 AM | Show all posts
Zeatyisaac replied at 24-4-2020 11:45 PM
Hahaha, sama. My friend pun gitu. Ambik banyak2 gambar, kalau gambar tu dia nampak cantik, terus d ...

hakak ada sorang kawan macam tu gak...kalau bergambar dengan dia..sekali dia edit..sampai lobang hidung akak pun hilang dibuatnya...

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 11:57 AM | Show all posts
hakikat perempuan memang macam ni.. suka edit gambar bagi nampak cantik dan wow.... yang penting nora nampak cute bila buat tiktok... hahaha #donebackup
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab tu bila temgok cite yg dia berlakon dengan farid kamil ape name puyah kuyah yaAllah tuaa nyaaaa dia berisi pon ye.. rupa kat ig kuat edit ye
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
ate mua nya pun..tengok le dulu seblum upload..cian nowa
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
azie5zoe replied at 25-4-2020 10:20 AM
hakak ada sorang kawan macam tu gak...kalau bergambar dengan dia..sekali dia edit..sampai lobang h ...

Hadoi yamak tolong sampai gitu yaaaa lolz
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-4-2020 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Silap
La laki dia pi kutuk ex wife suka edit ..2x5 saja
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Awatlah osman ali suka amik dia berlakon bawa watak utaraa haa... Dia ckp x berapa nak jd....nowa ni kalau dlm pilem nampak cantik mcm dlm IG....tp kalau dalam drama nampak tua and berisi....

Bab filter tu besa la...mmg dia suka filter kan...hehehehe...so x heran la dia bg perut kempih pon..... Hampa tgk la retis2 komen kat ggambaq  #untiltomorrow dia.... Mana hado dia up gambaq buruk kat ig dia weh suna helok2 jaa.... Kalau nampak xelok tu dr ig org lain laa....
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mcm baik je dgn bee khan..siap bertag lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2020 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 25-4-2020 11:11 PM
Dia mcm baik je dgn bee khan..siap bertag lagi..

Dh baik kn diorg...haritu nmpk celeb besday si Dr Dre sesame
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2020 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Tangan mua tu mcm tangan jantan
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2020 02:06 PM | Show all posts
AnggunSophea replied at 25-4-2020 12:56 AM
Ada. Kawan I. Dia dtg majlis I pastu dia upload di ig. Org tegur kulit dia cantik share lah skinca ...

takboleh blah betul baca cite ko ni....nampak lubang idung je hahahahahhaa
giler hebat kawan ko filter....

kawan2 aku pun sama..ramai kaki edit..tapi edit muka sendiri la bagi cun...kalau kawan2 lain muka tak cun pun takper...
semua paling takut kalau nak guna phone aku sebab..aku ni jujur ikhlas akan hantar ke group geng...gambo takde edit....
dorang nasib baik je sebab aku bukan kaki upload, kalau tak for sure putus sahabat ni hahahahhaa

Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2020 05:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Pernah tgk video dia dtg studio sinar fm, 10 tahun dulu kot.

Cantiknya pinggang dia kecikk sgt. Dgn suara comel dia tu, bila SY usik dia cool je tak gedik pun. Tp dia ni nampak mcm kurang mesra sikit kan?
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2020 05:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Zeatyisaac replied at 24-4-2020 11:45 PM
Hahaha, sama. My friend pun gitu. Ambik banyak2 gambar, kalau gambar tu dia nampak cantik, terus d ...

You are not alone.. Gmbr group tp tgk muke dia sorg je tu yg psl leh post.. Xkira laa kwn lain tgh tido ke mulut nganga senget benget ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2020 02:36 PM | Show all posts
asma87 replied at 24-4-2020 08:57 PM
Biar Pon edit perut muncit, still nowadanish kite enjoy ni cantik n herlock banding Nora marhaenn yg ...

yg mn tu nora ruhainies atau nora yaya pe nth kt IG asik nyayi hindustan tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2020 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Noned x kabo ape ke bini d jadikan bahan jenaka? Bkn pantang ke org ckp perihal biniknyer
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2020 12:11 PM | Show all posts
Iols jarang edit2 nak nampak langsing ke apa..kalau nak gambar cerah..just pg kat arah cahaya..takut edit lebih2 nanti org cakap...eh..kenapa lain sangat muka kat luar agn dalam ig/fb..
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2020 12:12 PM | Show all posts
matjerk replied at 24-4-2020 03:40 PM
Bukan takat edit perut bagi kempis... Tp edit tetek bagi kembung sikit..

Ha..ha..sebenarnya ni la benda pertama yang iols fikirkan bila tgok gambar edit tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 10:48 AM GMT+8 , Processed in 0.103326 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list