CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Drsgonfruit

Kepampom dan tabung sara hidup di Landen, "cleanerS said I look like 17-18

   Close [Copy link]
Post time 5-1-2020 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
wondawonder replied at 5-1-2020 09:34 PM
Bodoh bertingkat. Dah memang booty call kan. Memang tu je standard kau pam. Dah memang kau sangap, ...

Sheols tuju kat sape ni? Melkom?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2020 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
fergie.abel replied at 5-1-2020 12:48 PM
I think most of us either pernah jd kepam’s scam victims, nyaris2 jd victim, or we have frens yg  ...

I kenal hh ni dari sekolah
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
pheonix84 replied at 5-1-2020 02:54 PM
Mesti dia nyesal x ngorat mat dan kan dulu2..kalau x bahgia je tetiap bln blk englandsss, goingsss b ...

Confirm lah tak pandang mat dan if 10 years ago, mat dan keje housekeeping je kat Kapas beach chalet time tu. Time tu pun mat dan tak famous lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
1Seahorse1 replied at 5-1-2020 10:31 PM
I kenal hh ni dari sekolah

Woooooow!
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 5-1-2020 08:21 AM
Iols pn x reti masak sgt buat lemon ciken pn xpnah
Tp melihatkn igs pmpuan ni, iols terpikir knapa  ...

Betul,uols. Selalunya memang buat sos asing. Ni dah macam sup. Ayamnya pun tak menyelerakan.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
ejrazak replied at 4-1-2020 08:00 PM
Sebut psl muka desa nama ala2 omputeh ni hadoiii la
Semlm i dok tgk IGS...keluar la IGS divaletop ...

Anak lan solo/Kristal pun sama,uols..namanya xandra tapi mukanya sebijik apaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 5-1-2020 07:24 PM
Ni yg kepam nak buat. Hahaha lain bebenorr. I sejak tgk resepi kat ig suriati kitchen, buat send ...


Cmne ejaan ig acc tu?? Ai nk follow gk..search suriati kitchen tp xjumpa plak
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
idadae replied at 5-1-2020 11:11 PM
Cmne ejaan ig acc tu?? Ai nk follow gk..search suriati kitchen tp xjumpa plak

https://instagram.com/surianti_kitchen?igshid=i2thbnsiu09c
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2020 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 5-1-2020 11:21 PM
https://instagram.com/surianti_kitchen?igshid=i2thbnsiu09c

Ok dah follow..thank you so much
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Panas gila benang dia ni,  baru 2 weeks dah page 99

Ada bungLOW baru la pas ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
1Seahorse1 replied at 5-1-2020 10:31 PM
I kenal hh ni dari sekolah

Cer uols cite sket pangai die zaman sekolah. Nk cube relate ngan skrg. Berbeza ke idok
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde customer langsung ke kepam......dah lame tak masuk boutique
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2020 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 5-1-2020 05:25 AM
Oh. Jadinya mungkin hijab dah tebuka and nampak jelas nyata gloria debab hanyalah scammer sampah y ...

Yasss tepat
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2020 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
sleepyfish replied at 5-1-2020 11:50 AM
Yes I ingat Datin cakap Hanis stylish. Celah mana ntah stylish

Entah la cuols.. dh macam pelacur kan
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2020 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 6-1-2020 12:58 AM
Entah la cuols.. dh macam pelacur kan

Pelacur pun maybe lebih cantik dr dia ni. Heran tengok org yg puji dia stylish. Setakat membawa beg Chanel, selimut Fendi tu bukan stylish la..
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2020 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
catwoman91 replied at 5-1-2020 10:02 PM
Eh berani ke dia jd pati chuols? Kalau dia buat nnti mmg gila betul la, nanti susah nk masuk balik ...


Melihatkan cara perbelanjaan n pilihan investment, boleh disimpulkan dia sejenis x fikir panjang n doesn't give a crap about anything.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-1-2020 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
sleepyfish replied at 5-1-2020 07:50 PM
Yes I ingat Datin cakap Hanis stylish. Celah mana ntah stylish

Ya datin ckp kepam stylist. Dia suka tgk kepam kalau nak kluar rumah tu bersiap pakai baju bergaya bersolek cantik lawa2. Cantik lawa ke masalahnya. Lps tu datin compare pulak dgn other malaysians ... yg kebanyakannya kalau travel pun beli baju setakat kt universal traveller, jln pakai kasut sneakers jer. Tak stylo laaa kaannn.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2020 08:25 AM | Show all posts
Yeayyy...dpt mungaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2020 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
TulipX replied at 6-1-2020 08:25 AM
Yeayyy...dpt mungaa

mcm biasa la .bunga beli sendiri
hanis gemok kan ada sejarah dulu beli bunga utk diri sendiri.bajet2 hot
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2020 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
pittjie replied at 5-1-2020 11:55 PM
Ya datin ckp kepam stylist. Dia suka tgk kepam kalau nak kluar rumah tu bersiap pakai baju bergaya ...

Datin mana ni?

Kemain lg belasah kebanyakkan malaysian pakai baju biasa..

Yg pakai baju biasa x branded tu x de menipu berhutang piutang merata..

Datin ni mmg suka jd kan scammer penipu as her idol ke?

Mungkin datin ni jua species penipu..

Who knows?

Expert scammers think alike
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 06:25 PM GMT+8 , Processed in 0.477318 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list