CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Drsgonfruit

Kepampom dan tabung sara hidup di Landen, "cleanerS said I look like 17-18

   Close [Copy link]
Post time 4-1-2020 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 3-1-2020 10:04 AM
ye yang penting makan pakai cukup and selesa
tak terabai
makan nasi full meal lauk pelbagai bers ...

Makan pon sushi ke
Macam anak yg kurang kasih syg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-1-2020 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah ntah dia kureng paham ayat cleaners tuh.... Dia terus assume org Kate dia young... Ceeh
Giler apa hanis haizi GEMOK
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2020 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
raihaneem replied at 3-1-2020 10:52 PM
Maid yg norish upah kot sbb tu rmh norish

Ai pun agak benda sama ni. Norish taknak rumah dia kepam sbb penyewa baru nak masuk kan, kene lah kemas sikit kalo tak bau tengik minah kepam ni ada
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2020 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Drsgonfruit replied at 4-1-2020 01:56 AM
Duduk service residents pn cleaners akan dtg la kepampom. Takyah membongak. We know that's not you ...

Pelik nya si hanis gemok ni kt UK tu mcm jakun semcm..

Smpikan cleaners pon nak snap gmbr show off..

While kita semua tahu standard klu menyewa mmg landlord sediakan sekali cleaners dtg..my case everyday..except sunday..

But then, kitaorg kira expat kt oversea..bukan gelandangan..tu yg x pedulik nak snap gmbr cleaners pon..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2020 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sapeka replied at 4-1-2020 08:21 AM
Bagi beg sekolah mahal result kelaut x guna jugak
Pakai yg biasa pon ok
Janji otak power

Bag je la yg mahal..

Kena gelak je la dgn anak2 org lain yg berduit pon x pedulik bab branded..

Anak org lain pergi balik school berhantar berjemput dgn RR..setakat bmw cabuk buruk seatbelt berbulu tu bwh tapak kaki dorang ni je..

X perlu duduk london pon...

Mampu beli bag je la sbb kemampuan tara tu je..

Sembang harus seperti babi boleh terbang
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2020 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Selimutputeh replied at 4-1-2020 12:12 AM
Pemalas macam teenager umur 17 tu I setuju... mesti sependa bergulung2, lantai melekit tumpah2, laci ...

Smbil kemas smbil maki hamun kepam jela cleaners tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2020 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Madagascar Kat hbo, tgk Gloria teringat Ada org penah samekan Dgn kepam (Kalo x silap arr) , tp Gloria ni comel kot Nk compare Dgn kepam Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2020 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
TulipX replied at 4-1-2020 10:40 AM

Hint nak fundraise lagi?

Bahasa macam scammer dlm email ja lol
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-1-2020 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru je nk bersangka baik kat anak sulung tu pas tgk gmbr dia kat dapur tokmid ritu.
Rupanya hauk mcm mak giler dia tu jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2020 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 4-1-2020 05:20 PM
Pelik nya si hanis gemok ni kt UK tu mcm jakun semcm..

Smpikan cleaners pon nak snap gmbr show  ...

Kat Malaysia ni org ambik maid datang setiap minggu takde pulak show off..bayar sendiri je takde pulak mak mertua atau jiran tolong bayarkan hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2020 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 4-1-2020 05:24 PM
Bag je la yg mahal..

Kena gelak je la dgn anak2 org lain yg berduit pon x pedulik bab branded.. ...

Orang TTDI students driver htr and amik .. maids berbaris tunggu anak boss kluar class .. driver siap beruniform .. stakat bag adidas dont think they care
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2020 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
naf81 replied at 4-1-2020 06:08 PM
Baru je nk bersangka baik kat anak sulung tu pas tgk gmbr dia kat dapur tokmid ritu.
Rupanya hauk  ...

Ank sulung kak pam kah? Knape dgn heols? Klau x silap ank sulung sheol mmg spoilt brat
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2020 10:38 PM | Show all posts
apelah rasa lemon chix tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2020 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
elirasputia replied at 4-1-2020 10:38 PM
apelah rasa lemon chix tu

Tgk rupa tu mcm hermmm.. I baru je buat lemon chicken new year ari tu utk jamu family asben mkn. Xde la berkuah, bercarot bagai.just isi ayam buat popcorn chicken n siram dgn air lemon+gula n cornflour kasi pekat. Masak smpai pekat siram atas ayam td. Lemon chicken is doneee! Kepelikan i tgk lemon chicken dia. Tp. Tu maybe london style. I buat kpg/acik gomen style
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2020 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 3-1-2020 05:20 PM
Hhahaha. Aku sumpah kesian kat budak2 yg mak ayah buh nama berangan sgt. Nak2 kalo pompuan la. Dgr ...

Mak ayah byk tengok drama n baca novel cints drama tv 3suku
Ni la salah satu kesannya
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2020 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by 800214 at 4-1-2020 11:48 PM
sapeka replied at 4-1-2020 11:37 PM
Mak ayah byk tengok drama n baca novel cints drama tv 3suku
Ni la salah satu kesannya


I pun tgk gakk. Tp Xde la beria nak nama anak berangan sgt.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-1-2020 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Utk sesapa yg x follow ig kepam. Kot2 boleh jadi inspirasi masak esok

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2020 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 4-1-2020 11:39 PM
I pun tgk gakk. Tp. Xde la beria nak nama anak berangan sgt.

U tgk dengan penuh rational
Yang i cakap kan ni yang terlebih emosi feeling
Sampai terbawa2 keluar
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2020 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
wondawonder replied at 3-1-2020 09:10 PM
I bet actually cleanerS tu tanya are you 18 Sebab rumah sheols busuk bau kasut, baju bersepah bers ...

Logic jugak kalau macam u cakap ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2020 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Drsgonfruit replied at 4-1-2020 09:56 AM
Duduk service residents pn cleaners akan dtg la kepampom. Takyah membongak. We know that's not you ...

Malaysia what kepam ckp.  maleyzierrrr remember

Btw i nk tnya id u mmg drsgonfruit ke atau dragonfruit tp u typo mase register id ?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 05:16 PM GMT+8 , Processed in 0.548155 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list