CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Drsgonfruit

Kepampom dan tabung sara hidup di Landen, "cleanerS said I look like 17-18

   Close [Copy link]
Post time 5-1-2020 04:03 AM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 5-1-2020 12:52 AM
Yup tu ig kakpam tersohor hihi

Thanks tau..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2020 04:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Drsgonfruit replied at 5-1-2020 03:08 AM
Menumpang chuols without valid visa. Harus la xde local bank di sana. Tapi gebang cam dah duduk  ...

Her son tu no need go school is it?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 05:50 AM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 4-1-2020 11:40 PM
Utk sesapa yg x follow ig kepam. Kot2 boleh jadi inspirasi masak esok

Tak menyelerakan langsung. Siap ada biji lemon dalam tu. Macam ayam goreng rentung berendam dengan air bercampur lemon. Konfem pahit piau piaw..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 06:07 AM From the mobile phone | Show all posts
You should bake the chicken, kepam...buat "lemon baked chicken"...ni kau masak cam chicken lemon soup...aku rasa kau bukak api pon sebesar besarnya..rentung jugak ayam tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah kena kutuk mcm2 pun still share gambar masakan hangit rentung tak menyelerakan tu.

Orang sihat otak akan sedar dan malu tapi si gloria debab ni memang sakit otak dia gila. tak mungkin dia sedar sampai kiamat.

Meratib la sampai kiamat dia kaya dia berharta dia berjaya padahal sampah semata nan hado.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
faint_heart replied at 4-1-2020 12:50 PM
Orang TTDI students driver htr and amik .. maids berbaris tunggu anak boss kluar class .. driver s ...

Kepam beli bag adidas anak nya dkt mana? Sports direct?

Klu pakai LV bag sekali pon tetap x berubah handsome pon anak nya klu perangai membongak serupa sang emak..

Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 5-1-2020 07:10 AM
Dah kena kutuk mcm2 pun still share gambar masakan hangit rentung tak menyelerakan tu.

Orang sih ...

I agak mmg ada penjilat kot duk dm puji dia masak nampak sedap, tu yg gigih lagi tu up masakan rentung dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 5-1-2020 09:22 AM
I agak mmg ada penjilat kot duk dm puji dia masak nampak sedap, tu yg gigih lagi tu up masakan ren ...

Tak paham betul la jenis manusia yang dok idola-idolakan orang gila ni. Terang lagi bersuluh. Mak normal tak perangai mcm gloria debab ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2020 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by 800214 at 5-1-2020 09:46 AM
234126 replied at 5-1-2020 09:37 AM
Tak paham betul la jenis manusia yang dok idola-idolakan orang gila ni. Terang lagi bersuluh. Mak  ...


Kan. Dok puja puji dkt ig artis. Zarina anjoulie tu.. Ewww.. I kalo suka tgk someone, baik jgn follow sosial media drg. Sbb xnak tgk sisi buruk drg. Ye la.. Hati sendiri bkn bersih sgt. Biar je la sekalo sekala p melawat ig drg udah la. Latest i dok perati cara ungku ismail aziz reply komen2 peminat. Sinis sgt. Menyampah pulak baca. Sikit lg i unfollow je la
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 09:52 AM | Show all posts
Lemon butter chicken??? Aku sampai pi google laaaa kenapa rupa gmbr taksama mcm kepam..resipi apa sbenarnya yg pam masak nii??
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 09:57 AM | Show all posts
Csupernova replied at 5-1-2020 12:09 AM
Anak2 dia primary ttdi 1 or 2? Curious jugak...

dekat park tu, ttdi 2?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 5-1-2020 09:52 AM
Lemon butter chicken??? Aku sampai pi google laaaa kenapa rupa gmbr taksama mcm kepam..resipi apa sb ...

Ok.. Tetiba i pun nak google. Mmg tottaly different. Hahahaha. Nak kata lemon chicken pun bukan.. Lemon butter chicken laaaagiiii la bukan
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 10:04 AM | Show all posts
yuuki_snowy replied at 4-1-2020 12:12 PM
Agreed sis..dh mcm abstract or introduction to journal of kardapam haizi plak..

hahaha I just tulis for fun, ni pun my observation.
For me she is a kind of entertainment, also nak observe sampai bila she will carry on camni. That is why am still lurking about her thread.


ni she tengah tempoh membosankan no drama gila dia, gambar pun banyak throwback.

I tengah buat assumption radical yg dia nak pujuk Melkom wat civil marriage so that she can stay on kikiki. But somehow I rasa she akan fail, unless he is an idoit and can't see she is using him la.



Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
hanis gemom duk memerap je kat rumah sewa ke sbb takde duit kan...pi la jenjalan ke
btw, esah ada kat scotland skang
pi la scotland kalo berani
mampos si gemok ni kene bantai dgn esah kang
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 5-1-2020 09:45 AM
Kan. Dok puja puji dkt ig artis. Zarina anjoulie tu.. Ewww.. I kalo suka tgk someone, baik jgn f ...

ot sat, mail tu kan mmg sejenis poyo mmg dah lama heols sebegitu
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 5-1-2020 10:39 AM
ot sat, mail tu kan mmg sejenis poyo mmg dah lama heols sebegitu

Ye kee. I olls baru gak follow dia. Selama ni xbaca komen. Ni baca rasa hermm.. Serius benar idup ko dikk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2020 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 3-1-2020 10:01 AM
aku xrasa pon budak2 tu merempan xdpt adidas nike puma etc

cuma pam aje berlebih2 nak belikan b ...

adidas nike tu dah paling branded ke.. I rs biasa je
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 11:17 AM | Show all posts
234126 replied at 5-1-2020 01:37 AM
Tak paham betul la jenis manusia yang dok idola-idolakan orang gila ni. Terang lagi bersuluh. Mak  ...

cuols jangan tak tau, datin pun dok idolakn kehidupan kepam as a PS tau
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 11:18 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 5-1-2020 02:05 AM
hanis gemom duk memerap je kat rumah sewa ke sbb takde duit kan...pi la jenjalan ke
btw, esah ada  ...

sales takde la tu
tak cukup duit nak pegi scotland hehe mereput lah lemak kepam kat umah je
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2020 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 5-1-2020 11:18 AM
sales takde la tu
tak cukup duit nak pegi scotland hehe mereput lah lemak kepam kat umah je ...

esah kt scotland now sbb balik kampung abe tom..and visit her in laws skali
kepom hanis gemok lingkop takde ke fefeling nak ada in laws gak kat landen nun?
kepom lingkop kan mana bleh tgk org lain lebih dari dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 02:09 PM GMT+8 , Processed in 0.531493 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list