CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Drsgonfruit

Kepampom dan tabung sara hidup di Landen, "cleanerS said I look like 17-18

   Close [Copy link]
Post time 23-12-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 23-12-2019 01:39 PM
Aku rasa duit tu x hilang la.. Classic version ada lagi guna ka?

Masih ada.,boleh klik Kat bawah belah kanan rasanya to use the old layout
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2019 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
nidajamal replied at 23-12-2019 03:06 PM
Masih ada.,boleh klik Kat bawah belah kanan rasanya to use the old layout

Ohhh.. Ingatkan semua dah dwistandard kan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 03:11 PM | Show all posts
JAWATAN KOSONG. Pegawai media sosial Ratu Elizabeth. Gaji RM20,000 sebulan
https://mforum1.cari.com.my/foru ... &extra=page%3D1

hanis gemok, ni ha ada  vacancy utk ko
ko kan tangan mmg berjahit dgn henfon
sesuai lettewww
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 03:14 PM | Show all posts
aiyoh, kenapa nk mengemis?

beg2 investment tu jual lah..buktikan teori melabur utk chanel lagi menguntungkan dari properties..

xkan le dah moghul2 ni xdak barang kemas nk lebur time emergency mcm ni..


haha..iols penat tgk stories dia, punyala banyak update sehari.. cuba guna masa tu cari client ke ubah strategi bussiness ke..i tgk ps lain kt london mcm2 jual. periuk belanga, sarung kerusi.. dh nama pun ps.. ni nk yg mahal2 aja.. kata hebat sgt berbisnes.. shoooo stupidddd
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 03:17 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 23-12-2019 03:11 PM
JAWATAN KOSONG. Pegawai media sosial Ratu Elizabeth. Gaji RM20,000 sebulan
https://mforum1.cari.co ...

kepam kena belajar mengeja betul2

baru bole apply

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 03:17 PM | Show all posts
eyeda1223 replied at 23-12-2019 02:46 PM
Mcm Wani Badak claimed OCD diagnosed sendiri. Hahahaha. Walaupun hakikatnya mmg la tak ocd langsun ...

Wani kn claim dia OCD and suke tunjuk yg dia suka kemas2, susun2 ni (acah2 mcm Marie Kondo)
pastu susun beg2 kasut2 elok2 dlm closet..
so ai pun mcm ok kut kalau nk bli brg2 preloved Wani sbb dia mcm jaga brg elok2, mesti in good condition lagi..
sampai lah one time tu Wani nk jual kasut2 dia..
MasyaAllah teruknya kasut dia, berdaki2 bkerak2 pastu jual mhl..murah sikit je dr harga asal..
xde effort langsung nk lap kasut2 tu sbelum amik gmbr..
kite tgk pun geli, tahap layak buang ke tong sampah je.. pedulik ape kalau kasut brand mahal pun..
dia ade hati lagi nk jual
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 03:18 PM | Show all posts
meols checkin dgn toast yg lebih mewah dari kardapam dan gezilla ok

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
eyeda1223 replied at 23-12-2019 01:58 PM
Iols nak ulas sikit la pasal hari tu dia merempan pasal anak dia x dapat Starbucks tu

Mungkin J ...

Kardapam ni tentu who r yuss kan baju2 aeon jusco. Tak selevel baju kenzo ketat sendat. Padahal diri tu dah mengemis di kota landern. Masih tak sedar diri.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2019 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sanggup dia menyempit blk kt Landann tu by paying 1k....with that money u can rent a condo or penthouse kt area bangsar Klcc ni..
Still high end what..
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 03:25 PM | Show all posts
cikatilia replied at 23-12-2019 03:17 PM
kepam kena belajar mengeja betul2

baru bole apply

gaji pun 20k sebulan kan
mmg sama jah mcm amount yg dia nak selama ni
hah kepom..pi la apply.ko pun duk landen kan
gaji 20k sebulan tu lepas la sewa umah and makan anak beranak ko yg perut mcm anak lembu tu

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
idadae replied at 23-12-2019 03:17 PM
Wani kn claim dia OCD and suke tunjuk yg dia suka kemas2, susun2 ni (acah2 mcm Marie Kondo)
pastu ...

Mmg adik beradik ni jenis claimed apa2 yg diaorang rasa convenient to them sebagai acah2 nak tunjuk konon cool la

Padahal org yg mmg dah diagnosed ada OCD sgt la merana hidup diaorang. Bukan benda untuk dibangga atau nampak cool

Bayangkan dlm gambar pun dah kepam. U rasa kalau depan2 mesti teruk lagi kasut tu. huhuhu

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuolss, tepekla sama screenshot yg sheols kutuk mekom tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Selimutputeh replied at 23-12-2019 01:51 PM
To be exact 3700 je pun duit yg hilang disedut hantu tu... kononnya dia nak withdraw 1k  nak buat ba ...

Laaa..dia byr sewa rupanya, kat ig bgtau bg kwn pinjam utk bisnes. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 23-12-2019 03:21 PM
Kardapam ni tentu who r yuss kan baju2 aeon jusco. Tak selevel baju kenzo ketat sendat. Padahal di ...

Budak2 takyah nk beli baju mahal2. Bukannya depa pakai lama pun.

Tapi kepam pun beli baju kat Primark je. Hahaha. Dia tau tak baju Primark tu semua made in China jugokk. Sama standard je baju kat Aeon. Iols tak kecam org pg Primark eh. Iols pun suka je shopping kat sana kalau pg Europe tp sebab perangai bossbabie moghul ni rasa nyampah dia bangga konon2 beli baju kat anak2 dia kat Primark tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 03:30 PM | Show all posts
idadae replied at 23-12-2019 03:17 PM
Wani kn claim dia OCD and suke tunjuk yg dia suka kemas2, susun2 ni (acah2 mcm Marie Kondo)
pastu ...

mahal lak tu kan dia preloved. yg pelik tu ada pulak yang tak berapa cerdik yang gi beli apa je yg dia jual
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 23-12-2019 01:39 PM
Aku rasa duit tu x hilang la.. Classic version ada lagi guna ka?

Mmg ada poremer speku tak hilang. Kalau hilang pun kakpam sendiri yg hilangkan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
dak_ker replied at 23-12-2019 02:50 PM
murah sgt ke sushi kt UK nun.



Kardapam bagi anak makan ubat cacing tak agaknya?
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 23-12-2019 02:51 PM
Si aizat tu klu x tunjuk audi..

Dia tunjuk bulu dada..

Yang jantan pun perassn hot jugak?
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 23-12-2019 02:51 PM
Si aizat tu klu x tunjuk audi..

Dia tunjuk bulu dada..

Masih menunjuk bulu dada heols lg kaka sarah. I baru tetengok kat igs. Terus rasa mcm nak bleach mata
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 23-12-2019 07:35 AM
Yang jantan pun perassn hot jugak?

Perasan hot..perasan sexy..

Boroi2 pon..confidence kena lebih ye..

Badan dia serupa tok mid jek..

Korang tgk dah kan tok mid tu mcm mana?

Bukan sado V shape 6 pax ketul2..

Psl tu kakak gila dia sakan ber lanre ber dj tu sbb body build cun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 05:00 PM GMT+8 , Processed in 0.519411 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list