CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Drsgonfruit

Kepampom dan tabung sara hidup di Landen, "cleanerS said I look like 17-18

   Close [Copy link]
Post time 23-12-2019 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
lyna22 replied at 23-12-2019 07:23 AM
Sanggup dia menyempit blk kt Landann tu by paying 1k....with that money u can rent a condo or pentho ...

Tuntutan konon rumah harta sepencarian di ttdi tu x dpt lg ke hasil..hahahaah

Harta sepencarian yeah chuols!

Bukan biasa2 tu..

Byr bulan 4k, tp bukan utk bank loan, utk landlord rupanya...hahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2019 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 23-12-2019 03:35 PM
Mmg ada poremer speku tak hilang. Kalau hilang pun kakpam sendiri yg hilangkan

Jenuh nak cover 30k.. Mcm kes beg ka perfume dulu kan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 03:46 PM | Show all posts
pinksarah replied at 23-12-2019 03:39 PM
Perasan hot..perasan sexy..

Boroi2 pon..confidence kena lebih ye..

ya ampon pix bulu dada tu
mcm pakcik umur nak masuk 50 yach muka gatai zizik

pastu dari gaya dia kalau pakai baju casual (kemeja ke tshirt ke) mcm kerja bawak lori or warga asing (indon / myanmar saja) and baju tu mcm baju bundle saja.
sorry dek ko nampak xde kelas langsung
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 23-12-2019 02:51 PM
Si aizat tu klu x tunjuk audi..

Dia tunjuk bulu dada..

Ohhemmmgeee... Tulunnng.. nak muntah hijau i tgk ni!!!

Slps baca komen u, i g lah skodeng ig dia. Nyesal tgk igs dia. Bikin nightmare!
Serious lps i tepek sini utk acik2 lain sama2 muntah, akan ku delete terus. Eeeeeuwwww sangat! Apa dia fikir dia seksi ke? Mcm taliban dah iols tgk..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 23-12-2019 07:39 AM
Masih menunjuk bulu dada heols lg kaka sarah. I baru tetengok kat igs. Terus rasa mcm nak bleach m ...

Eeuuwww..

Geli nya..

I teringat kata2 stand up comedian Ali Wong..

Lelaki asia ni dada licin..its like making love to a dolphin..

Tp utk kes mamat bulu byk ni ibarat making it with an org utan la kot ye
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
CurKath replied at 23-12-2019 07:53 AM
Ohhemmmgeee... Tulunnng.. nak muntah hijau i tgk ni!!!

Slps baca komen u, i g lah skodeng ig d ...

Euuwww euuwww...

Tebal lemak..bahu posture serupa HANIS GEMOK aa..

Mmg acuan serupa..

Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
CurKath replied at 23-12-2019 03:53 PM
Ohhemmmgeee... Tulunnng.. nak muntah hijau i tgk ni!!!

Slps baca komen u, i g lah skodeng ig d ...

My eyes!!
Bapak geli sialll. Omg i kesian the wife, kalau tu my husband i sgt malu
Wtf attention seeker apa motif upload camtu yuckk
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 04:02 PM | Show all posts
CurKath replied at 23-12-2019 03:53 PM
Ohhemmmgeee... Tulunnng.. nak muntah hijau i tgk ni!!!

Slps baca komen u, i g lah skodeng ig d ...

ape benda yg haplod gmbr tak pakai baju bulu dada bergulung gulung mcm megi ni chuols. buat malu je keluarga mertua dia yg haf haf tu.. ke ni gmbr modal utk tinder atau tiktok??? ke wechat??? geli weh yelah dia pon xde keje kan, bkn keje opis mcm kite2 ni.. byk free time serupa kakak dia yg pengemis tu jugaklah chuols
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2019 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 23-12-2019 04:02 PM
ape benda yg haplod gmbr tak pakai baju bulu dada bergulung gulung mcm megi ni chuols. buat malu j ...


Oh heols tak kerja? Apa je dia buat sebenarnya? Eee i tgk gambar tu i pulak yg dapat second hand embarrassment hahaha
Sama lah like his sister, their confidence level is insane
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 04:22 PM | Show all posts
CurKath replied at 23-12-2019 03:53 PM
Ohhemmmgeee... Tulunnng.. nak muntah hijau i tgk ni!!!

Slps baca komen u, i g lah skodeng ig d ...

sama cam kakak dia perasan muda wangi cantik hahaha I just cannot la bila ingat je I chuckle, bangang abadi
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 04:29 PM | Show all posts
CurKath replied at 23-12-2019 03:53 PM
Ohhemmmgeee... Tulunnng.. nak muntah hijau i tgk ni!!!

Slps baca komen u, i g lah skodeng ig d ...

aku rasalah kan

bila dia tgk cermin
dia rasa dia mcm dah extremely hot kot

mcm old spice guy tuh




Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 23-12-2019 08:02 AM
ape benda yg haplod gmbr tak pakai baju bulu dada bergulung gulung mcm megi ni chuols. buat malu j ...

Megi kegemaran ramai chuols..

Huhuhu..

Ni level kerinting tahap bersimpul mati!

Adik dia ni pon duk bisnes mlm jugak kan..

Duk boss ke hulu boss ke hilir..

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 04:36 PM | Show all posts
so kira yang ok is Iza. Her husband did a good job jaga dia. Orang may perceive her as sombong or di control husband, but at least she tak macam adik beradik dia.

I lupa siapa yg citer I kat Bloggers punya event years back her husband akan monitor and control apa Iza cakap. Make sense kot perhaps Iza pun ada perangai adik beradik dia but her husband control.  Good for her if not she merempan cam Hanis and Wani
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Makcik ni pegi londang bawak debit card instead of visa/credit card. Bijork nyah
Ko pakai debit MasterCard cucuk EPS laku ke. Convert between international banks

Cuba sugaring seminggu dua kat sana. Fo sho boleh beli ticket cash

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts

Halah shoo shiann lapar lagi. Maknya dah kasik hint so sapa2 yg tak donate lg dlm tabung kemanusiaan kepam sudi sudikanlah..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Y ni psl queen korg ke?kekeke~y scammer all time tu?

Siyeslaa dia nak cari pasal dgn bank rimau tu?dia igt bank rimau tu cikai2 mcm bank Hong ke?so far,dlm sejarah scammer,xde y berani petik bank rimau..security rimau so tight ok...bodoh gk ye..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2019 04:48 PM | Show all posts
Cookingholic replied at 23-12-2019 04:41 PM
Halah shoo shiann lapar lagi. Maknya dah kasik hint so sapa2 yg tak donate lg dlm tabung kemanusia ...

Tabung Kemanusiaan Kepam
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 04:57 PM | Show all posts
CurKath replied at 23-12-2019 03:53 PM
Ohhemmmgeee... Tulunnng.. nak muntah hijau i tgk ni!!!

Slps baca komen u, i g lah skodeng ig d ...

oh mann.cemana bini dia boleh lalu peluk2 cium2 make love dgn jantan cenggini ek? ziziks meols tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 23-12-2019 03:39 PM
Masih menunjuk bulu dada heols lg kaka sarah. I baru tetengok kat igs. Terus rasa mcm nak bleach m ...

pitammmmm tgk igs yg show off bulu dada..saling tak tumpah macam gorilla
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
I upload sekali lagi yer chuolls

Sebab tu la tunjuk bulu dada semua. Dah la kaya. Pakai kereta Audi. Cakap slang American. Duit kepuk2. Hebat di ranjang pulak tu dgn bulu2 di dada. Perasan mcm kakak dia jugak

Yuckssss sgt. Adik beradik psycho

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 09:21 PM GMT+8 , Processed in 0.175447 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list