CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

"Kerja Asyik Nak Complain Pada Mama Dia Je!" - Suami Elfira Loy

  [Copy link]
Post time 17-9-2019 04:57 PM | Show all posts
orang badan kecik katek ni bahaya ooo...aku paling takot org katek kecik
spesis tk bole kalah. tu psal byk retis kita kecik2 je badan.

eh hang bole jalanla..retis ni dari bercinta buat anak mengandung alahan smua kita perlu kesah ke??
so? perlu ke aku ketuk pintu jiran bgitahu berita ini?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-9-2019 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
agknye kalau aku kol laki aku ckp nk mkn sabun,  mesti laki aku ngamok.. wat malu je hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 05:01 PM | Show all posts

bekas tunangan elfira le...sapa lg..atau saya salah eja..maaf ye
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki memang boring kalau bini asyik ngadu Kat mak je... Hati hati skit perangai tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 05:02 PM | Show all posts
nmpk laki kau ade sedikit kemenyampaan dgn kerenah engkau
jgn over sgt el
laki ni kan
baik cam na pon setia syg camna
kalau bini gedik over lebey2 taknak berubah
abis kau nnt 3-5 tahun akan dtg
lagi2 kalau dia jumpa permpuan yg matang tak gedik baik cantik ade kerjaya mcm aku ni
abis kau el
aku nasihat je
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 17-9-2019 04:06 PM
Dr cara percakapan lakinya.. mcm heols tgh dating dgn pompuan lain.. tu yg layan x layan je peel el. ...

Hahahahaha



Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 05:13 PM | Show all posts
[ig]https://www.instagram.com/p/B2day0EDh-x/[/ig]
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
kookiechip replied at 17-9-2019 03:40 PM
Ada orang post ni dkt Twitter:

“yal kalau tengok episod ni El ada explain the way her husband ca ...

Tapiii kali dpn kawan2 xkan boleh reveal el asyik report dkt mak dia. Kalau betul nampaknya kwn2 suami dia tau lah perangai huduh el
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-9-2019 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 17-9-2019 04:57 PM
orang badan kecik katek ni bahaya ooo...aku paling takot org katek kecik
spesis tk bole kalah ...

Agak sis nilopa camtu gak ke..risau i ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Rezeki pulak bunting pelamin..  biasa org preggy ni byk kerenah.. tu yg hubby nya x sanggup nk layan kot
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
messymimi replied at 17-9-2019 03:50 PM
Erkkk...cover selagi boleh si elbulu ni..dah malu lh tu
dah tu, selamba je lh si faris tu ckp  ...

Betulll! Kalau betul dpn kawan si faris tu maksudnya deme tau perangai huduh si el ke mcm mana?
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
innocent_me replied at 17-9-2019 03:47 PM
Emm ntah la EL.
Meols sesungguhnya terqezut dgr laki hang jawab cenggitu. Baru je meols terpuji mu ...

Meolls setuju.. dh hampir 10 yrs kawen.. hubby meolls x pernah jwn gitu.. mcm malas nk layan...
syukurrrr wpun hanya hensem dimata meolls.. tetap meolls takut if kena sondol
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Wuu, sungguh terkezutt iolls cara lakinya answer her question. Iolls punya ipar (lelaki) ada sejenis macam tu, serba serbi malas, malas nak layan, malas tolong kerja
Kalau iolls confirm malu gila.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
slps tgk video tu mmg dgrnya mcm si suami malas layan...hurmmmm
walaupun aku x ske el ni tp aku doa yg baik2 je utk perkahwinan diorg
n smg selamat melahirkan
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Cyempaka replied at 17-9-2019 04:05 PM
Malunya el oi.. Dia mesti bajet laki dia nak pujuk dia jgn la makan sabun syg bahaya blebleble sekal ...

Ahahha expected dipujuk jgnlah syg....mcm meols trkena kencing manis masa.preggy curi2 buat air manis sekali.husband nmpk dok pujuk2 ckp nanti menangis anak.dlm.perut hhahahaha. Logiknye el ni nak makan lg lah benda.bkn2.ingat ka dptlah pujukan...last2 tok laki ckp makanlah...yg paling aku trkejut lg el ckp 'kuangajaq...' ..eh..ai dan my husband tak.pernah ckp.words kuangajaq to each other sbb kasar kan..apatah lg ckp dpn org.
Tp.kesian gak el ni permintaan nak.pakai baju MU pun tak trtunai...alahai kesian. Padahal benda kecik kot wlupun mngada2. Utk.wife, takkan tak sudi? Apepun vid ni mndatangkan rasa malu sbnrnya kat el...lg2 bila netizen komen2 negatif mcmni...mmg boleh jd penyebab gaduh...so el, nxt time tak pyhlah masuk program yg mcmni...dia klu husband yg ala2 kena bebel.dgn.wife nampk.comel...tp tidak klu husband yg marah2..sbb jiwa perempuan ni halus. Lg2 tgh ngandung gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 05:25 PM | Show all posts
chekacheku replied at 17-9-2019 02:17 PM
Lakonan je tu..dorg semua ni lapar perhatian..idup dlm dunia khayalan..

bila ko ckp mcm ni... teringat pasangan suwet muwet nanaz nabila
PDA sokmo kat socmed... pengakhiran nak cerai juga

lapar perhatian .... hidup dlm dunia khayalan.... on point sgt komen ni

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-9-2019 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaida28 replied at 17-9-2019 05:01 PM
bekas tunangan elfira le...sapa lg..atau saya salah eja..maaf ye

Sufian Suhaimi.. nama manja-baby pian
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 05:33 PM | Show all posts
seriously ak igt hasben dia ni sejenis ckp lemah lembut..psl mkn sabun..psl suruh hasben dia pki jersey MU..dah el ckp mengidam wpn cm x logik as hasben yg ku pikirkan sejenis romantik n lembut mesti dia beralah like ok i pakai sekali ni je sbb u tgh pregnant..sekali jwb dia...tak tak tak oh myyy...so childish
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 17-9-2019 02:46 PM
Waalaikumsalam.. Tu je suaminya jwb..
Bukan biasa llki ni akan terus tnya ke cth mcm "waalaikumslm  ...

Tu dlm novel jahhhhh. In real life jate jrg gitu lg2 hat blom kawen dh terover expose konon very the suwitttt sgt tp bila dh kwen dh tido sebantal br jate tu tau prgai sbnr rs annoying lahhhhh nape bini aku so childish lm2 mls la nk lyn walau cuba2 kaver kdg terzahir jgk rs mls nk lyn tu samada dr segi perbuatan or percakapan
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh dah faris kau start letak duit rm20 dalam celah muka surat quran. Baru la mertua sayang semula.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic
Makin Lembiklah Budak Sekarang” – Tindakan Sekolah Sediakan Bangku Sewaktu Perhimpunan buat netizen berbelah bagi
YgBenarMakin Lembiklah Budak Sekarang” – Tind
Views : 1395 Replies : 47
JOKER 2
SY_MumiJOKER 2
Views : 418 Replies : 6
Hanis Haizi Al-Kepam Amougou birthday 26 September, acik2 jangan lupa v68
AKAZ85Hanis Haizi Al-Kepam Amougou birthday 26
Views : 45234 Replies : 1215
[HISTORY PENYAKIT]: BAGAIMANA KES2 AIDS MULA2 DIKESAN
ipes2[HISTORY PENYAKIT]: BAGAIMANA KES2 AIDS
Views : 7010 Replies : 32
BARBIE (2023)
SY_MumiBARBIE (2023)
Views : 2276 Replies : 32
Netflix & TvN: MINE
shahirakayNetflix & TvN: MINE
Views : 7503 Replies : 34
Akaun Telegram PM Ismail Sabri pula kena godam
YgBenarAkaun Telegram PM Ismail Sabri pula kena
Views : 93 Replies : 1
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 48540 Replies : 1487
Amazon Prime Video launches localized services for top three markets in Southeast Asia
KateBeachAmazon Prime Video launches localized se
Views : 101 Replies : 0
It's not easy to be me:Ibu ibu kiciwa anak lahir luar negara tidak diiktiraf warganegara
YgBenarIt's not easy to be me:Ibu ibu kiciw
Views : 553 Replies : 4

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 09:23 PM GMT+8 , Processed in 0.090623 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list