CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 7243|Reply: 35

Kena Unfollow Dengan Emma Maembong Di IG, Alvin Chong Tak Kisah

  [Copy link]
Post time 21-4-2020 06:22 PM | Show all posts |Read mode
Kalau dulu semasa Emma Maembong masih bujang, sering saja kita lihat beliau dan rakan artisnya, Alvin Chong mesra dan rapat bagaikan pasangan kekasih.



Kredit foto: Instagram Alvin Chong


Malah, ada juga gosip melibatkan mereka berdua apabila dikhabarkan berpacaran dalam diam. Namun, ternyata sangkaan itu meleset apabila Emma telah selamat bernikah dengan pujaan hatinya pada tahun ini.


Namun, Alvin yang ditemui baru-baru ini oleh mStar Online mengatakan, dirinya telah di'unfollow' Emma di Instagram. Eh kenapa pula ni?


Kredit video: mStar Online



Menepis dakwaan Emma 'lupa kawan', Alvin mempertahankan nama baik teman rapatnya itu apabila mendakwa dia dan Emma masih ber'video' call walaupun sudah berkahwin.


Baginya, itu terpulang kepada individu untuk unfollow atau follow di mana mana media sosial kerana persahabatan tidak harus dinilai melalui laman sosial.


  

  



"Emma memang dah lama unfollow semua orang, bagi saya itu adalah haknya. Persahabatan saya dan Emma tak boleh dilihat berdasarkan laman sosial.


"Kami berhubung saja seperti biasa sebagai rakan. Apa yang dia nak buat di online itu adalah haknya. Tak semestinya kami tak berkawan kalau dia tak follow saya pun," ujarnya lagi.


Apa-apapun, harap semuanya okey sahaja ya! Jangan pula bergaduh sesama sendiri disebabkan media sosial! - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-4-2020 06:29 PM | Show all posts
alvin ni taste kurex...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 06:39 PM | Show all posts
Berkenan pulak aku tengok dia dalam Ben & Bella tu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Helokkk ya alvinchong123 ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpe la Alvin..kami masih follow Alvin sbb awak heloks. Perbanyakkan post gambar shirtless yer.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
comel je alvin ni...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Opkos la tak kisah sebab alvin ada kurex kan... Semoga alvin dah sunat
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 07:18 PM | Show all posts
laki dia suh unfollow ker? tergugettttt?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-4-2020 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung jd retis bukan melayu, xde siapa nk kutuk

Kalau retis melayu berbakul2 kena kutuk oleh pemenat melayu dan bukan melayu

Kasihan
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
sedap kan dia ni
*mode birah on*
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak: comel je alvin ni...

xnak gelabah teksssss ke kakkiah??hahahahaha{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 21-4-2020 07:31 PM
sedap kan dia ni
*mode birah on*

jambu angat la.. perfomance mcm nampak mendap plus ciknek 2b kaler pink2 oyen gitu hahah
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 21-4-2020 07:08 PM
comel je alvin ni...

ingat kak kiah nak gelabah tekkss.. ooo memilih eh.. hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka heols dlm drama awak suka saya tak n ben & bella .retis pertama yg aku follow hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 21-4-2020 07:08 PM
comel je alvin ni...

Gelabah teteks perlu diberi pada emma kembong sebab poyo je dah kawen konon nak unfollow retis laki.

Dlu kemain duduk celah kelengkang pelbagai laki, alih2 skrg gelabah teteks nak unfollow smua.

By the way alvin lg comel dari sean lje. Hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 21-4-2020 11:59 AM
jambu angat la.. perfomance mcm nampak mendap plus ciknek 2b kaler pink2 oyen gitu hahah

setakat belai-belai tidur di dada cukuplah
nak ciknek sawo matang balik la kat laki lolzz
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-4-2020 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 21-4-2020 07:09 PM
Opkos la tak kisah sebab alvin ada kurex kan... Semoga alvin dah sunat

Ooooo kalo ada cikki berair peluk2 dgn jolrepen kemahen chuols merempan khennnnz
Chuols mengeletis tgk jejanz lain takpe pulakkkk
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan emma mmg x follow sape2 ke...  even adik beradik or kwn2 artis kecuali emmanizer n 2 acc lg tu... yg latest laki dia
Ke sy ketinggalan keteapi
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Alvin ni pandai simpan rahsia. Berapa lama rahsia fattzura dan emma disimpan sebelum dihidu wartawan. Good friend!
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 21-4-2020 08:17 PM
Gelabah teteks perlu diberi pada emma kembong sebab poyo je dah kawen konon nak unfollow retis lak ...

emma tu ada tetksssss ke nk mggelabah??? hahhaha
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 12:26 PM GMT+8 , Processed in 0.086957 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list