CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tin

Ideas, announcement, feedback, report thread kene sorok antu nenen

[Copy link]
 Author| Post time 17-8-2005 06:03 PM | Show all posts
Originally posted by gekko at 17-8-2005 01:58 PM
KING!...that's still a long way to go for me......can the Mods pls help adjust the Read Access :tq:


Done
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2005 10:02 PM | Show all posts
Mod,
my reading access tak boleh adjust jugak ke? Tak leh masuk tread laporan.
Reply

Use magic Report

mat_toro This user has been deleted
Post time 20-8-2005 02:33 PM | Show all posts
Pengumuman... Saya akan pegi course 3 bulan & kalau tak nampak saya masuk sini 3 bulan jangan hairan... To Malik my friend kalau ada lagi yg carik pasal dgn our school of thought pls stall him untill I get back... I know you can deal with them yourself but pls be considerate... I want some action too y'know Next time nak tengok Jazim post pics of the last gathering... gambar meja pun nak tengok everybody punye office (and faces kalau rasa dirinya lawa & kacak gilak) Whats the big deal with Yipuns pic anyway? I didn't see it too... embarassing pics ke? Maybe Yipun was doing the chicken dance in that pic. Whatever laa... Adios Amigos.. I go now andrigo!!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2005 07:53 AM | Show all posts
Originally posted by mat_toro at 20-8-2005 02:33 PM
Pengumuman... Saya akan pegi course 3 bulan & kalau tak nampak saya masuk sini 3 bulan jangan hairan... To Malik my friend kalau ada lagi yg carik pasal dgn our school of thought pls stall him  ...



baik Tuan ...!!!! considered done .....

ehhhh .. gi staff college mana????



:cool::cool::cool:
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2005 10:27 AM | Show all posts
Selamat berkursus......
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-8-2005 11:05 AM | Show all posts
Originally posted by harleena at 17-8-2005 10:02 PM
Mod,
my reading access tak boleh adjust jugak ke? Tak leh masuk tread laporan.



Saya cuma boleh edit reading access satu-satu thread je, reading access hang, tak dapat nak tolong, hang kena la rajin contribute supaya dapat naik reading access hang.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2005 11:11 AM | Show all posts
Originally posted by harleena at 17-8-2005 22:02
Mod,
my reading access tak boleh adjust jugak ke? Tak leh masuk tread laporan.


Unfortunately reading access forumner takleh nak ubah sebab tengok tahap kesenioran masing2....:cry: jadi meh la harleena posting banyak2 jadi dapat naik pangkat cepat!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-8-2005 03:56 PM | Show all posts
JANGAN LUPA, SAKSIKAN CERITA PERANG KOREA HEBAT BERTAJUK TAEGUKGI YANG AKAN DISIARKAN PADA PUKUL 2200HRS @ 10.00 MALAM INI DI TV3.

Cerita favorite saya ni. harap tak banyak yang dipotong.
Reply

Use magic Report

mengseng This user has been deleted
Post time 31-8-2005 10:22 AM | Show all posts
EDITED

[ Last edited by tin at 31-8-2005 06:59 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2005 12:34 PM | Show all posts
Originally posted by mengseng at 31-8-2005 10:22 AM
nf:nf:nf:nf:nf:nf:



mana orang2 persemakmuran ayo kita fight!


HI mengseng
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2005 05:28 PM | Show all posts
hehehe........
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2005 06:08 PM | Show all posts
asyik gadoh je... ishhhhh...
rungkai... ur rabbit is really cute.. :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2005 08:53 AM | Show all posts
movie " TO HELL AND BACK " saper2 yg ingin memiliki movie ini sila PM saya dgn kadar seberapa segera, terhad utk 2 orang sajer, maka hanya 2 orang terawal yg PM saya saja akan saya terima, jgn ketinggalan, harga cukup menarik....
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2005 08:23 PM | Show all posts

SEDIKIT MENGENAI FOREIGN & DOMESTIC NEWS

Utk topic berita tentera dalam dan luar negara saya stick kan supaya tak berlaku pembukaan banyak  topic yg sama. Anda semua boleh memasukkan apa shj berita mengikut sempadan negara dlm dua-dua 'sticked' thread tu.

Harap Maklum
Reply

Use magic Report

tebuanbelang This user has been deleted
Post time 18-10-2005 10:02 AM | Show all posts
[quote]Originally posted by wufi at 18-7-2005 09:02
tumpang tanya, nape aku nengok kat page nie saje, ada gambo yang pelik
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2006 06:25 PM | Show all posts
utk menceriakn bod .. kena ada manyak gmbr ..ekekekekeke

tgk castaway semalam kat tv3 .. walopon dah tgk cd citer tu beberapa tahun lepas, tp tgk plak seround lagi ..

tgk ikhtiar idop yg dilakonkan .. ikhtiar idop di sebuah pulau tanpa manusia lain ..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-2-2006 04:17 PM | Show all posts
PERHATIAN:

Ada satu rancangan baru bertajuk Penggempur akan disiarkan setiap Selasa, pukul 12.30 tgh mlm (0030 hrs) di TV1. Rancangan ni menceritakan rejimen-rejimen dalam Tentera Darat dan menggunakan bahasa mudah untuk difahami oleh orang biasa. ada 13 episode. so tunggulah kehadirannya minggu hadapan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2006 08:36 AM | Show all posts
Kenapa la RTM buat rencana camni pukul 12.30 malammmmmmmmmm tapi siar drama low quality masa prime time???????????
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2006 09:58 AM | Show all posts
aallaaaaa..... tak penah ader pun... ngarut jeerrrr
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2006 10:39 AM | Show all posts
Originally posted by alphawolf at 7-2-2006 08:36 AM
Kenapa la RTM buat rencana camni pukul 12.30 malammmmmmmmmm tapi siar drama low quality masa prime time???????????


AKU SAMPAI KENA TEKANAN JIWA TAHAP TENUK NUNGGU RANCANGAN NI!!! ARGGHHH!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 07:59 PM GMT+8 , Processed in 8.398626 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list