CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Drsgonfruit

Kepampom dan tabung sara hidup di Landen, "cleanerS said I look like 17-18

   Close [Copy link]
Post time 23-12-2019 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
azie_fariza replied at 23-12-2019 09:34 PM
Tgk muka anak wani badder si Ava tu, sebijik potostat muka tokmid.
Muka datin lak lembut2 mcm iz ...

Seriuslahh? I haritu baru je stalk ig baddah tu...dlm hati mmg terdetik muka anak dia pelik yang si kecik tu. Masam je. Takda manis baby. I nak husnuzon maybe ikut ayah dia, si jimbo. Tapi muka jimbo sentiasa ceria je even wife mcm tu. So anak muka sebek tu ikut tokmid la ye. No wonder
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 23-12-2019 07:23 PM
Dlm tered dia sediri ni pon ada kazen dia dtg. Yg nma farah jual telekong tu. Rumah awal2 lg masa  ...

agaknya kezen dia lari lintang pukang to save her own ass lpa tekejut tgk pendedahan berani mati si kepom kat tred banglo terakhir sblm runtuh
tred yg ada wildthought negro nigga faham bhs melayu pastu gi maki sume acik porem
padahal acik porem tulis dlm bhs melayu
reti lak wildtot tu bhs meleis ye..ingatkan negro la sangat
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 23-12-2019 01:21 PM
Teringin betul nak tengok wajah parents diorang ni... dah la ALL anak teruk kemain common sense ny ...

Masa kenduri kahwin adik lelaki



Yg gmbr bwh ni majlis apatah x tau..i think bertunang si adik lelaki kot..



U tgk gmbr2 mak dan ayahnya..rasa2 buruk sgt ke org tua ni?

Maknya simple je..

I taruk gmbr mak si bodoh ni sbb x nak org prejudice sgt..si gemok tu jahat sbb buruk2 kan psl mak dia merata2..

Ni pula coretan from si bodoh gemok punya blog..



Baca sendiri lah apa si bodoh ni merempan..konon miskim sgt lah..kelakuan x nampak pon mcm sedar diri...kan?

U baca dia cerita asal usul mak bapak dia siapa..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 23-12-2019 09:45 PM
Masa kenduri kahwin adik lelaki



Haih...pity her mom.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 23-12-2019 01:41 PM
agaknya kezen dia lari lintang pukang to save her own ass lpa tekejut tgk pendedahan berani mati s ...

Baca balik blog dia time sedar diri..

X sangka the same person who typed those yg sgt jahat pada ketika ini..

Mmg cth sgt kpd kita semua..

Nak menipu, nak scam org..

Ingat lah..

Kifarah itu ada, malah menyakitkan!

Duit hilang..kena tipu kiri kanan..benda2 buruk yg jadi ni semua berkait dgn sikap tamak haloba diri sendiri..

Bilamana hubungan dgn Tuhan x jaga, hubungan dgn mak ayah x jaga, hubungan dgn adik beradik pon x jaga..nampak simple je tp beringat lah kifarah dtg pelbagai cara bila kita aniaya /zalimi keluarga dan diri sendiri..

HANIS GEMOK dah jauh sgt..sesat sgt dah dia sekarang ni..masa dgn lanre, dia sanggup nak usahakan cari brp ratus k, utk nak kawen secara civil, in church..dah nekad nak jd bini org tu dan ketepikan maruah, agama, keluarga..

Tuhan bg si GEMOK ni byk sgt peluang. Tersangat byk..Allah is being generous to her despite her attitude..

Dia utamakan nafsu dari perkara2 lain. Psl tu kesusahan kehancuran dia yg kita semua baca/tgk pd hari ini jadi dkt dia.

She always asked..why me..why me

She knew deep down, its all her and her only..              

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 23-12-2019 09:45 PM
Masa kenduri kahwin adik lelaki



Thank you sarahhhh. Parents dia ok je kan nampak  normal and wangi je... why anak 3 orang jadi mcm tu.. sakit jiwa tgk.

Maybe betul la orang ckp.. jgn derhaka kat mak bapak. Takda berkat hidup, tu jadi gila tak tentu arah sampai jual body. Mak sendiri pun kau tergamak ye pamslut.. takda mak takda wujud bossbabie bagai tu, jasad pun takdak.

yang si aizat  pegi share hal2 sex, si baddah tak habis2 komplen tak reti bersyukur.. i taktau la kifarah apa. Kesian kat parents dpt anak2 mcm ni.

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 23-12-2019 09:55 PM
Baca balik blog dia time sedar diri..

X sangka the same person who typed those yg sgt jahat pad ...

dia EGO..tu je..sebab sekarang ni dia masih ada atm machine aka her father..sampai satu masa,her father takda..then bru dia akan sedar...huhuhuh
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 23-12-2019 10:00 PM
Thank you sarahhhh. Parents dia ok je kan nampak  normal and wangi je... why anak 3 orang jadi mcm ...

Tak pasal2 aizat jd sex maniac hahaa.
At least jaga la air muka mertua ko tu aizat. Dorang tu bkn org biasa2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
azie_fariza replied at 23-12-2019 10:18 PM
Tak pasal2 aizat jd sex maniac hahaa.
At least jaga la air muka mertua ko tu aizat. Dorang tu bkn ...

Terkejut tgk gambar dia  share kat story yg ada ditempek kat depan2 page. Tergamak dia. Perasaan malu takda.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Thanks drsgonfruit buat tt baru. Great recap from rumah lama.

3700 je dalam bank and duduk dekat kota Landern memang menempah maut betul lah kepams ni. Siap dengan pakei anak lagi. Memang YOLO. But more to TOLOL!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
iza mmg tak follow kakpam eh?
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 23-12-2019 10:20 PM
Terkejut tgk gambar dia  share kat story yg ada ditempek kat depan2 page. Tergamak dia. Perasaan m ...

Bajet hot tapi euw sangat. Rasa nak tempeleng je.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
I bet the drama intensifies to pressure tok mid to save her. If not her, please for rayyan gituh.

Maybe nak pity trap jali jugak
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 10:24 PM | Show all posts
harira replied at 23-12-2019 09:31 PM
I heran macam mana someone boleh berbelanja lavishly kalau dlm acc ada setakat 30k, n takde simpanan ...

you and me both, I dari mula "kenal" Hanis ni kat Forum duk imagine duit dia berkepuk2 sebab cara dia spend cam dia earn millions.

I was so shocked to learn she was on her last 20k/30k. Tu yang thread ni lately piqued my interest. Dia punya cakap besar Babi pun boleh terbang.

I guess part of me nak husnozon kot walaupun dah tau her backstory, because tak pernah lagi jumpa orang cam Hanis punya level bodoh sombong.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 23-12-2019 10:00 PM
Thank you sarahhhh. Parents dia ok je kan nampak  normal and wangi je... why anak 3 orang jadi mcm ...

Yang sebenarnya diaorang ni still nak nampak relevant and have have dekat mata followers. Sebab mcm i cakap tadi, hidup the siblings ni REVERSE. Orang lain yg sebaya theyolls makin lama makin maju, yg genuine nyer maju ye. Ada good job (kerja hakiki yg betul ye), business yg bagus and family yg okay n selalu travel. Ni kalau korang perasan yg mcm normal sikit Iza je.

Ni diaorang awal2 dulu dah merasa mewah dan lebih dari org lain. tapi hujung2 sorang kuat merempan. Sorang gila seks tayang bulu dada. Sorang lagi gone case gelandangan pengemis. So in a way family pun kucar kacir

Paling kesian dekat mak dia. Tak kisah la kepamnis tu cakap dia jahat ke apa. Bukan mak dia tinggal dia mcm dia tinggal anak dia. Elok je besarkan dia, bagi education n kawen. Takkan la ko still nak salahkan parents ko bila dah tua bangka cani
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts


I rasa dia dah tau anak dia autism. Kan katanya selalu pi prince court ka apa ntah utk check up

X sure la pulak if nursery tu rajin susun mainan ikut kaler macam ni

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 23-12-2019 10:28 PM
I rasa dia dah tau anak dia autism. Kan katanya selalu pi prince court ka apa ntah utk check up  ...

Bagus la kalau dah pi check sebelum terlambat. Jangan in denial. Kalau takde apa2 at least dah check kan. Dari rasa anak genius kononnya tp sebenarnya ada masalah lain
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 10:30 PM | Show all posts
234126 replied at 23-12-2019 09:32 PM
Sujud syukur orang2 yang kena remove tu.

Siapa  nak rosakkan reputasi sendiri associated themse ...

hahaha she nak kita beli dari dia tu yg letak kat close friends. Perhaps dia tengok cam iols punya handbag collection yg iols akan jadi potential customer kot Allahualam. Or another reason is dia tersalah letak iols kat close friends.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepyfish replied at 23-12-2019 10:24 PM
you and me both, I dari mula "kenal" Hanis ni kat Forum duk imagine duit dia berkepuk2 sebab cara  ...

either banyak duit or banyak hutang. In kepam’s case- banyak hutang. Takut ah dengan level tak kesedaran dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
eyeda1223 replied at 23-12-2019 10:25 PM
Yang sebenarnya diaorang ni still nak nampak relevant and have have dekat mata followers. Sebab mc ...

Unbelievable kan perangai hanis ni. Sehina-hina manusia. Mengata mak sendiri. Gunakan anak sendiri utk kepentingan dia. Makin lama makin melampau. Jijik everytime  baca post2 dia, tgk gambar2 dia..  sebab tak sedar2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 08:51 AM GMT+8 , Processed in 0.078330 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list