CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CARI-MAL

Tak Nak Batal Majlis Kahwin? Buat 'Pandu Lalu' Je

  [Copy link]
Post time 19-3-2020 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Degil nya. Dah kata tak boleh tu, tak boleh la. Takyah nak create cara lain ke apa. Kan ckp stay at home. Selfish sgt videographer tu sbb job dia org byk cancel kot. Sibuk nak puts idea in ppl head.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-3-2020 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 18-3-2020 03:49 PM
PM kena ckp direct je mcm ni - semua org diwajibkan self kuarantin, tidak dibenarkan keluar rumah me ...

Setuju sgt dgn restaurant semua kena tutup. Masak n makan kat rumah je lah. Ni pegi benar kan tapau food balik rumah, shopping mall pun bukak lg. Org pun sibuk pegi konon nak tapau food balik. Last skali semua pun sibuk keluar. Sementara tapau food pun, tunggu ramai2 tu risiko juga. Hish

N selfish nya pakcik tu. Geram pulak I
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Xde social distancing! Orng msia ramai bengap atau bodoh?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 18-3-2020 07:09 PM
maklumat mengatakan positif


kalu positif tentu pakcik tu maseh ambik rawatan dlm kurungan. tak mudah kkm nak bebaskan  dia jual roti canai mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
akusukaq replied at 19-3-2020 02:45 PM
kalu positif tentu pakcik tu maseh ambik rawatan dlm kurungan. tak mudah kkm nak bebaskan  dia j ...

ke sbb dia gi buat ujian tapi blm ada simptom? semua org yg buat ujian saringan kena kuarantin kat spital ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 18-3-2020 07:09 PM
maklumat mengatakan positif

pakcik tu jual roti canai kat mana?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 03:13 PM | Show all posts
kalau buat juga pun orang tak nak keluar rumah sebab kenduri
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 12:23 AM | Show all posts
bakingsoda replied at 19-3-2020 02:58 PM
pakcik tu jual roti canai kat mana?

johor. ada org tepek pasal pakcik tu, kat thread mana tah.

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-3-2020 02:15 AM | Show all posts
idea tak sesuai
tetap orang kena keluar rumah nk pegi masjlid pandu lalu kau
tu tayang duit salam kaut rm50 siap taggiiing kotak as duit sumbangan
hadap duit orang ke sampai minta sumbangan bagai
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 01:26 PM GMT+8 , Processed in 0.078308 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list