CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Amiey

Nak Terjun Dari Balkoni, Netizen Minta Safiey Illias Tak Buat Kerja Bod*h

  [Copy link]
Post time 31-1-2020 02:29 PM | Show all posts
sarah82 replied at 31-1-2020 02:12 AM
Drama sangat.. Maaf dia ni aku x percaya langsung

iols pun dah mcm x mampu nak caya kat heols
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2020 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa yg rasa bunuh diri tu bodoh bersyukur je masih waras pada harini esok lusa belum tentu waras.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
abangadek replied at 31-1-2020 11:09 AM
aku pn nak terjun dr balkoni, td tengah rushing nk p keja dr jauh aku nampak motor bg signal tapi bi ...

Crush nmpk x kejadian tuh... Wakkaka
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah terjun ke belum tu. Semaklah si pondan ni
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakasotong2 at 31-1-2020 02:48 PM

Dia ni mmg sejenis attention seeker. Dah berapa kali dia konon2 nak berhijrah dengan harapan org akan ambil peduli mcm dulu2 masa 1st time dia jd jantan balik. Time tu kan biz dia kemain kencang sale mencanak naik keuntungan. Sbb kisah dia viral yg dia jumpa ustaz mana ntah masa tu.

Last2 dia jd pondan balik then ada hati berhijrah konon2 cuba nak jd jantan tulen balik pn orang dh xheran dh. Sbb orang dh xpercaya lg dgn kepropaan dia.

Skrg biz dia makin lama makin sendu. Sian. Aaapadan muka pondan rasakan kuasa netizens bila deyols mati2 diperbodohkan. Dah xbg muka dah
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 02:47 PM | Show all posts
jiwa kosong pudin ni, cakap ikut sedap mulut jer..




dah terjun ke belum...??? nak keluar produk baru la tu...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Cassieopeia replied at 31-1-2020 12:40 PM
uols try la bunjee jumping, iols pun sama pernah terfikir jgk apa rasa kalau terjun gitu, tp takut ...

Teringin gak bunjee jamping tu.
Nantilah ai nak try kat sunway lagoon
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 02:50 PM | Show all posts
alaa.. sebenarnya nak tunjuk kete dia kt bawah tu. camaro ke mustang tu?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2020 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 31-1-2020 02:29 PM
iols pun dah mcm x mampu nak caya kat heols

Betul.. Drama sgt... Sejak dia berdrama kononnya berubah mmg dah x percaya kat dia.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul la pudin nak terjun..
Takat tinggi mcm ni takkan mati kot.
Melainkan terjun menjunam kepala dulu ke tanah.
Takat dapat patah kaki tangan.. Tak berbaloi kau terjun Pudin...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau nak terjun...terjun jelah.. Tak perlu up dalam socmed nok..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 03:26 PM | Show all posts
bila nak terjun tu jangan lupa record ye.. attention seeker
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Takat tinggi tu tak mati lerr. kang patah riuk ada anak hikan tak nak tolong jaga? Menyusahkan mak ayah jah nanti
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 04:06 PM | Show all posts
jadah ko nak bunuh diri..ko ingat kat  alam barzakh ko dibangunkan sebagai gadis sunti??...lambattttt lagi...jadi lelaki jugak sapiey..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiann jantan ni meminta2 pengakhiran yang dilaknat.semoga diberi hidayah
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah potong anu memang maknyah jadi suicidal. Kena ambil anti depression untuk counter hormon peak yg bisik suruh terjun
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2020 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Dl aku mcm kesian gak dia ni,

Tp lepas berkali2 aku tertipu dgn hijrah2 dia,

G lantak la ko nak terjun nak saman nak ape benda haram semua

Done unfollow

Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 06:08 PM | Show all posts
hikayat si pudin..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Bawak2 istighfar safiey..

Lagipun kalau tengok ketinggian tu, chuols bakalan patah kaki je, bukan terus go to the grave. Lalu cane chuols nak memondan?
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 06:16 PM | Show all posts
terjun jela..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 01:35 PM GMT+8 , Processed in 0.098750 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list