CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 32287|Reply: 217

Pelakon Lelaki Cerai bini no 2 dengan Talak 3

  [Copy link]
Post time 28-1-2020 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Assallammualaikum... Tengah berjalan jalan tetibe terpijak berita ini ... Pelakon Amar Shraf dh cerai kan isteri kedua talak tiga kasi terus ... Entah lah nak kata patut atau x patut...tapi ini pengajaran pada pencaras... Bukan semua lelaki akan benci isteri tua yeee lepas ko berjaya rampas dia...

Kak Kiah benci wanita perampas tapi lagi benci lelaki PENCURANG .. dedua leh pegi mati dlm neraka sana ... Mencikkk!!! Takziah d ucapkan ..

Kredit : Harian Metro

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2020 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
dah tu kita kena gelabah tetek ke apa ni dgn berita perceraian bini ke 2 ni??
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Vivy ni kategori pencaras yang kasihan bagi akak. Huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Senangnya lahai jantan ni lari dari masalah..haishhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Xguna nya jantan ni!!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 28-1-2020 09:13 PM
dah tu kita kena gelabah tetek ke apa ni dgn berita perceraian bini ke 2 ni??

Mari laj menggelabah sesama
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-1-2020 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 28-1-2020 09:13 PM
dah tu kita kena gelabah tetek ke apa ni dgn berita perceraian bini ke 2 ni??

Tetek besaq ka kecik..kalau kecik x yah gelabah sgt sbb x mariiii hahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
So, bila karma nak hit that guy? Jangan lupa anak pulak walaupun dah takda kaitan dengan ex bini
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 28-1-2020 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 28-1-2020 09:16 PM
Vivy ni kategori pencaras yang kasihan bagi akak. Huhu.

Ntah elok je jd janda happy2 nak gedik g kacau umahtangga org gak.. dh bape kali amar tu tggal dia.. sibuk nk sua karipap gak lapaq anu retis gituh lah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-1-2020 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 28-1-2020 09:22 PM
So, bila karma nak hit that guy? Jangan lupa anak pulak walaupun dah takda kaitan dengan ex bini

Tgok gak lah kalau ank tu ank sah taraf bleh lah tuntut kalau x sah taraf mmg cuci tangan lah... Hope xde lah sampai gituh...
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan vivy duck yusop td
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ada yg ke3 ke itu hari ke salah org?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Terkejut baca td. Apalah reason si amar ni kawen dgn vivy sbb mcm baca dulu bkn dia peduli pun bini dia yg ni. Dasar.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 28-1-2020 01:16 PM
Vivy ni kategori pencaras yang kasihan bagi akak. Huhu.

Betul. Iols rasa dia ni termakan kata2 manis si AA ni. Iols lagi menyampah dgn AA ni sebab hipokrit & tunjuk suami/bapa mithali konon jaga bini pertama pantang. Rupanya bini kedua dibiarkan terkontang kanting. Jadi pemuas nafsu aje. Semoga ada kifarah utk AA ni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
so bini 1st tepok tgn ker brjaya simpan sorg2 jntan pemuki nie???bangge ke somi ceraikan talak 3 kt bini no 2 tu?bangge somi pilih kau walopun heols celup sana sini???bahagie ke dik???
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampah betulll jantan ni. Bini pertama hadap ke sampah ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2020 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 28-1-2020 01:27 PM
Ingatkan vivy duck yusop td

Iols pun baca kat mobile td, nampak headline je dulu. Ingatkan datin duck. Kus semangat!
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
stania83 replied at 28-1-2020 09:37 PM
Sampah betulll jantan ni. Bini pertama hadap ke sampah ni

bangga okayyy laki pilih sheols utk dikekalkan sbagai bini walopun memuki sana sini...mohon berulat kote jantan nie ya!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
tlinge dia mcm alien sket ... yg pompuan ngan lelaki same2 ngenyam.. tp biler bace si jantan ni kaki celup... semoga isteri pertama rajin2la buat check up....
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2020 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jiwakacau06 at 28-1-2020 09:46 PM

aa ni bila nk kena cash....cerai sbb nk tmbh yg baru tp xjd tu ke??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 04:39 AM GMT+8 , Processed in 0.253580 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list