CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Amiey

Nak Terjun Dari Balkoni, Netizen Minta Safiey Illias Tak Buat Kerja Bod*h

  [Copy link]
Post time 31-1-2020 12:50 PM | Show all posts
alahai rendah je pun....
ko terjun last2 bontot silicon dengan ketek silicon tu yang jadi pelampung mendarat cemas....
patutnya ko duduk apartment yang lagi tinggi tingkat 44...
baru la aku risau bila kau nak terjun.... risau sebab takut tak kojol
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2020 12:51 PM | Show all posts
nak terjun kena ada edisi batak perhatian ke

terjun je diam diam
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 12:52 PM | Show all posts
takkizawa replied at 31-1-2020 10:57 AM
Napa nak bunuh diri uolss. Uolss rasa uolss susah,ada lagi kat luar sana susah. At least uolss ada l ...

normal la pepondan ni nak bunuh diri... pertama mereka merasakan bukan dalam badan mereka...
kedua adalah penerimaan masyarakat terhadap mereka....


jadi memang la stresss... dah perangai pun hazabedah lagi bertambah la stress...
nak kembali pada fitrah tapi masih suka menonggeng dekat jantan...
masih suka pakai pakaian perempuan...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 12:54 PM | Show all posts
cicicumel replied at 31-1-2020 10:25 AM
he is sick laa... bisnes saloon.. kosmetik dia.. klinik ashtetic yg launch thn lepas tu smua gagal k ...

semua gagal... kosmetik pun harapkan agen je borong...
the problem is produk tu sendiri tak berkesan.. mana la ada makhluk nak beli lagi kalau dah tentu2 makan tak jadi apa2...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sukahatikaula Labu...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 01:00 PM | Show all posts
terjun jer lah kalau nak tau rasa mcm mana
sll nya yg ckp2 gini mana berani nak buat,sibuk nak
bgt org tp hakikatnya tak berani pun ke sbb hati manyak
sakit tgk geng tu ada bf hensem bahgia jer hahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia tak nak upgrade ke keta dia tuh..ketinggalan zaman. Fight la ngan Jat..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengucap . Berfikir sebelum pos apa2 di laman sosial.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2020 01:25 PM | Show all posts
kurang skit sampah..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 31-1-2020 12:07 PM
Betul sis. Kalau kau betul2 nak bahagia sapiey, pertama sekali kau kena ubah enthusiasm dgb duit d ...

Setuju.. I pon buat bsnes online kecil2an utk bantu suami, happykan anak2, kongsi2 rezeki.. Alhamdulillah.. So far mmg ada payment hmpir tiap hr cukupla tiap bulan xpnh putus bekalan. Tak perlu stresskan diri penuhi nafsu dan nak kaya.. Buat dulu yg Allah suka dan jauhi yg Allah larang. Nnt  datanglah kebahagiaan..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum buat apa2, g solat jumaat lu.. Balik jumaat, fikir lagi n lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Lompat jer lah. 2/3 tingkat jer kan...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
so kite kene buat petisyen suh die terjun ker camne nie?
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 02:08 PM | Show all posts
haritu live dia give tunjuk jari tengah kat perempuan dalam live tu siap panggiil pu**...pastu dia cakap "aku bukan pompuan aku pondan..masabila aku pompuan"...cakap cam riak berlagak camtu..hmmm...
rasa nya dia sendiri cakap kan darah yang mengalir tu darah syahid untuk berubah camtulah ayat dia..
mak ayah dia tak comment apa2 ke..adik beradik dia ke..bukan nak busy body tapi tulah...lagu hijrah syinta tu apalah ekk bagi dia....

Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Attention seeker............ produk baru ke nk kuar?
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 02:08 PM | Show all posts
silakan terjun dekkk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2020 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 31-1-2020 12:07 PM
Betul sis. Kalau kau betul2 nak bahagia sapiey, pertama sekali kau kena ubah enthusiasm dgb duit d ...

Uolss sebut masjid iols rasa nak repeat lg je seharian iols melepak dlm masjid negara dr zohor smpai isyak berjemaah dlm tu 5 hari lepas akibat dr kebosanan dihari cuti xleh g mall2 yg penuh gn prc..lepak punya lepak smpai isyak uollsss ya allah tenangnyaaa..first time tau iols ikot saranan budak twit sila lepak dkt masjid yg kurang org..

Btw btol la sapi ni nk pikir ape lg xtaula reta dah brlambak2 ckup waktu pegi masjid solat kan..untungnya xpyh kerja mkn gaji mcm org lain..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau sekadar fefeeling ok la..tp jgn la depress..nanti x ble pikir rasional
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kawaiichicken replied at 31-1-2020 02:08 PM
haritu live dia give tunjuk jari tengah kat perempuan dalam live tu siap panggiil pu**...pastu dia c ...

Mak ayh dia pernha masuk whi dan sebak tgk muka ayh dia yg gembira sapi ni jd laki blk ( first siri dlu ) pastu xlama jd pondan blk..mak ayh sapi ni bkn spesis mak ayh sajat yg beriya ckp sajat tu pompuan..snggup subahat skli..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2020 02:26 PM | Show all posts
sapey ko nak terjun lombong pon xde sapa kesah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 12:03 AM GMT+8 , Processed in 0.099290 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list