CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lilrose

'Dia Jual Iman Untuk Ikut Dajal' - The Melvins Dikecam Makin Gedik BerTikTok

  [Copy link]
Post time 17-3-2020 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
matbad replied at 17-3-2020 11:45 AM
Nila setitik rosak susu sebelanga..akibat org meluat kat syifa habis semua melvin kena..tulaaa bila  ...

sebelum2 ni org dah meluat tngok prangai depa. nak2 tmbh kes syifa pulak lgi org naik meluat. nmpak rempit sgt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2020 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Si menantu iron lady tu dok terkengkang2,kan dlm pantang.

Terbukak jahitan tau la aku lak yg ngeri tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 06:05 PM | Show all posts
trying so hard nak nampak lucu..nyampah
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 06:23 PM | Show all posts
Tergedik-gedik, kalua dapat kat nenek2 zaman dulu dah kena hempuk
Beku terus otak korang
Baru rasaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya buruk. Kalau comel ok jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 17-3-2020 04:16 PM
Ada adik bradik melvins ni kwen dgn ank arwah maznah iron lady ke u?

Yg pakai bju kuning menari tu.

Class pak melvin. Level2 ds najib dan ds azmin berbesan dgn suami iron lady.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
matbad replied at 17-3-2020 11:45 AM
Nila setitik rosak susu sebelanga..akibat org meluat kat syifa habis semua melvin kena..tulaaa bila  ...

Mana sipa? Kenapa tak menari sama?
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua dh fesyen turban tu... ntah apa2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2020 06:57 PM | Show all posts
ya ampunnnnn....
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian anak dia dh besar nanti tgk video mcm ni... Burok berbeno sekor2(dia sendiri yg gelar dirinya ekor)
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 17-3-2020 10:53 AM
Belum nampak lagi melvins flash illuminati symbols
Tapi di rumah anak raja tu ada sebesar2 alam

Anak raja mana kak kim?
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Warga PPRT pun bertingkat2 classy daripada depa ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
"Semoga cantik2 selalu walaupun tgh teran berak"
Serius la ada perempuan buat caption mcm ni

Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
pakai baju bukan main lawa,mekap mampan tapi perangai tak classy, caption tak classy. Eeeeyerk. tetap la nampak murahan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Setakat ni i blm terpengaruh lg dgn marketing strategy cara tiktok ni.hihi
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
rjnadiah replied at 17-3-2020 05:42 PM
sebijik macam beruk haku tengok. khen haku gi hempok seko2. dah pangkat mak2 pun nak bertiktok lagi  ...


The only tiktok yang aku suka tgk is nora danish and marion caunter jer yang pass. Tak nampak rempit.Mawar rashid punya tiktok paling tak boleh blah jugak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2020 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang hijabistas pathetic sangat pakai make up macam badut ek? Pastu beli make up diorang dapat plastik macam beli ice krim kat kedai Aceh. Tepuk dada tanya selera la wey.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
shaiy replied at 17-3-2020 06:04 PM
Si menantu iron lady tu dok terkengkang2,kan dlm pantang.

Terbukak jahitan tau la aku lak yg nger ...

iolss ngeri tengok dia pakai jeans pastu siap terkengkang2.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
rjnadiah replied at 17-3-2020 05:47 PM
sama. iolss tngok pun tak cantik. biasa2 je dgn perangai mcm tu lagi huduh aku tngok. makeup ke ta ...

even do ada nama melvin, tetap muka desa
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rjnadiah at 17-3-2020 08:41 PM
che_gaia replied at 17-3-2020 07:18 PM
Setakat ni i blm terpengaruh lg dgn marketing strategy cara tiktok ni.hihi


mawar rashid pun guna tiktok utk promot dia punya lipmatte tapi tk terkengkang2 mcm rempit2 ni sheolss guna cara gedik. iolss tngok ttp nmpk murah. tk rasa nk beli
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 06:21 AM GMT+8 , Processed in 0.114016 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list