CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Sajat Sentuh Kaabah, Punca Tuhan Turunkan Bala Covid-19?

  [Copy link]
Post time 19-3-2020 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Teguran Allah utk setiap dr kita... tp apa yg sajat buat tu mmg melampau pun.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2020 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 19-3-2020 10:14 AM
Mohd sajad pernah cabar Allah
Antara kes paling biadap menghina Islam

Betul ni aku igt sngat si sajat tu cabar...toksah la korg bekap sgt
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Makpak mohd sajat takkan tau anak tu laki ker perempuan waktu ko lahirkan dia. Mustahil adik beradik tak tau.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 11:38 AM | Show all posts
susukambingbest replied at 18-3-2020 07:02 PM
Eh eh bamjat ni terasa please ye dia ckp LELAKI bertelekung bkn perempuan brtelekung. Bamjat kan p ...

kan....
kalau betul dia perempuan nak merentan pesal..

terasa lettew


Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 11:38 AM | Show all posts
bungarose replied at 19-3-2020 10:14 AM
Mohd sajad pernah cabar Allah
Antara kes paling biadap menghina Islam

dia cabar apa?

Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 12:55 PM | Show all posts
ustard2 tabligh yg bawak bala ujung2 bamjat yg kena
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 18-3-2020 07:31 PM
Setiap musibah yg datang,adalah sebab diri sendiri.. Even Nabi Yunus pun dia "sesungguhnya aku menza ...

Manusia memang suka shift the blame kt org lain
Kalau  reti munasabah tu alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 18-3-2020 06:56 PM
Kemain posing bangjat, terkesima terguda acik2 porem

Kite yg pompuan ni pun tak tepikir nak posing terpeleot celah dinding mcm bamjad tuh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2020 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
susukambingbest replied at 18-3-2020 07:02 PM
Eh eh bamjat ni terasa please ye dia ckp LELAKI bertelekung bkn perempuan brtelekung. Bamjat kan p ...

Netizen tuduh heshe punca kaabah kena cuci, menggelabah tetek nak melatah
Tang Dr zul kata heshe lelaki tulen tu tanak pulak dia komen
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 03:54 PM | Show all posts
ni pun salah satu sebab azab yang menimpa
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 07:42 PM | Show all posts
malaysia ni kena bala..sbb golongan yg igt org lain bawak bala..rupanya mereka yg suka tuduh org tu lah punca turunnya bala sebenar..tapi tak reti2 cermin diri sendiri

Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila pulak ko jd lelaki sajad...ko tu pompuan..ustaz xkata kt ko pun
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
biozipstar replied at 18-3-2020 06:54 PM
aku mcm nak tersetuju...

lepastu kan... kalau Allah sayang kite, sesikit2 apa pun bercakap Allah ...

Iols mcm pernah lalui apa yg pakcik uols alami. Masa tu iols dkt makkah. Dkt makkah dulu entah kenapa iols selalu terfikir, 'ni kalau pergi shopping kat mall mesti rasa pening. dgn ramai org nya bla bla..'. And mmg betul. Bila iols masuk mall je automatik rasa pening mcm nak tumbang. Mata pun mcm kabur2. Sebelum masuk elok je. Keluar je dari mall eh elok pulak tak pening langsung. So kisah nya dkt sini ialah lebih baik diam and jgn bersangka buruk lagi2 time buat umrah/haji
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
biozipstar: aku mcm nak tersetuju... lepastu kan... kalau Allah sayang kite, sesikit2 apa pun bercakap Allah dan2 tu tegur. kisah paling simple pasal pakcik aku.  ...


Tu dia wakil tohan dah bersuara sis!!! Hello 2020 hello nabi biozipstar!
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 19-3-2020 02:12 PM
Netizen tuduh heshe punca kaabah kena cuci, menggelabah tetek nak melatah
Tang Dr zul kata heshe  ...

Yalah dia senyap je bila Dr Zul komen...biasa dia suka je publisiti..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Uztaz2 bodo ni jangkitan dah ramai kena kat orang2 tabligh pun masih nak bala kan orang. Nanti kena kat nabi2 diorang macam zak*r naik tu kita tengok puak2 ni nak bala kan siapa pulak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2020 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
So covid 19 ni kena dekat tabligh bala dari siapa pulek ?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
damsel_fiji replied at 19-3-2020 07:42 PM
malaysia ni kena bala..sbb golongan yg igt org lain bawak bala..rupanya mereka yg suka tuduh org tu  ...

Exactly ......
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
X bole nk ckp Sajad ni punca, bkn org lain ni suci murni pun..rmai je buat dosa..iolls terpaksa kluar pg kk tuk cek up mengandung, tgk jln lengang pun rasa cam seriau je..tu bru kawalan oergerakan..klo lockdown ng tentera atas jln lg la..tu blum pdg masyar..time2 camni x yah la nk tuding jari kt sajad srg..kita pun kena suluh diri gak..14 hr duk rmh, time2 tu la kena masak klo x sblm ni oder je kt kedai, time2 ni la nak kena hadap anak sendri 24/7 sblm ni duk htr taska/tadika, plg kelakar suami kena duk hadap muka bini klo x sblm ni ada je alasan nk kluar rmh..  
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Bala ni dtg sbb sikap manusia yg duk buat maksiat, kejahatan dsb... so sajat ni salah 1 punca yg kita nampak smpai skg duk berlgbt so btullah org salahkan dia dah la dia femes n menggalakkan lgbt lagi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 07:46 PM GMT+8 , Processed in 0.080405 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list