CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: Cari-Saiful

"Hati Masih Kosong," -Ingatkan Dayang Nurfaizah Bercinta Dengan Hael H

  [Copy link]
Post time 17-3-2020 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi main suap2 mkn pula.. Guna garpu yg sama pula tu... Kalau kawan je, tak ada selera la nak guna sudu yg sama masuk dlm mulut dia....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2020 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah sah2 la hael tu bottom dik, sian dayang bangun2 di malam jumaat ternampak hael menonggeng di sebelah, harus sheols trauma
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal setiap kali up thread pasal dayang mesti pasal jodoh jodoh kawin kawin... Cerita pasal kerjaya sheols please... Bosan
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
auwww dayang Dulu pernah tbaca dyg ni xda smartphone..so mcm mana mo bcinta kannn
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tak kalau nak komen jangan nak membottomkan orang saja. Kalau tak suka pun sesapa.. Jgn sibuk nak menggaykan waima membottomkan orang. Dunia dah nak terbalik sebab Covid pun tak insaf insaf lagi... Makin menyampah dunia forum ni, kaum Luth berleluasa...
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 08:28 AM | Show all posts
susahnya hati korang ye dia x kawin2 lagi
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
libertygirl replied at 18-3-2020 07:57 AM
Boleh tak kalau nak komen jangan nak membottomkan orang saja. Kalau tak suka pun sesapa.. Jgn sibuk  ...

Suci murninya hati kau dek tak kenal mana top mana bottem...moga kau pon terkahwin spesis begini. Ini realiti hidup dekkkk, bukan cerita ceriti sjork.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Die bukan sepisis byrah.. Lgpun dulu kan die dilabel kg.com.. Tu yg xda cter pns psl die.. Xpela dayang.. Allah pelihara kamu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-3-2020 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 18-3-2020 09:05 AM
Suci murninya hati kau dek tak kenal mana top mana bottem...moga kau pon terkahwin spesis begini.  ...

bab sexual orientation or sexual activities ni bila tak ada bukti jangan sebut itu jer. Reserve your judgement to yourself.
kalau nak komen fizikal ka perangai ka , sanggup lagi nak mintak maaf bila raya kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Doa Yang baik baik
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 08:31 PM GMT+8 , Processed in 0.081653 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list