CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: KiahRonggeng88

CILAKA KAK KIAH KENA CLONE

  [Copy link]
Post time 15-1-2020 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 15-1-2020 08:28 PM
Dendam kesumat hahaha mybe laki dia dh mula jatuh cinta dengan KakKiah asyik puji Kak Kiah dalam t ...

Hahahahhahaha..xreti jaga toklaki,gitu laa jadinya..tiberrrrr~
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 15-1-2020 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
epuepy replied at 15-1-2020 08:26 PM
Hahhaha. X yah banned kak kiah. Apply for copyrightje terus. Glemer u nama Kiah ronggeng.
S ...

Kak Kiah ni hari2 seboleh nya nak menahan jari dari menaip kat sini...haha kdg2 tu sampai xnk masuk sini sbb xnk tau apa org dlm ni buat hahaha acah nak taubat tapi mcm syg plak nk tggal forumer2 yang baik dgn Kak Kiah...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2020 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 15-1-2020 08:30 PM
Hahahahhahaha..xreti jaga toklaki,gitu laa jadinya..tiberrrrr~

Karipap urung dek lenga dah kot hahaha tu tok laki kejor forumer ..silap terkejor Kak Kiah plak... Tp Kak Kiah nk pesan kedia kalau setakat anu laki dia mcm si retis Gv otai tu besar pensil 2b kuaser Kak Kiah nak layan hahaha tok laki Kak Kiah bleh suap Kak Kiah dgn anu dia sampai kenyang terbelahak hokey
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sampai kena masuk bod gosip tempatan ke mahayam???
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelas kau kiah..dah ada benang sendiri dalam bodgos. Acah2 pelakon penyanyi sangat.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2020 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 15-1-2020 08:41 PM
sampai kena masuk bod gosip tempatan ke mahayam???

Hahahaha nak merasa lah gilerrr..bila lagi haha acah2 glamour
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2020 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 15-1-2020 08:47 PM
Kelas kau kiah..dah ada benang sendiri dalam bodgos. Acah2 pelakon penyanyi sangat.

Kan Kak Kiah yang terpemes kan Gossip dlm ni ritu hahaa kan haters Kak Kiah banyak dlm bodgos ni so mana tau yang guna nama Kak Kiah ada dlm ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 15-1-2020 06:54 PM
Susah btul lah dorang ni keje xnk buat ....

Kak Kiah nak request dekat admin forum.cari mohon b ...

Hahahaha apo tak meriah l gini kakiah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-1-2020 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 15-1-2020 12:01 PM
Ntah..tak kot ... KaK kiah bukan sesiapa pon ... Tu lah KAK KIAH tgh request admin besar banned na ...

Ye ke ka kiah?
Usaha lagi la ka kiah buka benang gossip terbaruuuu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Npe aku tbayang kak kiah ni merupakan jelmaan MUA nyah lentok retis jantan nyah Naomi Larra? Cystt tbleh tbyang cm ni pulekk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2020 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
sok_suci replied at 15-1-2020 09:02 PM
Npe aku tbayang kak kiah ni merupakan jelmaan MUA nyah lentok retis jantan nyah Naomi Larra? Cystt t ...

Salah bayangan ko diknon ... Kak Kiah nak makeup muka sndiri pun failed ... Lagi satu Kak Kiah ada rahim mcm perempuan lain ..cuma belum d kurniakan cahayamata je lagi... Doakan lah Kak Kiah preggy tahun ni beranak tahun ni okey... muahciket  .
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah register id mana leh banned n delete
Register id baru la
Tpi kena start dari beginner balik, jenuh la kena kumpul kedit
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2020 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 15-1-2020 09:11 PM
Dah register id mana leh banned n delete
Register id baru la
Tpi kena start dari beginner balik,  ...

Kredit tu bleh redeem point beli barang dkt Semphora tak
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 15-1-2020 01:17 PM
Kredit tu bleh redeem point beli barang dkt Semphora tak

Dah redeem jgn lupa ss and 'simpan receipt' tau


Bnyk la cekadak..ingat forum cari ni shopee, lazada ke nak redeem2 kedit
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Femes kak kiah..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2020 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 15-1-2020 09:20 PM
Dah redeem jgn lupa ss and 'simpan receipt' tau



Abeh tu apa fungsi kredit tu... Kredit 'dosai' ke camne haha omanggg!!! Banyak kredit dosai Kak Kiah kumpul dalam sebulan dua ni.... Kak Kiah insopppp!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 15-1-2020 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 15-1-2020 09:25 PM
Femes kak kiah..

Bukan ini yang Kak Kiah idam.kan?? Hahah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
terbaek kak kiah...fames di mana mana gitu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2020 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
razeadel replied at 15-1-2020 09:41 PM
terbaek kak kiah...fames di mana mana gitu

Jgn ckp camtu berbulus hati haters Kak Kiah nanti
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Percubaan nak dekod kak kiah. Kak kiah rongssss.. ila jwb, xjwb dosa.

Kak kiah ni....
1. Jonggang ke tak?
2. Lelaki tak berloceng atau pompuan berloceng?
3. Botak atau rambut penyapu?
4. Dagu panjang ke dahi luas?
5. Kulit menggerutu ke kulit berkerak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 06:07 PM GMT+8 , Processed in 0.103212 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list