CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Drsgonfruit

Kepampom dan tabung sara hidup di Landen, "cleanerS said I look like 17-18

   Close [Copy link]
Post time 23-12-2019 05:04 PM | Show all posts
sleepyfish replied at 23-12-2019 04:36 PM
so kira yang ok is Iza. Her husband did a good job jaga dia. Orang may perceive her as sombong or di ...

kudos  la kat husband si iza tuh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2019 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 23-12-2019 04:41 PM
Halah shoo shiann lapar lagi. Maknya dah kasik hint so sapa2 yg tak donate lg dlm tabung kemanusia ...


Makan bermewah2 diajar mak.. ni ntah2 mak yg lapar sbnrnya..
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 05:05 PM | Show all posts
tutup lampu x nampak sis semua vulu2 tersebut..
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols percaya je card dia kena cloned. Ada few cases reported and dalam siasatan tp i doubt maybank akan refund. If the transaction is legit, technical wise, itu bukan salah maybank, why should they refund u. Based on kakpam cerita, atm yg dia guna tu atm tah bank mana2 pun bukan maybank punya. Lagiiiii lah bukan salah maybank. Tp or crs lah they will investigate, customers complaint kan..tapi nak direfund tu bukan sng2 je.. May be kepam kena fight.. Nak fight mcm mana? Mai balik malaysia. Ahaks.


Still x paham kenapa dia nak jadi gelandangan kat sana. Personal shopper je kot. Takde sales balik je lah sini. Lain lah if dia mmg ada permanent job kat sana, ps ni as part time je..faham lah kenapa nak stay sana lagi.. Hari2 yg xde sales xde customer dia buat apa? Kalau kaya raya nak stay sana takpe la jugak. Ni sekali kena scam dah habis savings siap kena mintak derma... Ehh balik je lah!
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Yatuhannnn

Planet of the apes sangat
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
CurKath replied at 23-12-2019 03:53 PM
Ohhemmmgeee... Tulunnng.. nak muntah hijau i tgk ni!!!

Slps baca komen u, i g lah skodeng ig d ...

Bangla mana laa ni lolz
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 05:07 PM | Show all posts
azie_fariza replied at 23-12-2019 02:55 PM
Bukan kepam la yg depressed. Sy maksudkan mak kepam. Bini tokmid tu.
Sape yg folo rapat2 kisah k ...

mau tak depressed, anak menjalang mcm tu..mujur panjang umor lagi mak nye tu...tu yg idup kepam ni tak abis2 bala, menyakiti ati mak pak...

kepam anak durhaka ni x abis2 salah kan mak paknye, umor da lanjut berbulu atas bawah pun tak boleh nak bertanggungjwb atas keputusan sendri..

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
zidane2011 replied at 23-12-2019 05:06 PM
Iols percaya je card dia kena cloned. Ada few cases reported and dalam siasatan tp i doubt maybank a ...

Senang cerita uolls. Dia nak lari dari tanggungjawab dan jugak lari dari org2 yg dia scam. Tak lupa juga boleh berbless you tanpa kawalan. Rumusan yg iols boleh buat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2019 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Jijikla i tgk kepam ni. Dah tak berduit lagi nak berlagak. Dpt 500 pound pun kata tak cukup. Suruh kerja, tanak. Dasar gemuk kepam pemalas sgt attitude ko mcm diva sgt kan. Duduk London feeling2 tai tai, bila duit abis, scam org guna si rayyan jd tempat raih simpati.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 05:14 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 23-12-2019 03:11 PM
JAWATAN KOSONG. Pegawai media sosial Ratu Elizabeth. Gaji RM20,000 sebulan
https://mforum1.cari.co ...

abiss laa kalo kepam masuk buckingham palace, karang dia ngorat william uols
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 05:16 PM | Show all posts
zidane2011 replied at 23-12-2019 05:06 PM
Iols percaya je card dia kena cloned. Ada few cases reported and dalam siasatan tp i doubt maybank a ...

tapi amount yang she disclosed kat IG story tak sama yg actual amount yg di "curi" I forgot the amount yg she told her landlady. Nak check balik reply tu dah di delete. But it is less than rm 30K, but muka dia pucat masa she bitau her landlady.

I rasa yg she cakap anxiety tu more of a panic attack sebab she dah tak cukup duit nak sustain kat Ladang
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepyfish replied at 23-12-2019 05:16 PM
tapi amount yang she disclosed kat IG story tak sama yg actual amount yg di "curi" I forgot the am ...

Sorry kalau dah ada reply kat thread lepas. 30K RM ke GBP uols?
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 05:35 PM | Show all posts
masalahnya kehidupan dia ni more than what she can afford. nak side income anak ada sekali, takde duit nak bayar babysitter
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 05:39 PM | Show all posts
eyeda1223 replied at 23-12-2019 05:24 PM
Sorry kalau dah ada reply kat thread lepas. 30K RM ke GBP uols?

ringgit malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 05:41 PM | Show all posts
kesian tu kesian gak kat Rayyan cause he cam in limbo along with hanis tu, however tak sampai la  I nak hulur duit kat Hanis.

Pandai2 la deal ngan masalah ko Hanis. Ramai pun yang been through worst than that tapi takde la eksyen nak demand Sushi bagai. Also the tunjuk perut Rayyan tu sangat turn off.

One more thing dah kena clone duit pandai plak gi playground and cakap melayu, hilang semua slang american si Hanis tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
zidane2011 replied at 23-12-2019 05:06 PM
Iols percaya je card dia kena cloned. Ada few cases reported and dalam siasatan tp i doubt maybank a ...

Bukan patutnya dia dah kena balik ke?kalau tak silap,sebab dah tamat masa kan?
Lagipun ayah dia dah tak bank in duit ke sampai kena mengemis ni...?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2019 05:46 PM | Show all posts
timah03 replied at 23-12-2019 05:43 PM
Bukan patutnya dia dah kena balik ke?kalau tak silap,sebab dah tamat masa kan?
Lagipun ayah dia d ...

kan

i tgk border security kat tv bila ada sejarah overstay mcm payah je nak masuk balik
pencerahan plis

unless ada permit kot?
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepyfish replied at 23-12-2019 05:16 PM
tapi amount yang she disclosed kat IG story tak sama yg actual amount yg di "curi" I forgot the am ...

mmg dia kene panic attack sbb baru sedar dah pokai skang ni.kat landen ke,KL ke, asal kuar rumah je mmg akan guna duit
worst for hanis gemok is, rumah pun sewa
so x kuar jenjalan pun sewa rumah tetap kene bayar
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 23-12-2019 05:46 PM
kan

i tgk border security kat tv bila ada sejarah overstay mcm payah je nak masuk balik

sheols penah keluar ke paris dan italy dulu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MakcikXS at 23-12-2019 05:52 PM
CurKath replied at 23-12-2019 03:53 PM
Ohhemmmgeee... Tulunnng.. nak muntah hijau i tgk ni!!!

Slps baca komen u, i g lah skodeng ig d ...


Busuknya uolssss.. Serupa babu jual roti petang2 tu.. Agaknya mmg anak2 tokmid ni takda cermin ke kat rumah?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 10:26 PM GMT+8 , Processed in 0.081059 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list