CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Drsgonfruit

Kepampom dan tabung sara hidup di Landen, "cleanerS said I look like 17-18

   Close [Copy link]
Post time 23-12-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
dah la tu mok, kau delete semua bio kau tu biarkan kosong je. Buang jetsetter bossbabe moghul ceo segala. Tak sesuai... Kalau gian sangat nak tulis, tulis je "gelandangan di bumi ratu, kais pagi makan petang" baru la ngam nak mintak derma
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-12-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 23-12-2019 02:01 PM
Lajunya! Belum sempat lagi khatam condo tingkat 17. Syabas miss buah naga  pantas buka thread.
...

Ye chuol. Momentum tu tak boleh hilang sebab akan banyak drama dr kota London nak krismas dan new year. Semoga aciks enjoy yach!
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:08 PM | Show all posts
yeszatingkat berapa dah?




Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
ni rumah ke-18 ni korang dah bayar sewa ke? ke nak merayu jugak nak mengemis utk tolong bayarkan sewa?
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
orglama replied at 23-12-2019 02:09 PM
ni rumah ke-18 ni korang dah bayar sewa ke? ke nak merayu jugak nak mengemis utk tolong bayarkan sew ...

weols acik porom xmampu nak derma kat bossbabe
tolong derma hartanah kat porom cukupla

level up to 18 floor
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:14 PM | Show all posts
orglama replied at 23-12-2019 02:09 PM
ni rumah ke-18 ni korang dah bayar sewa ke? ke nak merayu jugak nak mengemis utk tolong bayarkan sew ...

mengemis duit sewa jah
makan masih sedap yach unlike kwin auto pilot income
merintih2 kelaparan sambil menatap kasut2 gucci etc yg makin sikit dan sgt berdaki tuh


Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:15 PM | Show all posts
Iols salah key address tadi masuk flat no 17, tau2 dah pindah flat no.18 dah...  Selamat check in semua... Kat mana nak transfer duit rental ni?
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
orglama replied at 23-12-2019 02:09 PM
ni rumah ke-18 ni korang dah bayar sewa ke? ke nak merayu jugak nak mengemis utk tolong bayarkan sew ...

Tak bayar sewa. Bayar pengeras je. Sushiiiiii supply utk seminggu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Mawardia checking in and then.........
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Joni check in banglo ke 18 kekpam sambil mengunyah churchurr ikan biliz meleyzien style shoooo shedapppp!
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
eyeda1223 replied at 23-12-2019 01:58 PM
Iols nak ulas sikit la pasal hari tu dia merempan pasal anak dia x dapat Starbucks tu

Mungkin J ...

Tu la i olls ckp parents sampah mcm ni breed anak sampah .. rayyan tu nanti tgk la end up otak fked up mcm dia .. already anak dia yg eldest tu kata nk gf hot sexy like the mom .. how shallow .. this whole family is trash .. including tok mid n bini dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
eyeda1223 replied at 23-12-2019 01:58 PM
Iols nak ulas sikit la pasal hari tu dia merempan pasal anak dia x dapat Starbucks tu

Mungkin J ...

Setuju.
Tu pun lagi ada yg merentan kata jali bapak tak guna.
Iols tgk ok je jali jaga yg dua org tu.
Bawak pi outdoor activity...bawa pi masjid...
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
faint_heart replied at 23-12-2019 02:17 PM
Tu la i olls ckp parents sampah mcm ni breed anak sampah .. rayyan tu nanti tgk la end up otak fke ...

Tp mak dia reti plak depressed dgn perangai kepam.
Yg bapaknye, kakak, adik2, ipar duai relaks je mcm xde ape2. Sedangkan mcm2 cerita buruk kepam dlm medsoc.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
eyeda1223 replied at 23-12-2019 01:58 PM
Iols nak ulas sikit la pasal hari tu dia merempan pasal anak dia x dapat Starbucks tu

Mungkin J ...

Iye bebenor chuols. Iols pun rasa benda yg sama. Diorg taknak budak2 tuh feel so entitled and the world will revolve around them.

Kalo dibiorkan nanti jadik inconsiderate, takde perasaan empathy mcm kepam. Ada ke patut james yg tgh sibuk nak beraya tuh dia boleh complaint tak bagi perhatian kat dia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
azie_fariza replied at 23-12-2019 02:21 PM
Tp mak dia reti plak depressed dgn perangai kepam.
Yg bapaknye, kakak, adik2, ipar duai relaks je ...

Mana chu olls tau dia depressed?
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
eleh mengada nk axiety attack bagai
pi mampos la ko gemok.x abih2 menipu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-12-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Drsgonfruit at 23-12-2019 02:29 PM
cmf_premierleag replied at 23-12-2019 02:25 PM
eleh mengada nk axiety attack bagai
pi mampos la ko gemok.x abih2 menipu


Meol rasa, sheol takleh tido je. Nk claim OCD pn kena go thru test. Anxiety pn sama lah. Ni sikit2 things not into her wants je jadi anxiety. Masa hepi2 byk duit, elok pulak. Sbb tourist visa nak habis dah. Nak beli tiket balik KL or ke paris ke italy ke lagi.. mmg nnt die tepon apak je tu tengokla
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cookingholic at 23-12-2019 02:33 PM
azie_fariza replied at 23-12-2019 02:21 PM
Tp mak dia reti plak depressed dgn perangai kepam.
Yg bapaknye, kakak, adik2, ipar duai relaks je ...


Sbb mak yg mengandung. Bila seseorang anak jadi mcm tu mestila seorang mak yg paling terkesan*.

Balikla pam. Sesungguhnya mak ko sgt dekat kat hati ko tanpa ko sedar. Sakit hati dgn mak pun jgnla bitchy pasal mak tuh lebih2. Cukup sekadar buat luahan rasa kat org terdekat dahla.

*disclaimer: not applicable utk spesis mak tagune tau beranak jah

**aku retract statement diatas kalo maknya sebenarnya tak kisah punn dia jadik mcm tuh
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Drsgonfruit replied at 23-12-2019 02:27 PM
Meol rasa, sheol takleh tido je. Sbb tourist visa nak habis dah. Nak beli tiket balik KL or ke par ...

and x bleh tido sbb tgh pikir gimana cara nak menten lifestyle kat landen
if 30k dh mmg takde, takkan nk harapkan derma je kan.for how long kepam???? 3 months? 6 mnths? 1 year?
balik je la msia ni
kalo lapar bleh gi masjid ada makan free or lining up at the soup kitchen
sbb ko pun dah gaduh dgn sume org smpi takde kawan kan
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
faint_heart replied at 23-12-2019 02:17 PM
Tu la i olls ckp parents sampah mcm ni breed anak sampah .. rayyan tu nanti tgk la end up otak fke ...

Kan. Forever sampah. Ada la hikmah jugak cerai dengan kepamnis ni sementara anak2 dlm usia boleh dibentuk. Buatnya dah besar  panjang mmg sampai ke sudah la semua jadi spoiled brat. Mcm adik bongsu lelaki tu. tah apa sumbangannya nyer ntah. Tak abes2 ulang tunjuk Audi sampai abg jamil mampus
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 06:03 PM GMT+8 , Processed in 0.081738 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list