CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Amiey

Nak Terjun Dari Balkoni, Netizen Minta Safiey Illias Tak Buat Kerja Bod*h

  [Copy link]
Post time 1-2-2020 12:19 PM | Show all posts
dia ni skang dah jadi lelaki semula atau still jd pondan???
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-2-2020 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
stania83 replied at 31-1-2020 02:29 PM
Siapa yg rasa bunuh diri tu bodoh bersyukur je masih waras pada harini esok lusa belum tentu waras.

Somehow i setuju with this statement... Bersyukurla hari ni kita masih waras.. kita xtau esok lusa mcm mana.. jgnla perlekehkan org2 yg rasa nk bunuh diri ni.. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2020 01:17 PM | Show all posts
kesian ko dik....

jadi pudin tak handsome
jadi sofea pun tak juga cantik

followers ko semua suka makan taik ko kan? pecaya je dengan drama Pudin kata berubah sebab nanti apa2 terjadi kat bapa ko takut takde sapa mandikan bapa ko kan

drama sofea pulak naik balik bila products ko semua tak laku sejak jadi pudin...

tentu ko tergugat kan dengan

Kak Vi job sentiasa ada sana sini... dress lawo2 pulak org sponsor
Rizulala pulak lawoooo jadi perempuan
Kak Lana pulak lawo & job pulak banyak
Sajat pulak dpt bf baru
Che Ta Sg pulak laku jadi pujaan sakarian
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2020 01:52 PM | Show all posts
iols baru stalk ig heols...die dah jadi pompuan jadian balik ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2020 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
So masih hidup la ni?
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2020 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Drp seeking attention dgn post benda2 mengarut... apakata u just hilangkan diri je drp media sosial... tahan diri drp speak your mind through social medias... barulah takde halangan nak tenangkan jiwa ke nak bertaubat ke
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2020 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Tjuk netizen mnta sapi x buat kj bodoh. Ironinya poremer 99% suruh terjun
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2020 09:55 AM | Show all posts
unguaurora replied at 31-1-2020 06:21 PM
Berapa umur uols baru nak ada crush ni? Haha

haha i 30an baru mimpi basah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-2-2020 09:57 AM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 31-1-2020 02:32 PM
Crush nmpk x kejadian tuh... Wakkaka

nampak u.. siap sengeh arghhhhhhh rasa nak benam kepala dalam lombong
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2020 03:17 PM | Show all posts
ada aku kesah...
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2020 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 31-1-2020 10:12 PM
u buat biz ape ek..makanan? iols tingin nk biz kecik2 ngisi mase lapang..

I jual pelbagai jenis cadar youuu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 02:08 PM | Show all posts
Lantak ko la. Ko buat je tik tok masa ko terjun tu. Attention seeker!
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 02:22 PM | Show all posts
sila cari bangunan yg lebih tinggi kalau nak terjun bunuh diri. setakat satu floor tu,  worst case ko patah tulang belakang, lumpuh seumur hidup. kann ke lagi menyusahkan diri sendiri dan keluarga?
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 02:38 PM | Show all posts
terjun je laa pudin..tak kesah wak
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 04:25 PM | Show all posts
aku nak tahu update terkini
skrg ni dia ni berubah jadi lelaki atau kembali memondan?
sbb last year dia kata buang silikon kat tetek
nak berubah..
betul ke berubah?
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 04:26 PM | Show all posts
moga dia kuat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2020 04:30 PM | Show all posts
jijilaaa replied at 1-2-2020 12:19 PM
dia ni skang dah jadi lelaki semula atau still jd pondan???

pondan balik...tak silap bulan mac nti dia masuk pertandingan ratu pondan kt bangkok...taun lepas abg sajad masuk taun ni safi pulak
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 12:00 PM | Show all posts
orang bebetul depress dan nak bunuh diri.. tak kecoh awal2 la mcm ko safiey..
mostly relax  je happy2 or happy kan orang sampai org keliling tak expect diorg ni bermasalah.
Ade nama, berjaya.. nampak normal je pastu tau2 dah takde commit suicide.
byk contoh dah kot.. heath ledger, robin williams, chester bennington, kate spade, anthony bourdain... dll.

tolong jangan nak main2 bab ni kalau sekadar nakkan perhatian lagi2 ko org islam.

sepupu bapak meols ade sorang bunuh diri. Minum cuka getah sbb bergaduh ngan mak dia(skang dah arwah jugak). Menggelupur habis tang tu jugak there n then. Tak lama lepas tu mak dia 3 malam berturut turut mimpi.. arwah anaknya datang dengan keadaan sangat daif, rupa teruk, baju compang camping... mintak tolong. Sedihhh dengar dia citer masa tu. Nak tolong pun mcmana.. boleh sedekahkan doa jela yang mampu kalau Allah izinkan pahala tu sampai...
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 5-2-2020 12:00 PM
orang bebetul depress dan nak bunuh diri.. tak kecoh awal2 la mcm ko safiey..
mostly relax  je happ ...

Sedihnya... Semoga arwah diampunkan dosa..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 12:02 AM | Show all posts
royaldanish replied at 1-2-2020 01:17 PM
kesian ko dik....

jadi pudin tak handsome

itu lah... jadi pudin tak hensem...
jadi sofea tak cantik.....

jadi rumput je lah sekurang2nya boleh di pijak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 02:37 PM GMT+8 , Processed in 0.101640 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list