CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: KiahRonggeng88

CILAKA KAK KIAH KENA CLONE

  [Copy link]
 Author| Post time 17-1-2020 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Iema5008 replied at 17-1-2020 09:08 PM
Kesian hang kak kiah. Di clone ibarat kad atm hanis kepam d clone... apapun bertabah lah kak kiah... ...

Sapa plak Kak Jah tu hahah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-1-2020 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 17-1-2020 09:50 PM
Sapa plak Kak Jah tu hahah

Alahai kaka.. kak jah sg dua pemes d tuitter... dikalangan retis pun pemes... malah siap gaduh dgn dek liyana jasmeh. Sokampung gitu hestek... mustahil akak orang kaw gossip tak kenal. Hahaha unless hampa bdua adik bradik gitchew cover masing2 tetalam. Kekekek ampornnnn kaka.. gurau2 gitu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-1-2020 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Iema5008 replied at 17-1-2020 10:11 PM
Alahai kaka.. kak jah sg dua pemes d tuitter... dikalangan retis pun pemes... malah siap gaduh dgn ...

Oh x kenal.. actually Kak Kiah ni bukan kaki gossip sgt pon kenal.mama juwie .. tu jah haha huzz .. yang Kak Kiah bukak thread ni pon hasil dari org kiri kanan ...ada lah kdg2 terlintas kat board gossip dedulu... Tau lah serba sikit   ...hahaha seyes sepitsedut lah apa lah sekor Kak Kiah x kenal...ni Kak Jah pon sama lah bru first time dgr nama.. demi Allah x tipu diknon
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 17-1-2020 11:32 PM
Oh x kenal.. actually Kak Kiah ni bukan kaki gossip sgt pon kenal.mama juwie .. tu jah haha huzz . ...

Sepit sedut tu sapo lak kak kiah... hahaha aku kenai kak jah je tu pun sebab suka gaduh dengan retis n retis kenai dia...

Leh tahan kaknkiah kenai gak sepit sedut. Mna nak korek sepit sedut ni... haha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-1-2020 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Iema5008 replied at 17-1-2020 11:46 PM
Sepit sedut tu sapo lak kak kiah... hahaha aku kenai kak jah je tu pun sebab suka gaduh dengan ret ...

KaK Kiah tau dia atas info forumer dlm ni sbb depa selalu mention dia tu Kak Kiah...pening lahai hahaha  ...rasa dia skrg ada kt ig je lah kot
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2020 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Owh kak kiah idola ku!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2020 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
incess.my replied at 18-1-2020 02:06 AM
Owh kak kiah idola ku!

Terima kasih sbb fans Kak Kiah yang x seberapa ni...hahaha acik alien purba katanya hahah... Muahciket
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 16-1-2020 01:39 PM
Kak Kiah nak g tanya dia balik .. Kak Kiah rasa bundle punya UFO ni kompom dari bundle guni Bantin ...

Penaja kakkiah level tokbida la tu.. huhuhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-1-2020 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 16-1-2020 12:39 PM
Tu lah nnti Kak Kiah email Kak Leen alamat  umah Kak Kiah okey leh kita membawang sambil tumbok sa ...

Siapa2nak join kitorng, jemput la ye pm Kakkiah utk dapatkan alamat Kakkiah. Bukan apa.. Sementara Kakkiah masih dlm transit ni sebelum siap UFO dia ni kan, sesuai sangat kita menumbuk sambal dan bawang sekali..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-1-2020 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 21-1-2020 03:42 PM
Siapa2nak join kitorng, jemput la ye pm Kakkiah utk dapatkan alamat Kakkiah. Bukan apa.. Sementara ...

Hahahahahahah.... Mari lah... Menumbok
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 01:37 AM | Show all posts
Kiah clone patut letak nama Kiahnat..perlakuan khianat terhadap kak kiah. Hanat.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 02:30 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2022 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Bilalah UFO kak kiah nk mendarat blk ke bumi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 04:51 AM GMT+8 , Processed in 0.093952 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list