CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: R2D2

[Tempatan] Restoran Nasi Kandar terkenal Jalan Masjid Kapitan Keling DITUTUP

[Copy link]
Post time 9-1-2020 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
nasi kandar market la paling cun, kari dia rasa segala rempah yg dok ada..
yg mlm punya ye..ayam goreng panas2, simple tp sedap.. tapau je sbb kedai dia x cantik
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 9-1-2020 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
R2D2 replied at 9-1-2020 04:09 PM
so masih berteka teki nama restoran
kalau board gossip kejap je CSI

tak yah teka teki, dua2 kena tutup.. sekian
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Last week beratoq panjang kat nasi kandar kayu....kena semelih kaw2....kayu punya kayu....puihhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
elok la tutup dah kotor. rasanya yg glamer selalu disebut2 pun byk kali jugak ditutup. pastu buka then ttp balik.
kdg2 msuk paper, kene nsb baik org tak prasan pun ditutup tau2 dah buka blk.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 09:13 PM | Show all posts
Apa nama restoran yg kena tutup tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
R2D2 replied at 9-1-2020 03:14 PM
restoran cina kotor mcm mana pun mana ada yg berani nak check area dapur
daging babi gantung sana s ...

Restoran cina kotor.sorry bro.i berani Kate restoran cina antara yg paling bersih.paling Kotor mamak /India pastu melayu
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama x lepak mamak
Dulu klu outstation ke Penang, SP dan juga AS selalu gak msk mamak utk mkn mee grg, Maggie grg juga roti canai
X minat nasi kandar tp suka ayam grg mamak juga sayur pria grg tepung
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila baca komen2 korg y duk ckp psl nasi kandar itu ini,mcm best..tp sygggg..sy xleh mkn masakan mamak..

Semua gara2 satu kedai mamak kt damansara ni laa..sy terjumpa bulu..hitam pjg dlm 0.5cm kot..pastu tgk mamak2 y tkg bubuh tu bulu lebat pintal2...lagi laa mual sy...huhu..

Sorry kalau ada y terasa..tp kan nak tny,betul ke mee sotong hameed pata tu sedap?sblm ni asyik tgk duk promo kt skrin lrt je..hehehe
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 9-1-2020 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-1-2020 04:24 PM
Yg bayan baru tu ramai org.. Aku suka pilih telur sotong dan ayam goreng.. Kuah banjir...

Cuba ...

Nasi Sharif ka?la Dah pindah Kat medan selera taman brown,gelugor.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Intanterpilih09 replied at 9-1-2020 10:24 PM
Nasi Sharif ka?la Dah pindah Kat medan selera taman brown,gelugor.

Tak tau nama.. Tau makan saja.. Hahahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-1-2020 10:57 PM | Show all posts
mrsjones replied at 9-1-2020 08:46 PM
tak yah teka teki, dua2 kena tutup.. sekian

kedai mana yg satu lagi?

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
R2D2 replied at 9-1-2020 10:57 PM
kedai mana yg satu lagi?

kedai beratur tu la, dua2 yg siang and mlm punya kena tutup.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
tobby replied at 9-1-2020 03:28 PM
hameediyah nasi kandaq harga bangsawan. pelan lama pelan mahai.

Tetibe acik teringat kazen acik. Kakak ipar heshe seorang bangsawan
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Kedai makan kat penang yg viral ni semua tahap kebersihan tak memuaskan..amik makanan selamba guna tangan x pakai glove.
Haritu gi penang, gigih beratur nak beli kopi aunty viral. Sekali org depan aku mintak kopi nak less sweet. Boleh pulak aunty tu hulur sudu yg dia guna utk bancuh air tu bagi mamat tu rasa, then tanya ok tak. Mamat ni pulak cerewet nak lagi kurang manis katanya. Dah aunty tu bancuh lain dan bg dia rasa sekali lg. Pastu aunty tu basuh guna air je sudu yg dah cecah mulut org tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 11:28 AM | Show all posts
salmon-suki replied at 9-1-2020 10:13 PM
Bila baca komen2 korg y duk ckp psl nasi kandar itu ini,mcm best..tp sygggg..sy xleh mkn masakan mam ...

aiyer........pintal2 tuh tak tahan.

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 10-1-2020 11:28 AM
aiyer........pintal2 tuh tak tahan.

Ye sis..sbb tu smpai skrg dah x pegi mamak.hehehe
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 10-1-2020 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dekat bangi ada nasi kandar melayu yang buat....sedapnya nasi kandar....
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2020 06:56 PM | Show all posts
tobby replied at 9-1-2020 03:28 PM
hameediyah nasi kandaq harga bangsawan. pelan lama pelan mahai.

biar la mahai pun.legend tu...kesukaan family aku.hameediyah neh pun dah bersih licin kedai dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 05:55 AM GMT+8 , Processed in 0.169219 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list