CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: KiahRonggeng88

CILAKA KAK KIAH KENA CLONE

  [Copy link]
 Author| Post time 15-1-2020 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 15-1-2020 06:52 PM
uols kat sini mmg tulen bang, tuleennn
khueen????

Mcm Kak Kiah tekan kan nickname KIAHRONGGENG88 ni hanya hidup dalam forum.cari shj ..  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-1-2020 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 15-1-2020 06:56 PM
Tu lah ko nak membawang gentle lah guna identify sndiri kan?? Bidaii btul

Kan?  tulis abc 123 pun boleh
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Takdek gosip baru ke kak kiah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis ke pon kak kiah ne.. Koserr
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
In a way kak kiah patut berbangga
Jenama kak kiah tu satu nama besar la tu sampai kena clone
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2020 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 15-1-2020 07:19 PM
Retis ke pon kak kiah ne.. Koserr

Ko raser??? Hahaha retis ke idok Kak Kiah ni sampai org nak clone id Kak Kiah?? Hahah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2020 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
KakakGoyang1 replied at 15-1-2020 07:18 PM
Takdek gosip baru ke kak kiah

Ada je tapi malas dah nak speal the teah sbb wartawan vavik pemalas buat keje main cedok je... Yall sgt
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2020 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 15-1-2020 07:23 PM
In a way kak kiah patut berbangga
Jenama kak kiah tu satu nama besar la tu sampai kena clone

Nama KIAH tu tak rare yang rare ronggeng hahaha... Org clone tu asal tak pakai nick KIAHTONGGENG88 xpon KIAHTONGGONG88
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-1-2020 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Yer lah tu kak kiahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Woi diorang SS kisah bawangan kat sini sampai ke pesbuk ke ..bahaya ni..jilaker woi
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 07:41 PM | Show all posts
tapi gosip2 kak kiah mostly sendu jahhhh...
belum lagi gosip zaman purbakala
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak Kiah artis ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2020 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 15-1-2020 07:55 PM
Kak Kiah artis ke?

Ntah..tak kot ... KaK kiah bukan sesiapa pon ... Tu lah KAK KIAH tgh request admin besar banned nama Kak Kiah masuk sini hahahaa Kak Kiah takmau dh bukak thread or bukak story sume kat memana benang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2020 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 15-1-2020 07:41 PM
tapi gosip2 kak kiah mostly sendu jahhhh...
belum lagi gosip zaman purbakala

Yeee betul tu..mmg trademarks Kak Kiah gossip artis mereput nak mampos dua tiga hari lagi...tapi takde paksaan nak layan ke idok ahhaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2020 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 15-1-2020 07:40 PM
Woi diorang SS kisah bawangan kat sini sampai ke pesbuk ke ..bahaya ni..jilaker woi

Yeee Kak Kiah dah banyak kalian kena .. lemau dah rasa hahahaha... Skrg nama Kak Kiah pun org dh clone .borink
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada jugak nak kopipes identiti org?mmg lawak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 15-1-2020 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 15-1-2020 08:18 PM
Ada jugak nak kopipes identiti org?mmg lawak

Kak Kiah pun x sangka ntah mcm mana tergerak hati nak klik story nek erma ckp pasal balqish tu ..omang tetibe ada lak nama Kak Kiah kat situ... KaK Kiah tak type pon mcm tu...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 15-1-2020 08:22 PM
Kak Kiah pun x sangka ntah mcm mana tergerak hati nak klik story nek erma ckp pasal balqish tu ..o ...

Ada laa tu y nk guna identiti kakkiah utk korek2 rahsia..apa2 nanti,kakkiah y akn kne..msti penyamar ni bdendam ngn kakkiah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 15-1-2020 06:54 PM
Susah btul lah dorang ni keje xnk buat ....

Kak Kiah nak request dekat admin forum.cari mohon b ...

Hahhaha. X yah banned kak kiah. Apply for copyrightje terus. Glemer u nama Kiah ronggeng.
Seswaii sgt nama tu utk kegunaan achik bawang bergosssip.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2020 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 15-1-2020 08:25 PM
Ada laa tu y nk guna identiti kakkiah utk korek2 rahsia..apa2 nanti,kakkiah y akn kne..msti penyam ...

Dendam kesumat hahaha mybe laki dia dh mula jatuh cinta dengan KakKiah asyik puji Kak Kiah dalam tidur dalam lena... Sbb tu dia sakit hati sgt2 hahahaha... Tu yang dia kena menyamar jadi Kak Kiah sbb dia takut laki dia lamar nak kwen dgn Kak Kiah dkt pm nnti hahah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 02:46 PM GMT+8 , Processed in 0.092751 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list