CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Drsgonfruit

Kepampom dan tabung sara hidup di Landen, "cleanerS said I look like 17-18

   Close [Copy link]
Post time 23-12-2019 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu ms umah kepam dlm tred bloggers (few yrs ago) , ada kezen si hanis gemok ni beriya dtg bekap dlm porem dlm tred bloggers tu
skang dh x nmpk kezen dia lgsg
maybe dh tukar nama sbb MALU dpt kezen hangsuang mcm hanis gemok nih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2019 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
azie_fariza replied at 23-12-2019 02:18 PM
Setuju.
Tu pun lagi ada yg merentan kata jali bapak tak guna.
Iols tgk ok je jali jaga yg dua or ...

Tu la. Nampak banyak positive dr negative. Tapi tak tau la kan. Mana tah hilang sarah82 ke apa tu. hahaha. X nampak bayang dah
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
azie_fariza replied at 23-12-2019 02:21 PM
Tp mak dia reti plak depressed dgn perangai kepam.
Yg bapaknye, kakak, adik2, ipar duai relaks je ...

Depressed sebab tgh papa kedana. Cuma kalau ada duit. Dah baecation kemana hala
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:35 PM | Show all posts
so IF kak pam balik malaysia
dia nak duduk mana

fulus xdok nak staycation hotel bajet apatah lagi hotel mewah

nak ke dia balik umah mak abah dia?
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 23-12-2019 02:22 PM
Iye bebenor chuols. Iols pun rasa benda yg sama. Diorg taknak budak2 tuh feel so entitled and the  ...

Memang la dia rasa dia manusia paling important dlm dunia. Padahal james tu pandand dia nan hado jeee

Cuba kalau betul2 boifren, ada ke bf yg buat tak tau je gf dia dlm kesusahan? Ni setakat bank in duit supaya ‘jgn kacau aku waktu2 nak Christmas ni’.

Tu pun kepam x sedar diri konon dia gf yg muda dan wangi. Hahaha rasa mcm nak hempuk je. Perasan betul
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 23-12-2019 06:30 AM
Sbb mak yg mengandung. Bila seseorang anak jadi mcm tu mestila seorang mak yg paling terkesan*.
...

Dr cerita info banglo runtuh dulu..

Mak dia sgt terkesan dgn HANIS GEMOK..

Mak dia pernah pergi london pujuk dia balik..time ni dia dgn fozi..

Lps segala perangai dan gmbr separa bogel tersebar, geng mak datin bercerita psl ni la kan..

Mak dia tertekan, malu nak keluar rumah..

I x sebelahkan sesiapa, tp..klu seorg ibu diuji ada anak mcm HANIS GEMOK ni rasa2 mcm mana?

I x rasa mak dia x peduli kan dia..dia yg suka menyalahkan mak dia..masa kawen dgn jali dulu pon dia bgtau reporter terang2 pernah menyalahkan parents sbb kawen awal..

Mak mana yg x susah hati anak perempuan berendut dgn laki org? Mungkin atas sbb ni la mak ayah setuju kawenkan awal, dorang tau anak dorang tersangat gatal x terkawal..drpd tanggung malu membenih anak haram baik bg kawen..

Mcm kita ni semua dgr from one side je..tu pon apa yg si gemok ni claimed cerita dkt kwn2 yg menyampaikan..

I believe dia byk tipu family dia. Dia byk twist cerita sana sini..

Kwn2 ayah dia pon panggil dia perempuan jalang..masin mulut org terbukti dah sekarang ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau la iols hilang duit banyak tu. mmg takde masa dah nak main socmed bagai. Ni dia boleh buat drama konon tak makan la, xde duit nak naik carousel. Alahai rasa nk caruts

Nampak sgt semua ni cerita dongeng. Semua lakonan semata utk survive dlm musim Christmas ni

Mcm iols cakap kat thread lepas. As online seller jugak, December ni la sales online sales paling slow. Sebab kalau kat Malaysia org sibuk holiday/balik kampung and siapkan benda2 anak nak naik sekolah. Sbb mesti la customer dia banyak dr Malaysia. So duit upah beg pun kurang uolls. Sebab tu la drama ni semua tercipta
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Drsgonfruit replied at 23-12-2019 02:27 PM
Meol rasa, sheol takleh tido je. Nk claim OCD pn kena go thru test. Anxiety pn sama lah. Ni siki ...

Mcm Wani Badak claimed OCD diagnosed sendiri. Hahahaha. Walaupun hakikatnya mmg la tak ocd langsung. Puih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2019 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Drsgonfruit replied at 23-12-2019 02:27 PM
Meol rasa, sheol takleh tido je. Nk claim OCD pn kena go thru test. Anxiety pn sama lah. Ni siki ...

Biasa la diaorang adik beradik claimed and diagnosed sendiri. Mcm Wani Badak claimed OCD. Hakikatnyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
faint_heart replied at 23-12-2019 06:17 AM
Tu la i olls ckp parents sampah mcm ni breed anak sampah .. rayyan tu nanti tgk la end up otak fke ...

Anak2 HANIS GEMOK dah kena brainwash x perlu belajar pandai2..

Hanya berbekalkan ayat2 scammer semata boleh buat duit..

Kan dulu si GEMOK ni pernah cerita..

So keturunan sampah ni dah kena groomed utk jadi sampah di pusat pelupusan seterusnya
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:50 PM | Show all posts
murah sgt ke sushi kt UK nun.


rasanya masak lg jimat kot.

aku tgk dah gambo perut si rayyan. hadoi, agaknya byk cacing, asyik2 makan sushi je.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
eyeda1223 replied at 23-12-2019 06:31 AM
Kan. Forever sampah. Ada la hikmah jugak cerai dengan kepamnis ni sementara anak2 dlm usia boleh d ...

Si aizat tu klu x tunjuk audi..

Dia tunjuk bulu dada..

Badan pendek serupa dwarf lengkap pakej GEMOK melendut gitu ada hati nak show off body parts..

X tau la masih bwk perangai gitu atau dah insaf..

Adik beradik otak SEX je..haiyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by talia at 23-12-2019 03:00 PM

Wow cepat yach rumah baru naik, mekasih tt bergegas i datang, dari kejauhan nmpk tengkorak besar kakpam


Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 23-12-2019 02:43 PM
Dr cerita info banglo runtuh dulu..

Mak dia sgt terkesan dgn HANIS GEMOK..

Dia anak datuk ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 23-12-2019 06:53 AM
Dia anak datuk ke

Ye..

U google la datuk abdul hamid..

Bekas coo..bukan ceo
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
eyeda1223 replied at 23-12-2019 02:33 PM
Depressed sebab tgh papa kedana. Cuma kalau ada duit. Dah baecation kemana hala

Bukan kepam la yg depressed. Sy maksudkan mak kepam. Bini tokmid tu.
Sape yg folo rapat2 kisah kepam dari dulu sure tau mak kepam ni dah tak munculkan diri dpn org.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 23-12-2019 02:51 PM
Si aizat tu klu x tunjuk audi..

Dia tunjuk bulu dada..

Kannn

Lepas tu pagi2 mesti la wish dengan american slang konon. Padahal ayat ulang2 sebijik kakak dia perasan slang brit tapi ayat kumat kamit

Nyampah (tapi tgk jugak sebab nk kutuk)
Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
azie_fariza replied at 23-12-2019 02:55 PM
Bukan kepam la yg depressed. Sy maksudkan mak kepam. Bini tokmid tu.
Sape yg folo rapat2 kisah k ...

Kesian mak Hanis. Boleh heart attack baca forummers kutuk anak anak dan cucu dia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 03:05 PM | Show all posts
Drsgonfruit replied at 23-12-2019 01:55 PM
1k tu pam mula2 cakap nak help kwn fund business kan.. semua keluar dr mulut she semuaaa manis heb ...

Check Inzz...bgtau lah norishkarim tu, kepam ni suka putar alam, once a scammer always a scammer.

Ni pun nmpk jasa baik Norish tu suruh kepam stay with her, its her rent that she said hilang ckp lagi nak pinjamkan fren $1K.


Putar selagi boleh, ni kepam dah anxiety attack tunggu lah berapa lama kepam nak ask for *derma*

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 03:05 PM | Show all posts
pinksarah replied at 23-12-2019 02:49 PM
Anak2 HANIS GEMOK dah kena brainwash x perlu belajar pandai2..

Hanya berbekalkan ayat2 scammer  ...

rasa mcm penah kakpam ckp yg dia nak anak2 dia mewarisi bisnes dia..or Hariz yg ckp nnt besar dia akan handle bisnes mak dia tu..
either one lah, ai pun ingt2 lupa je..
mewarisi bisnes apoooo, 20k pun xde dlm tgn..

lg 1, masa zaman2 kakpam masih byk collection bags and shoes, dia ade ckp kut untung sape jd menantu dia, blh mewarisi beg2 kasut2 tu sume..
brg2 bkerak dan bdaki mcm tu, ade hati nk bg kt org..fast forward a few years, brg2 tu sume dah xnmpk bayang..

yg nmpk nyata, kakpam tgh mengemis secebis simpati org di ladang tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 12:20 AM GMT+8 , Processed in 0.074738 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list