CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Drsgonfruit

Kepampom dan tabung sara hidup di Landen, "cleanerS said I look like 17-18

   Close [Copy link]
Post time 5-1-2020 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
wondawonder replied at 5-1-2020 07:25 PM
Mulut adik beradik kak kepam ni memang sepesen laa, semua ke bawah. Air muka sombong semuanya yihhh

Muke dato vida.. Hahaha..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2020 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 5-1-2020 11:17 AM
cuols jangan tak tau, datin pun dok idolakn kehidupan kepam as a PS tau

Yes I ingat Datin cakap Hanis stylish. Celah mana ntah stylish
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 5-1-2020 04:19 PM
Caption tu mmg tuju kt si HH ni ke?

Hanis Haizi repost gambar tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 08:34 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 5-1-2020 10:05 AM
hanis gemom duk memerap je kat rumah sewa ke sbb takde duit kan...pi la jenjalan ke
btw, esah ada  ...

OT..Ayah kak Esah baru passed away kan... abe tom bawak balik scotland utk hiburkan hati kak esah kot.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 5-1-2020 08:34 PM
OT..Ayah kak Esah baru passed away kan... abe tom bawak balik scotland utk hiburkan hati kak esah  ...

Rasany drg suppose balik masa krismas kot. Tp sbb ayah kak ros mcm kritikal drg postpone. I teka la...sbb taun lepas drg balik krismas
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 5-1-2020 08:34 PM
OT..Ayah kak Esah baru passed away kan... abe tom bawak balik scotland utk hiburkan hati kak esah  ...

Sheols mmg patut balik utk krismas hr tu. Memula sheols kate may be x jadi balik sbb ayah die sakit. Tp hr tu ayah die dh meninggal, die decide utk balik sbb sian kat laki sheols
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
wondawonder replied at 5-1-2020 07:25 PM
Mulut adik beradik kak kepam ni memang sepesen laa, semua ke bawah. Air muka sombong semuanya yihhh

Baddah ni walaupun dah pkai filter, masih ada iras dato  vida
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
suiskipas replied at 5-1-2020 08:47 PM
Sheols mmg patut balik utk krismas hr tu. Memula sheols kate may be x jadi balik sbb ayah die saki ...

Tom ni nampak sayang sangat kat esah kan.. tula yg kepam jeles kot..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2020 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
I seram sikit tgk mata budder buntang gitu, dgn muka penuh screen... yihhh nasib tak terpelanting hp i td
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 09:17 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
TulipX replied at 5-1-2020 09:17 PM

Bodoh bertingkat. Dah memang booty call kan. Memang tu je standard kau pam. Dah memang kau sangap, kau pun datang dan kangkang je laa
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
wondawonder replied at 5-1-2020 09:34 PM
Bodoh bertingkat. Dah memang booty call kan. Memang tu je standard kau pam. Dah memang kau sangap, ...

Anak ade kat rumah pun boleh bagi lelaki masuk? Sick nya kakpam ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 10:00 PM | Show all posts
pheonix84 replied at 5-1-2020 02:54 PM
Mesti dia nyesal x ngorat mat dan kan dulu2..kalau x bahgia je tetiap bln blk englandsss, goingsss b ...

Masalahnya nk ke mat dan kat minah kepam mcm kepampom tu? Ntah2 awal2 lagi kena rejek. Lgpun target kak pam kan org kaya mcm ipar kaunter pertanyaan. Taste bkn main
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 10:02 PM | Show all posts
sissado3 replied at 5-1-2020 02:57 PM
Sbb tu la konon nak balik Malaysia hulan ni to surprise her son on his birthday padahal memang ken ...

Eh berani ke dia jd pati chuols? Kalau dia buat nnti mmg gila betul la, nanti susah nk masuk balik kan. Silap2 banned forever. Tak dapat la nk stalk lanre sampai bila2
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 10:09 PM | Show all posts
aechae replied at 5-1-2020 04:21 PM
Iols pn x reti masak sgt buat lemon ciken pn xpnah
Tp melihatkn igs pmpuan ni, iols terpikir knapa  ...

Dia ni apa pun x reti n xmau belajar. Pastu bangga tunjuk ketakpandaian dia tu. Apa dia masak pun x menyelerakan. Yg dia tahu branded things, jantan, buat rambut and segala benda2 bimbo je. At least bimbo young and beautiful, dia ni kepam n old
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols oerasan kan kampung people cm si kepam cara cakap nya
Hahaha
Nganjing btolssss...
Kalau lah kepam dengar si lailers tu cakapsss
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2020 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
fergie.abel replied at 5-1-2020 08:50 PM
Tom ni nampak sayang sangat kat esah kan.. tula yg kepam jeles kot..

Betul. I suka sangat tengok esah ni muka dia cantik unik semacam. Pastu rupa tak makan usia. Tak macam akak kepam busuk kita
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts


Tengok ah dish drainer punya serabut tak reti nak susun elok elok ehhh

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
catwoman91 replied at 5-1-2020 10:02 PM
Eh berani ke dia jd pati chuols? Kalau dia buat nnti mmg gila betul la, nanti susah nk masuk balik ...

I saspek je memandangkan history dia yg tak penah fikir panjang.. bukan boleh kira otak scammer dia ni ligat je fikir mcm mana nak manipulate her surroundings. Sekrg nampak mcm tersepit.. homeless, penniless, paperless (takde proper documentation to stay in the UK). Iols memang tazzabar nak tengok ke mana sheols nak pusing lepas ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 10:19 PM | Show all posts

Eww pasal ni pun nk merempan kat ig. Siap hashtag disclaimer lagi. Mcm org xtau hang ckp pasal diri sendiri dah itu je value hang kat mata lelaki ittew. Pakai lg seksi2 nmpk tetek cerai n murahan. What do you expect? Kahkahkah. Ingat ye kak pam. The power of attraction, you attract what you are. If you are a floozie you'd attract likewise yeah. It's embarrassing you post a status like that. You just make people know (if they haven't) or confirm people's assumption on what men see in you.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 06:59 PM GMT+8 , Processed in 0.531827 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list