CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: Yeehaw

[Pelbagai] Ejen Bank pilihan untuk akaun ASB

[Copy link]
Post time 10-5-2020 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiols bukak dgn maybank since kena paksa dengan abg aiols....so x nk dia mmbebel2 dok tnye so aiols amek yg paling murah....tapi pelik gak sbb staff maybank sendiri tu kate same je asb yang masuk sendiri instead of loan....aiols x pasti kenapa sbb aiols apply pn sbb dlm keadaan x rela....cuma yg bgs ni asb buat aiols rase bdisiplin utk mnyimpan sbb dah jd rutin bulanan kena deduct...kalau x thru loan rasenye lg ssh aiols nk mnyimpan sbb kt tau duit tu sentiasa ade je...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2020 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Soalan pasal buka akaun di mana elok tu, tak dapat saya nak jawab. Sebab buka dulu pun tak ingat bila dan di mana,  adalah 15 - 20 tahun lepas.

Sekian lama, isi duit dan ambik duit buat urusniaga kat pejabat pos. Pastu guna Maybank2u, setahun lepas ni isi guna MyASNB sahaja.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 09:14 PM | Show all posts
Cimb atau rhb
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 06:18 PM GMT+8 , Processed in 0.077828 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list