CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2446|Reply: 18

[Tempatan] Bangla jadi bapa ayam sediakan ayam bangla

[Copy link]
Post time 20-12-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Sekarang nie tanah melayu dah jadi tanah bangla.agaknya bila Kita akan dapat PM berketurunan Bangla
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-12-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sindiket bukan bangla dah lama bawak masuk ayam bangla
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-12-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
pokaibanktokyo replied at 20-12-2019 06:36 PM
Sindiket bukan bangla dah lama bawak masuk ayam bangla

Yitu dulu.sekarang Bangla kitiyak bewu bewang sudah jadi yitu bapa ayam.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2019 06:58 PM | Show all posts
TT oiiiiii,
Kalau takat paste mcm ni, baik org baca kt laman web tu je terus.
Mane ko punye ayat seperenggan dua.
Makin tahik la tahap thread skrg ni.
Dengan @Knights yang kalau PH berak kt muka die pun die puji lg.
Dengan yang paste video tanpa ape2 cerita.
Ni lak paste mende ni je.
Sakit lak hati aku
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2019 07:01 PM | Show all posts
x pnh plk jumpa pompuan bangla..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangla ni berlambak di malaysia, kita kena berterima kasih kpd Mahathir
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 20-12-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 20-12-2019 06:58 PM
TT oiiiiii,
Kalau takat paste mcm ni, baik org baca kt laman web tu je terus.
Mane ko punye ayat s ...

Takyah panjang buat ayat panjang.tujuan utama I postkan ialah supaya Kita bincangkan isu nie utk lihat di mana Salah Dan silap Kita.selain I pun suka baca Komen yg mencarut kih kih
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-12-2019 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 20-12-2019 07:01 PM
x pnh plk jumpa pompuan bangla..

Ada jer tapi Tak banyak.rupa macam perempuan rohingya.try lepak Kat pasar pudu .Kat kotaraya pun Ada juga
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-12-2019 07:44 PM | Show all posts
ArvindArvind replied at 20-12-2019 07:27 PM
Ada jer tapi Tak banyak.rupa macam perempuan rohingya.try lepak Kat pasar pudu .Kat kotaraya pun A ...

yeke..tp kotaraya mmg dh lama i x pgi..takut nk jalan sana.dh lebih 10 thn rasanya x pgi
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2019 07:58 PM | Show all posts
bangla sepet dan rentung mesti segera dihalau keluaq dari Malaysia...wakakakakakakkakaaka
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-12-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 20-12-2019 07:44 PM
yeke..tp kotaraya mmg dh lama i x pgi..takut nk jalan sana.dh lebih 10 thn rasanya x pgi

skrg jadi tempat lepak Bangla especially mydin kotaraya.kotaraya pulak tempat maid Pinoy lepak.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-12-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
JohnnySins replied at 20-12-2019 07:58 PM
bangla sepet dan rentung mesti segera dihalau keluaq dari Malaysia...wakakakakakakkakaaka

Halau sepet kang merudum ekonomi.halau rentung kang takde lah anne jual cendol huhu
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2019 08:45 PM | Show all posts
ArvindArvind replied at 20-12-2019 08:37 PM
Halau sepet kang merudum ekonomi.halau rentung kang takde lah anne jual cendol huhu

itu cuma andaian...wakakakakakakakakakakkaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 20-12-2019 07:01 PM
x pnh plk jumpa pompuan bangla..

Ada ramai cikki ayam bangla kat msia. Tapi kena simpan ketat ketat kat condo. Bapak ayam lah yg uruskan their documentation & disquise them as students. Padahal most of them are illiterate. Gov officers yg in charge luluskan permit either plain stupid or lapar duit, or both. Bangla yg tak tahu baca satu habuk pon mereka luluskan permit utk sambung belajat kat local u & colleges. Celaka betul!
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2019 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
bangla yg jantina pompuan rupa camne?
serious nk tau sbb x pernah tngk.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2019 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
pulauturtle replied at 20-12-2019 07:24 PM
Bangla ni berlambak di malaysia, kita kena berterima kasih kpd Mahathir

Terima kasih Mahathir
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-12-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak peduli pun deme ni nak buat apa asalkan tak ganggu orang tenpatan. As human, they have their own needs or korang lagi suka tengok berita bangla rogol/kacau perempuan/budak2..? Better ada benda2 macam ni untuk elakkan diorang 'naik gila' tiba2.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 11:41 AM | Show all posts


ni rupe bangladeshi women..
baru ku tahu kat bangladesh ade salah satu brothels terbesar di dunia..
sampai 2000 orang..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-12-2019 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_bear replied at 22-12-2019 11:10 PM
Aku tak peduli pun deme ni nak buat apa asalkan tak ganggu orang tenpatan. As human, they have their ...

Sejak bila warga asing boleh niaga?.biul nyer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 09:16 PM GMT+8 , Processed in 0.088692 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list