CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Amiey

Nak Terjun Dari Balkoni, Netizen Minta Safiey Illias Tak Buat Kerja Bod*h

  [Copy link]
Post time 6-2-2020 12:05 AM | Show all posts
wannoorazlina replied at 4-2-2020 04:25 PM
aku nak tahu update terkini
skrg ni dia ni berubah jadi lelaki atau kembali memondan?
sbb last yea ...

biasalah marketing dia

produk tak laku
buang tetek

produk laku
bubuh balik

produk sendu
buang tetek

produk laku
bubuh balik

ulang2 je lah sampai mati...
sekarang dia macamtu je masih jadi pepondan...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-2-2020 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 5-2-2020 04:02 PM
itu lah... jadi pudin tak hensem...
jadi sofea tak cantik.....


Sesuai sangat rumput tu
Rumput kawasan non muslim lagi sesuai.. pagi2 dieorg bawa anjing jalan utk siram rumput
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 09:49 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 6-2-2020 12:05 AM
biasalah marketing dia

produk tak laku

pepondan balik la kesahnya ni..dasar pepatung sungguh si sapi arumugum ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 12:14 PM | Show all posts
nk buat apa2 ingat pd parents, pd Allah
hidup ni sekali je pun..
kalau pilih jln yg betul
InnsyaAllah hidup lbih tenang
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 12:57 PM | Show all posts
mampos le ko..lgbtqrstuvwxyz selayaknya mampos sis

kah kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 01:48 PM | Show all posts
kalau betul dia mati. kes mcm ni kite nak tau. mcm mana nak kebumikan. macam mana nak mandikan... mcm mana nak dikapankan.. kena buang silikon ke x... etc..... pengetahuan umum ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Apsal tak suruh terjun jah?
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 01:38 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 6-2-2020 12:05 AM
biasalah marketing dia

produk tak laku

sampi bang jamil mampossss.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2020 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Berbudibahasa replied at 1-2-2020 01:08 PM
Somehow i setuju with this statement... Bersyukurla hari ni kita masih waras.. kita xtau esok lusa ...

Masalahnya dgn si pondan ni...dia saja je up post mengundang mcm tu sbb nk perhatian...nk jd buah mulut org so that product dia akan laku. Spesis virus mcm ni mmg patut disuruh bunuh diri je
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Unagi replied at 1-2-2020 01:52 PM
iols baru stalk ig heols...die dah jadi pompuan jadian balik ke?

Dia mmg maintain pondan la....gimik dia je aritu ckp nak berubah....sbb aritu dia keluarkn produk kosmetik. Si mendozah dah bgtau si pondan ni propa je nak berubah jd pudin...pedahal dia tetap jadik sopiah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 01:41 PM GMT+8 , Processed in 0.074319 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list