CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 10761|Reply: 60

Original Rejected Perfume dan Outlet/Factory Price Handbag. Fakta atau Auta?

[Copy link]
Post time 10-9-2019 03:52 PM | Show all posts |Read mode
Edited by No_entry at 11-9-2019 02:35 PM

Hai korang,saya nak tanya pasal perfume sikit. Tak tahu la kalau thread ni dah pernah dibuka atau belum. Sorry kalau dah penah ada. Just nak tahu apakah wujud perfume original rejected? Adakah maksudnya, ya ia memang telah direject oleh syarikat kilang perfume besar-besar sedunia ataupun maksudnya tidak,engkau telah ditipu wahai perempuan noob. Mohon pencerahan please. Thanks.
p/s: Tajuk telah diedit bagi membolehkan forummers bertanya mengenai handbag jugak ok. Especially handbag yang personal shopper claim harga murah sebab direct kilang atau outlet.



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 10-9-2019 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tipu jer.. Semua tu auta.. Tak mungkin la reject perfume dalam volume yg byk..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 04:23 PM | Show all posts
auta..perkataan tu dicipta utk melariskan jualan je..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Original rejected ni yang takde penutup ke? Kotak dia pulak tulis not for sale?
Pernah dapat, kawan bagi.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 04:25 PM | Show all posts
tipu 100%.. kalau betul reject, takdenye dia jual dlm botol yg sama dgn retail.. mesti tukar container lain, utk jaga image brand..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 04:25 PM | Show all posts
autaaa.... semua tu fake.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 04:28 PM | Show all posts
tipu je tu...bau dia x tahan lama pun...kalau betul mesti bau tahan lama kan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2019 10:34 AM | Show all posts
harkktuih replied at 10-9-2019 04:15 PM
Tipu jer.. Semua tu auta.. Tak mungkin la reject perfume dalam volume yg byk..

murah banyak uolls. siap bg disclaimer lg. katanya perfume reject.kotak koyak sket la.botol dented sket la. rolled eyes.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 11-9-2019 10:36 AM | Show all posts
ruffboyz replied at 10-9-2019 04:23 PM
auta..perkataan tu dicipta utk melariskan jualan je..

dulu penah gak beli perfume reject katanya. hmm nan hado baunya.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2019 10:54 AM | Show all posts
amyza replied at 10-9-2019 04:24 PM
Original rejected ni yang takde penutup ke? Kotak dia pulak tulis not for sale?
Pernah dapat, kawa ...

katanya new in a box. siap paperbag bagai nak membuktikan dia original seperti di counter.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2019 10:55 AM | Show all posts
smartaleck07 replied at 10-9-2019 04:25 PM
tipu 100%.. kalau betul reject, takdenye dia jual dlm botol yg sama dgn retail.. mesti tukar contain ...

katanya guna cargo kapal amik masa 3-4 bulan nak smpai. so terdedah pada haba semua so mungkin bau akan sedikit berubah.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2019 10:56 AM | Show all posts

tula. tgk murah sgt pun nervous. tu tanya korg semua yg pakar kat sini ni.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2019 10:57 AM | Show all posts
CikB replied at 10-9-2019 04:28 PM
tipu je tu...bau dia x tahan lama pun...kalau betul mesti bau tahan lama kan

dia kata customer dia semua tak pernah complaint.botol calar dll kerosakan kat botol katanya. nak post gambar tp kenapa tah tak boleh nak post gambar.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:14 AM | Show all posts
ya.. pernah come-across penjual2 perfume ni
kat IG.. hampir percaya juga.. nasib baik tak terbeli..

tak sangka imitation rupanya..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:16 AM | Show all posts
meols pun tertanya2
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Most high end designer products yg ada kecacatan atau tak terjual, biasanya dorg akan dispose utk protect brand dorg sendiri.. Mcm burberry pernah dispose brg dorg worth more than 28mil pound tahun 2018 kalau x silap..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 11-9-2019 11:47 AM | Show all posts
itu perfume..yang handbag pulak caner ye..yang kata reject satu hal.. ada yg kata original tapi murah dari beli kat outlet..yang banyak aku tgk coach la..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2019 12:02 PM | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 11-9-2019 11:14 AM
ya.. pernah come-across penjual2 perfume ni
kat IG.. hampir percaya juga.. nasib baik tak terbeli.. ...

diorg ni claim ori ori confident betul. kita tahu hrga kat pasaran berapa. kalau murah sgt mmg wajib diragui la kan?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2019 12:03 PM | Show all posts

siap paperbag katanya. punya dahsyat marketing diorang nak buat sebijik sejibun.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-9-2019 12:06 PM | Show all posts
harkktuih replied at 11-9-2019 11:28 AM
Most high end designer products yg ada kecacatan atau tak terjual, biasanya dorg akan dispose utk pr ...

kan. company besar-besar takkan la nak dispose brg diorg dengan cara bagi kat org tengah lain yang ingin menjual pulak brg reject tu. rosakla brand diorg kan kalau semua org nak beli yang reject.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 03:04 AM GMT+8 , Processed in 0.090455 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list