CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: bawangkecik

Kena Unfollow Dengan Emma Maembong Di IG, Alvin Chong Tak Kisah

  [Copy link]
Post time 21-4-2020 11:13 PM | Show all posts
alaaa Alvin tu pun gayah nau nauuu.. tak terasa lah emma  unfollow dia. tp maybe terasa kalau Fatah unfollow dia hahahah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-4-2020 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 21-4-2020 07:09 PM
Opkos la tak kisah sebab alvin ada kurex kan... Semoga alvin dah sunat

Sean Lee konfem sunat. Siap buat discussion pasal sunat dengan ain idrus lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 21-4-2020 08:17 PM
Gelabah teteks perlu diberi pada emma kembong sebab poyo je dah kawen konon nak unfollow retis lak ...

Kannn.. i frust bila alvin x jd host utk icsyvm eh.. betul ke icsyvm? I can see your voice kan rancangan dgn shuk tu.. di take over oleh sean ni laa.. i x suka sgt sean.. pelatt.. alvin lebih best
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Emma mmg dh lame la unfollow semua org, die follow fanclub dia je sebelum kawen tu... Kenapa baru timbul isu ni ek.. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 12:01 AM | Show all posts
leftenanhensem replied at 21-4-2020 11:13 PM
alaaa Alvin tu pun gayah nau nauuu.. tak terasa lah emma  unfollow dia. tp maybe terasa kalau Fatah  ...

setuju uols sudah terang lagi bersuluh kekdahnya dengan tiktoknya geli yach
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 12:05 AM | Show all posts
user2012 replied at 22-4-2020 12:01 AM
setuju uols sudah terang lagi bersuluh kekdahnya dengan tiktoknya geli yach

alaa uols jambu + tik tok tak semestinya gayah.
btw iols suka tgk short drama alvin + hannah delisha utk nescafe. Asyik mengundang iols bancuh kopi malam2.




Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
oklah tu,hannah delisha kan ada
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Selama ni...

Aiol ingat Alvin ngan Sean orang yang sama.

Ahahahaha.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-4-2020 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Emma mmg unfollow ramai ya.. No problem la kalau sapa2 terasa.. Semua dah diunfollow sheols..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 02:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Vottem kan
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 03:06 AM From the mobile phone | Show all posts
semoga iols dpt berbaring di ats dada alvin yachh
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 03:20 AM From the mobile phone | Show all posts
tak kisah cerita bt mende
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 03:31 AM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 21-4-2020 11:34 PM
Sean Lee konfem sunat. Siap buat discussion pasal sunat dengan ain idrus lagi.

Wowwww takde la warna punk dekat hujung kepala
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 04:15 AM | Show all posts
alvin memang taste nyahhhhh. suka tengok
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 06:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada org kisah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 07:15 AM | Show all posts
Weols prefer Sean Lje daripada heols. Tapi kalau alvin mau weols, weols terima jewwww...

Nak nak lpas tengok pic shirtless heols itttewwwwwww....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 10:10 AM GMT+8 , Processed in 0.075173 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list