CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: Cari-Saiful

Kes Covid-19 Makin Teruk, Artis Malaysia Masih Berseronok Bercuti Di Luar Negara

[Copy link]
Post time 18-3-2020 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Bgus la depa ni g travel, kang mati bole kurangkan org2 jenis low iq kt msia ni..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-3-2020 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 18-3-2020 04:34 PM
Umi poyozera tu laki doktor takkan x prihatin.

Retis2 yg baru ke spore berniaga expo kat sana.... ...

Laki die pak turutttt... Makluamlah isteri anak. Billionare... Mcm bodoh jaa... Aritu kemain lagi anak kecik lg xbawak g keluar... Skrg terlebih. Sudahhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 06:58 PM | Show all posts
kalau kena covid19 kt oversea. langsung xleh balik kan. kuarantin kt sana terus kan? masa tu kau jangan nak merangkak mintak tolong org mesia nak bawak kau balik ya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
ehehnurza018: Please close thread ini. Thread dah ada dah .

forumer dh bukak benang dulu tetiba wartawan cari plak bukak.ciplak ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
engko ni saiful memang suka mengundang kecaman acik porem la. kan da ada tered.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
biozipstar replied at 18-3-2020 06:58 PM
kalau kena covid19 kt oversea. langsung xleh balik kan. kuarantin kt sana terus kan? masa tu kau jan ...

Tu la..jgn bawak diorg balik menyesakkn hospital kt sini...
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 10:17 PM | Show all posts
Bodo sepul.
Dah la thread IG, ni thread curi lak
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow ramai ye enjoy ye
Ramai cmni
Menyampah gak tengok
Dan rasa dengki gak skit sbb i stuck kurung diri dalam umah
Bosan
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-3-2020 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh bertingkat
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolong jadi suri tauladan yg baik dekat anak2 muda sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 03:40 PM | Show all posts
Perintah Allah pun rileks je langgar, ni kan pula perintah negara. Takde nya diorang takut pun.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana tudung liyana? Dah terbang agaknya.
Retis, otak penuh cecair kuning, tapi netizen bangang yang suka idolakan
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 08:31 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 18-3-2020 04:34 PM
Umi poyozera tu laki doktor takkan x prihatin.

Retis2 yg baru ke spore berniaga expo kat sana.... ...

kakakaka azah kunyah sirih yang ni tabley blah
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Si kepom tu dh balik dr langkawi kot tp gigih buat party anak. Xberani lak post gegambar. Harap dia buat famili dia je la.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tamya elfira loy ni duk berulang alik rumah mak dia ke apa.. kejap kat rumah cyber kejap ade adik dia pulak?
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 11:22 AM GMT+8 , Processed in 0.079334 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list