CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CARI-MAL

Sental Baju Di Rumah Je Sebab Dobi Layan Diri Dilarang Beroperasi

  [Copy link]
Post time 19-3-2020 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
anakmak replied at 18-3-2020 01:49 PM
okay
nak kena pi rikki sungai kalau camni
oohhh nak pi beli kain batik jugak

Aiseh wat per pakai kain batek....cuba pakai bra dgn spentot shj djamin nyamuk pun nk tumpang skodeng..
nnti nk basuh baju roger2 la boleh pi skodeng
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2020 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku menabung beli dryer sebab mmg selalu balik kerja dah maghrib, x suka sidai baju malam2. Tapi hujung minggu gigih jugak la aku jemur bawah matahari sebab for some reasons aku rasa jemur cara traditional lagi best. Aku ada perangai pelik suka cium baju yg "garing". Dobi ni aku pergi kalau balik kampung & travel x bawak baju banyak, atau bila nak basuh langsir
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 06:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku antara yg suka pi dobi sbb kat apartment yg aku tinggal skg ni, tpt sidai kain tak dapat matahari sgt. Kain kalau kering pun bau tak best.
Tapi aku pi dobi wiken je.. tu pun kena pi sblm pkl 7 pagi utk elak org ramai.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 03:34 PM | Show all posts
Sekarang ni hari2 panas. Jemur kat luar kejap je baju dah kering.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
boyagombak replied at 19-3-2020 12:11 AM
Aiseh wat per pakai kain batek....cuba pakai bra dgn spentot shj djamin nyamuk pun nk tumpang skod ...

Bukan yg nampak sikit2 lagi seronok nak skodeng ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
tak pernah guna dobi. Sejak kecik jenis rendam basuh sendiri lepas tu dah menegah baru pakai washing machine sampai ke tua ni. And bila zaman bekerja dah   beli dryer sendiri.
Takda renyah nak menjemur kalut bila hujan. lagipun management condo tak bagi. iol tak pernah duduk rumah tanah sejak bekerja.  
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 09:47 PM GMT+8 , Processed in 2.594191 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list