CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: KiahRonggeng88

CILAKA KAK KIAH KENA CLONE

  [Copy link]
Post time 16-1-2020 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 16-1-2020 04:16 AM
Okey start esok Kak Kiah banned diri sendiri wkakaka mati2 Kak Kiah ingat admin bleh banned haha ...

Kakkiah ban diri sendiri lepas open table je la kalau gitu.. Agak2 UFO yg asyik rosak tu sempat siap tak?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-1-2020 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 15-1-2020 04:38 PM
Ini sudah percubaan memfitnah & boleh menimbulkan pitnah
Orang akan ingat kak kiah yg komen, or at ...

Mak aih
Ni dahsyat
Nama betul.uols pon depa guna?
Biar betul...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Buka gossip sendiri kat bodgos,  sebab kak kiah pemes kat sini.  Kalau buka kat bod aduan,  tak kena layan , sebab banya polower dan hater kat bodgos.

Kat porom nih memang ada orang yang masalah mental kak kiah,  jgn la heran,  

Selalunya yg masalah mental ni suka curik nick orng kat porum cuma tambah nombor kat belakang,  vokoru tu siap ada
Guna nick tu kat youtube, tak tahu la vokoru yg ori kat porem ke,  yg kena curik id. , ada juga kaki multinick.

Paling banggang ada yg menmpek kat bod masalh peribadi atau Family discussion.  Lepas tu bila ada yg luahkan perasaan kat benang luahkan perasaan,  dia akan quote masalah tu balik,  ada masanya siap petik nama porumer tu lagi. Dia nak org depression sekali dengan dia la tu. ...

Orng2 mcm ni macam tak cukup perhatian,  




Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
ais_kosong replied at 16-1-2020 07:28 AM
Kak kiah beli hat cap ayam kot ni Kak Leen
Tu yang asyik terkandas ja tu

Dah suruh tukar dah hari tu.. Dia setia kat cap ayam ni jugak.. Hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 11:48 AM | Show all posts
Kak-Leen replied at 16-1-2020 11:44 AM
Dah suruh tukar dah hari tu.. Dia setia kat cap ayam ni jugak.. Hihihi

kakkiah kakkiah hati kau keras
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2020 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
dinosaurpink replied at 16-1-2020 05:21 AM
WHO ARE YOUUUSSS????!!???

Rasanya takdek sapa pun peduli id sapa2 kat site lain sama ke tak dgn i ...

Alaaaa ko kalau nk bukak pasal cerita ko kat sini pun bleh hahahahhaha ko.pun bleh acah feeling lagend mcm Kak Kiah... Kak Kiah tak de lah feeling lagend cuma sekadar feeling iblis syaitan je hahah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2020 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 16-1-2020 07:18 AM
Akak x selevel kakkiah.. Adal kena kidnap je, level alien.. Akak ni si Ali yg kidnap  

Ada  ...

Tu lah nnti Kak Kiah email Kak Leen alamat  umah Kak Kiah okey leh kita membawang sambil tumbok sambal
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2020 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
ais_kosong replied at 16-1-2020 07:28 AM
Kak kiah beli hat cap ayam kot ni Kak Leen
Tu yang asyik terkandas ja tu

Tak beli pun UFO tu orang kasi dlu...ingat Kak Kiah xde penaja ke?? Hahaha tak yah men wassap2 lah cari penaja ...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-1-2020 01:36 PM | Show all posts
ni menunjukkan kak kiah ni femes steady lah.. gigihnya orang nak clone...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 01:36 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 16-1-2020 12:40 PM
Tak beli pun UFO tu orang kasi dlu...ingat Kak Kiah xde penaja ke?? Hahaha tak yah men wassap2 lah ...

patut hauk.. preloved eh kak kiah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2020 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
ais_kosong replied at 16-1-2020 01:36 PM
patut hauk.. preloved eh kak kiah

Kak Kiah nak g tanya dia balik .. Kak Kiah rasa bundle punya UFO ni kompom dari bundle guni Banting sana
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2020 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
ira_229 replied at 16-1-2020 01:36 PM
ni menunjukkan kak kiah ni femes steady lah.. gigihnya orang nak clone...

Hahahaha tapi org ni jahat dia guna nama Kak Kiah komen yang busuk2... Dah lah Kak Kiah busuk amat dia pun nak tambah ag busuk
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 15-1-2020 04:27 PM
Itu yang Kak Kiah up dkt sini sesiap bagitau sesiap Kak Kiah just dkt forum.cari shj... Tapi Kak ...

Camna dia bole tau nick name k kiah,.. Sdngkan k kiah dftar kt forum cari jah....
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 01:57 PM | Show all posts
Kak-Leen replied at 16-1-2020 01:09 AM
Ini soalan level-level KBAT ni!

maksudnya kak kiah tak cukup famous sebab tak kenal vokuru.. tokti pun kenal vokuru tau
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2020 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 16-1-2020 01:57 PM
maksudnya kak kiah tak cukup famous sebab tak kenal vokuru.. tokti pun kenal vokuru tau

Kak Kiah mmg tak pemes pun hahah haha xnah plak Kak Kiah ngaku pemes... Kak Kiah pun x claim kata Kak Kiah retis tersohor ke hape langsung x... Forumer je dok decode2..  dlu berlakon pun Kak Kiah siap ckp lalu lintas je ... Forumer je dok pikir Kak Kiah pelakon terkenal .. dari memula Kak Kiah join sini lagi Kak Kiah tak pnah claim kata Kak Kiah pemes ke..retis popular ke ..penyanyi popular ke... Just lempar2 gossip je..tu pon gossip purba...artis dah mereput ...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2020 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
diss69 replied at 16-1-2020 01:57 PM
Camna dia bole tau nick name k kiah,.. Sdngkan k kiah dftar kt forum cari jah....

Makna nya dia ada kat dlm forum ni lah hahaha cara menaip pun dia copy ala2 Kak Kiah gituh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-1-2020 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 16-1-2020 02:03 PM
Makna nya dia ada kat dlm forum ni lah hahaha cara menaip pun dia copy ala2 Kak Kiah gituh

Mesti secret admirer k kiah ni...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2020 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
diss69 replied at 16-1-2020 02:53 PM
Mesti secret admirer k kiah ni...

Hahahaha bidai sgt beliau haha
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaha.... Yg pasti bukan akk tau...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian hang kak kiah. Di clone ibarat kad atm hanis kepam d clone... apapun bertabah lah kak kiah... tapi awat kak kiah punya sembang ni mcm kak jah sungai dua kat tuitter ye... macam je lahhhhh.... aku caya kak kiah bukan dia... cuma semacam sama je... ke korang adik bradik d alam maya kak kiah....

Apapun shyayang kak kiah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 01:39 PM GMT+8 , Processed in 0.174193 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list