CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lilrose

'Dia Jual Iman Untuk Ikut Dajal' - The Melvins Dikecam Makin Gedik BerTikTok

  [Copy link]
Post time 17-3-2020 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Nila setitik rosak susu sebelanga..akibat org meluat kat syifa habis semua melvin kena..tulaaa bila jadi apa better diam dri melawan..kan dah kena maki hamun dgn netizen yg confirm ahli syurga
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok xpa the samad suka.. ...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg sesuweila ko kene cerca ngn mael jambang
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
sakainya sekor2 melvin ni..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Sbb tu aku haramkn anak2 aku bertik tok.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Bahasa dorg mmg cenggitu ek?xde tapis2 ye?mmg dah hilang maruah ek
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 11:58 AM | Show all posts
mesti mulut diorang adik beradik tak lekang cakap benda kotor/lucah kan
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
bagi aku dorg ni x chantik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2020 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Try harder sis utk nampak cool..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa relevennya lipstick dgn gelek gedik tu..x nampak ada kaitan pun.. Gedik ja macam beruk
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 12:11 PM | Show all posts
diorg ni in real mmg jenis bersuka ria , gelak2 je ke.. kalau mak aku ade tgk ni, mesti dia dh ckp jgn suka2 sgt, nnti menangis..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 12:21 PM | Show all posts
forummer paling bangang lagi kmak
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 12:21 PM | Show all posts
pakai tudung tp terkangkang2...

wanita isle jenih apa tu,....


bila kemaluan dah tiada... gitu lah
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah macam kera kena belacan
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 12:32 PM | Show all posts
kesian kakak dia yg balu tuh dulu2 stay classy je.... dengan menantu arwah iron lady tuh pun nampak bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Korg nmpak lg hodoh..serius talk..yg beli  produk korg plak bodoh bodoh bodoh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2020 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 17-3-2020 12:32 PM
kesian kakak dia yg balu tuh dulu2 stay classy je.... dengan menantu arwah iron lady tuh pun nampak  ...

Paling main in the middle adalah syatilla haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa je yg beli produk dia ni..... dengan joget kengkang..... hampa hampaaaa 24 jam
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 01:06 PM | Show all posts
bintangct replied at 17-3-2020 11:23 AM
siapa la yg follow dia ni 2.8m hmm
kakak dia yg tembam tu pon tak malu pakai ketat2 ishh

baru nak tulis..tulis gak laaa.....
akak dia gadis melayu tu kan berisi...beragak laa kok ya pun
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 01:24 PM | Show all posts
ya ampun... x semenggah, siapalah yang beli produk diorg ni... boikot je jahh baru dia ada akal
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 01:05 AM GMT+8 , Processed in 0.108967 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list