CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: KiahRonggeng88

CILAKA KAK KIAH KENA CLONE

  [Copy link]
 Author| Post time 15-1-2020 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 15-1-2020 04:38 PM
Ini sudah percubaan memfitnah & boleh menimbulkan pitnah
Orang akan ingat kak kiah yg komen, or at ...

Yup...so tu lah Kak Kiah clear kan kat sini senang ..kalau lepas ni jumpa clone id Kak Kiah kt memana mean tu bukan Kak Kiah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-1-2020 04:53 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 15-1-2020 04:22 PM
Bukan wartawan... Ni Kak Kiah jumpa org komen dkt blog rotikaya pakai nama Kak Kiah... Sedangkan K ...

adakag percobaan menganiaya kak kiah? ma gad!
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:59 PM | Show all posts
depa jelous la tu nama kak kiah tengah mendonia kat porem. hati2 kak kiah dgn spesis2 copy paste thread bwk keluar...spesis tak reti bergossip gitu lah...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2020 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
jijilaaa replied at 15-1-2020 04:59 PM
depa jelous la tu nama kak kiah tengah mendonia kat porem. hati2 kak kiah dgn spesis2 copy paste thr ...

Nak hati2 pon x tau camne hahahah... Kalau kita kenal xpe hahaha ... Bodoh siakk dorang ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2020 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
syahoney replied at 15-1-2020 04:53 PM
adakag percobaan menganiaya kak kiah? ma gad!

Yee nampaknya begitu lah ... Ingat Kak Kiah je busuk hati dalam dunia yang fana ni rupanya adalagi yang lebih busuk hati haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 05:25 PM | Show all posts
relax la kak kiah.. kalau budak2 zaman sekarang label orang macam chuols ni idola.. gitewwww
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2020 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
whadda replied at 15-1-2020 05:25 PM
relax la kak kiah.. kalau budak2 zaman sekarang label orang macam chuols ni idola.. gitewwww

Kak Kiah akan report kat tok penghulu alien Kak Kiah biar pasukan alien Kak Kiah pukul dorang hahah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 05:30 PM | Show all posts
kak kiah banyak2 retis mana yang boleh lawan hantu kopek sis vokuru? cuba jawab
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 15-1-2020 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 15-1-2020 05:30 PM
kak kiah banyak2 retis mana yang boleh lawan hantu kopek sis vokuru? cuba jawab

Vokuru tu sapa plak hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 15-1-2020 03:51 PM
Confirm la kak Kiah bukan retis..
Kak Kiah mesti level MUA or pencacai belakang tabir jahhh..

...

konpem lah kak kiah tu reincarnation of sepitsiput, katibism, senyumsokmo tu,, yihhhhhhhh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2020 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah lah Kak Kiah langsung x kenal atau tahu menahu forumer2 yang korang canang2 masa start Kak Kiah join sini ahaksss.... Langsung x tau ... Tuduhan demi tuduhan d lemparkan takpe lah Kak Kiah redha...org jahat mcm Kak Kiah memang ramai benci hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Bawak bersabar kakiahrong.

Tu cerita ttg apa tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow. Mantap ni kak kiah. Siap ada org clone. Nmpk sgt impak besar dlm dunia gossip.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
When the world is full of Nerakazen, be KiahRonggeng88... gitu la konsepnye
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2020 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 15-1-2020 06:24 PM
Bawak bersabar kakiahrong.

Tu cerita ttg apa tu

Rotikaya post pasal acik erma fatima punya kenyataan so Kak Kiah sesaja lah klik kan?? Sekali Kak Kiah terbaca komen kat situ ..tu yang heran sebila plak aku komen kat sini hahahaha ...jilake nau ..mohon sapa sesat kat blog rotikaya yang ada register kat sana mohon reply kat komen Kak Kiah palsu tu plz...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 15-1-2020 04:08 PM
Tu lah nak off dah jadi pemberi bahan gossip...org malaysia sejenis nak bergosip pun x reti rules  ...

uols kat sini mmg tulen bang, tuleennn
khueen????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-1-2020 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 15-1-2020 06:51 PM
Rotikaya post pasal acik erma fatima punya kenyataan so Kak Kiah sesaja lah klik kan?? Sekali Kak  ...

Alamak. Suka suka guna nama kakiah ....

Apalah punya peel
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2020 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
epuepy replied at 15-1-2020 06:47 PM
Wow. Mantap ni kak kiah. Siap ada org clone. Nmpk sgt impak besar dlm dunia gossip.

Susah btul lah dorang ni keje xnk buat ....

Kak Kiah nak request dekat admin forum.cari mohon banned nama Kak Kiah forever...so Kak Kiah tak yah bukak thread n reply komen2 org lagi n bagi story2 panas... Biar Kak Kiah jadi SR je mcm dlu balik hahaha.....

Tolong tagg admin forum..cakap Kak Kiah sendiri request mohon di banned
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2020 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 15-1-2020 06:53 PM
Alamak. Suka suka guna nama kakiah ....

Apalah punya peel

Tu lah ko nak membawang gentle lah guna identify sndiri kan?? Bidaii btul
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2020 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 15-1-2020 06:51 PM
When the world is full of Nerakazen, be KiahRonggeng88... gitu la konsepnye

Hahahahahahah tu sejenis nak masuk neraka tapi takut2 jilakerr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 10:55 PM GMT+8 , Processed in 0.101733 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list