CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Drsgonfruit

Kepampom dan tabung sara hidup di Landen, "cleanerS said I look like 17-18

   Close [Copy link]
Post time 6-1-2020 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
TulipX replied at 6-1-2020 12:25 AM
Yeayyy...dpt mungaa

Bunga cap tesco
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-1-2020 08:41 AM | Show all posts
pittjie replied at 6-1-2020 07:55 AM
Ya datin ckp kepam stylist. Dia suka tgk kepam kalau nak kluar rumah tu bersiap pakai baju bergaya ...

hanya kerana pakai baju beli kt universal traveller jadi tak stylo ke??...kena head to toe branded baru stylo laa apoooo....

Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2020 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Posh67 at 6-1-2020 08:58 AM
TulipX replied at 6-1-2020 08:25 AM
Yeayyy...dpt mungaa


Ni bunga Tesco 5 pound n bila reduced to clear boleh dapat tak sampai 2 pound!
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2020 08:45 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 6-1-2020 08:27 AM
mcm biasa la .bunga beli sendiri
hanis gemok kan ada sejarah dulu beli bunga utk diri sendiri.baj ...

yg dulu headphone merah dgn hp pun beli sendirikan kalo tak silap,sempena birthday dia.. post caption tq papi....masa tu kt msia..time tu masih baik ngn ecah n fara...
ntah papi mana la tu dia tibai....
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2020 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 6-1-2020 08:28 AM
Datin mana ni?

Kemain lg belasah kebanyakkan malaysian pakai baju biasa..

chuols cakap pasal datin marisa ke?  dia mmg slalu bekap kakpam dari apartment tingkat2 ritu lagi (takat ni mmg she champion dalam membekap kakpam) tapi hari tu sheols sembur wani budder kaw kaw

Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2020 08:57 AM | Show all posts
cendawanbonyok replied at 5-1-2020 02:37 PM
wani baddah p holiday mn tu uollls?? mcm pg ber2 laki bini jeeee.akhirnya dpt gak p hanimun kn witho ...

g hongkong, rasanye si jimbo ada keje kot...alahh balik dr hongkong lepas sebulan sambung lagi meroyan nak me time nak vacation tak abiss2...padahal baru je balik bercuti...mcm pegi pd dulu
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2020 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 6-1-2020 12:51 AM
chuols cakap pasal datin marisa ke?  dia mmg slalu bekap kakpam dari apartment tingkat2 ritu lagi  ...

Oooo datin ni ke..

Masih datin lg ke now?

Dulu ye la datin
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2020 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Posh67 replied at 6-1-2020 12:41 AM
Ni bunga Tesco 5 pound n bila reduced to clear boleh dapat tak sampai 2 pound!

99p pon ada klu reduced to clear..

Bunga semalaman..

Hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-1-2020 09:16 AM | Show all posts
tuberoses replied at 6-1-2020 08:45 AM
yg dulu headphone merah dgn hp pun beli sendirikan kalo tak silap,sempena birthday dia.. post capt ...

farah masa VS si ain papi tu pun si hanis gemok ni nak gakkkkk hada papi
as usual, imaginary papi
sama la mcm imaginary boyfren dave wekwek tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2020 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Close.......
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 11:05 PM GMT+8 , Processed in 0.180328 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list