CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Amiey

Nak Terjun Dari Balkoni, Netizen Minta Safiey Illias Tak Buat Kerja Bod*h

  [Copy link]
Post time 31-1-2020 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa acah2 je. Terjun la terus
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2020 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
abangadek replied at 31-1-2020 11:09 AM
aku pn nak terjun dr balkoni, td tengah rushing nk p keja dr jauh aku nampak motor bg signal tapi bi ...

Berapa umur uols baru nak ada crush ni? Haha
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Terjunlah saffiey. Membazir oksigen, makanan dan ruang je. Banyak manusia yang bagus lagi boleh pakai apa yang ko habiskan. Nak buat2 depress pulak. Tertekan sebab barang timbang kilo tak terjual dan bil hutang banyak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga terus beriman ya safie.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 31-1-2020 12:33 PM
Dia jd jantan balik haram tak der coverage.
Tup tup memondan balik
Lar ni acah2 terjun

Alaaa kan leh try bungee jumping tu semua....
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
simpati kepada yg bakal menyapu & mengemop bawah balkoni kalau la dia terjun jua
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 08:54 PM | Show all posts
Ini mungkin antara bukti kenapa kecelaruan jantina adalah kecelaruan mental.  You can't fool yourself with a world that you intend to create, you are just living in denial. I ada soft spot sikit dgn safiey ni berbanding the other guy. Carilah jalan kembali ke Tuhanmu semula, bersyukurlah dengan apa yang ada.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan lupa alihkan keta, ye bang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2020 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
org yg nekad bunuh diri ni kebykkan dendiam je tau2 dh xde..tp sejenis yg heboh ke public konon nk bunuh diri, stress depress segala sah la attention seeker

tu la kau..dlu naye lg org2 yg gigih support biz kau..skrg ape je drama kau create, dah xde sape layan..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 31-1-2020 01:31 PM
Setuju.. I pon buat bsnes online kecil2an utk bantu suami, happykan anak2, kongsi2 rezeki.. Alhamd ...

u buat biz ape ek..makanan? iols tingin nk biz kecik2 ngisi mase lapang..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
orenmango replied at 31-1-2020 08:54 PM
Ini mungkin antara bukti kenapa kecelaruan jantina adalah kecelaruan mental.  You can't fool yoursel ...

Betul. Meols pn ada bc yang kecelaruan gender ni adalah salah satu form of kecelaruan mental. Some of them akan ada tendency utk jd overly happy pastu kalau sedih akan jd overly upset. Kalau berfikir plak suka fikir berat2 dan sesak2kan jiwa raga dan kalau berangan pulak bak kata org smp ke langit ke 7. Heshe kena blajar manage emosi dan kena belajar utk GROW UP!
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 31-1-2020 02:46 PM
Dia ni mmg sejenis attention seeker. Dah berapa kali dia konon2 nak berhijrah dengan harapan org aka ...

Sbb dia xikhlas dgn life dia. Dan Tuhan dia literally adalah DUIT
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 31-1-2020 07:23 PM
Terjunlah saffiey. Membazir oksigen, makanan dan ruang je. Banyak manusia yang bagus lagi boleh paka ...

Die da tayang statement acc die juta2 tu..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
aiols msuk sini balik semate2 nk tau heshe dh terjun ker blom jah...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Lompat aje lah.. Bukan tinggi mana pun rumah heshe...paling2 pun patah kaki, tangan, cedera ringan jer.. ..lain lah kalau lompat dari tingkat tingkat kat condo, apartment ke,  KLCC ke...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu takat drp balcony jer tak berapa best sgtlah sapie .. kejap jer dahhh sampai bwh ....pekata ko terjun drp klcc ..dpt berlama2 sikit
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2020 10:28 PM | Show all posts
cepat lah terjun nokkk... jangan lupa ubah kereta tu...
kalau boleh sediakan kain siap2 di bawah supaya acik2 cleaner tak payah penat2 nak cuci sisa2 terakhir pondan... nanti just buang je dalam tong sampah...

lepasni boleh la digantikan dengan faiz roslan... lebih kurang je muka pun...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Terjun jer, teringin jugak nak tau, lelaki ke pompuan yang mandikan ko nanti. Bingai tak abis2
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Pada aku biar jelah dia terjun dan mati je.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver: Rasa mcm baru je bc tajuk artikel pasal diaNo more attention seeking postTp mmg xlwh buang tabiat tu kan?


Mana g butang report post2 sampah gini?? Ritu ade @kakasotong ajar..br nk pektis dah hilang..hurmm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 02:34 PM GMT+8 , Processed in 0.092765 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list