CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 1957|Reply: 16

[Dunia] Lagenda Hollywood mati pada usia 103 tahun

[Copy link]
Post time 6-2-2020 09:49 AM | Show all posts |Read mode
Edited by gbam at 6-2-2020 10:04 AM

BREAKING: Legendary Actor Kirk Douglas Has Died


Kirk Douglas made his first film appearance in 1946- his last in 2008, 12 years *after* his stroke.And he still popped up for special occasions over the next 13 years.


Kirk Douglas was 12 when the first academy awards were handed out. He was 40 when he earned his first #Oscars
nomination. He was 80 when they gave him an honorary trophy for his a career.


His real name was

Issur Danielovitch



Parents were Jewish immigrants from Russia

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-51394855



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-2-2020 10:14 AM | Show all posts
dah google, atok ni gigih buat penegangan muka kan...

perginya lagenda hollywood
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Bapa Micheal Douglas rupanya....
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 10:21 AM | Show all posts
Rip atuk...pjg juga hayatnya
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 10:21 AM | Show all posts
Baru ja tengok video beliau kat FB. Zaman muda womaniser tapi wife
tetap terima beliau balik sebab dia tak tipu. Dia bagitau isteri sendiri dia curang.
Isteri pun agak dah dia akan curang.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 10:27 AM | Show all posts
nama kenal tapi tgk orgnya tak tau sapa, RIP, panjangnya umur
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 10:27 AM | Show all posts
Bapak mertua Catherine zeta jones kan..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 10:50 AM | Show all posts
ais_kosong replied at 6-2-2020 10:21 AM
Baru ja tengok video beliau kat FB. Zaman muda womaniser tapi wife
tetap terima beliau balik sebab  ...

setia setarap bellah astilah jugak ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-2-2020 10:59 AM | Show all posts
ya anaknya Micheal Douglas pun pelakon filem hollywood juga
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 11:32 AM | Show all posts
panjang betul umurnya... mesti dah tak larat dah...
RIP
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 12:19 PM | Show all posts
suka lakonan beliau dalam filem path of glory..tp sayang x tercalon pn utk best actor Oscar

rip atok
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 01:09 PM | Show all posts
Akhirnyaaaa...

Finally Natalie Wood and Jean Spangler can rest in peace.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 01:35 PM | Show all posts
dia tk brlakon avengers ka?
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 02:25 PM | Show all posts
tikusmontok replied at 6-2-2020 10:50 AM
setia setarap bellah astilah jugak ni.

Ni level dewi. Belah versi marhean cerai dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ada dimple kat dagu , hero dlm filem legenda dulu2 The Spartatus.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 6-2-2020 01:09 PM
Akhirnyaaaa...

Finally Natalie Wood and Jean Spangler can rest in peace.

Apsal lak? Ada kes ke dia ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-2-2020 10:45 PM | Show all posts
becir replied at 6-2-2020 08:54 PM
Apsal lak? Ada kes ke dia ni..

Open secret kat Hollywood, Kirk violently raped Natalie Wood when she was a 15 y/o virgin. Natalie diberi minuman bercampur dadah, kemudian dirogol sampai berdarah2 dan takbleh nak berjalan. Mak Natalie yg hantar anaknya ke hotel konon audition (yg jd kebiasaan zaman itu) dgn Kirk. Bila Natalie nak pergi report polis, maknya tak bagi sbb takmo karier Natalie berkubur. ye la Kirk masa tu famous movie star yg berpengaruh, Natalie plak baru nak jd pelakon. opkos lah set2 atasan akan cover bintang kesayangan mereka. akhirnya Natalie terpaksa menjalani terapi bertahun2 akibat trauma tersebut.


Kirk dikaitkan dgn kehilangan misteri Jean Spangler, nama dia ada dlm nota yg ditulis oleh Jean - "Kirk" tp dia nafikan pernah jumpa Jean. Hakikatnya dia org berlakon sama dlm satu filem. Jean hilang masa nak pergi jumpa doktor abortion, kemungkinan besar preggy hasil skandal dgn Kirk.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 01:46 PM GMT+8 , Processed in 0.099026 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list