CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dauswq

[KBS] Angle’s Last Mission : Love - L Myung Soo , Shin Hye Sun

  [Copy link]
Post time 23-7-2019 04:43 PM | Show all posts
masnona replied at 27-6-2019 12:42 PM
Shin hye sun (heroin lead) ni nampak profesional la menari ballet wlaupun blatih 3-4 bln je sblm dra ...

kan..nmpak mmg mcm penari ballet yg professional.. suke die ni since zaman die berlakon as supporting actress lg.. comel je tgk die dgn kim dan..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2019 04:46 PM | Show all posts
alien88 replied at 18-7-2019 03:26 PM
L

bila la iolls nk start tgk drama ni, hmmm

uols dah layan ke lom cite ni alien?? iols ingat nak layan pas habis iols tgk cite www nnti..dotter iols sibuk suruh iols tgk..ending sedih katanya smpi dia tgk meleleh2 airmata
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 05:11 PM | Show all posts
mimiekiut replied at 15-8-2019 04:46 PM
uols dah layan ke lom cite ni alien?? iols ingat nak layan pas habis iols tgk cite www nnti..dotte ...

iols tgk except 2 episod terakhir..
dah tertengok spoiler kat ig malas pulak nak tgk..
tapi oklah citer dia..
bolehlah layan..ujung2 tu memang sedih..
ost pun sedap..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 15-8-2019 05:11 PM
iols tgk except 2 episod terakhir..
dah tertengok spoiler kat ig malas pulak nak tgk..
tapi okla ...

Habiskn uols. Spoiler tu kdg2 xtepat seperti jangkaan gituh.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 02:52 PM | Show all posts
mimiekiut replied at 15-8-2019 04:46 PM
uols dah layan ke lom cite ni alien?? iols ingat nak layan pas habis iols tgk cite www nnti..dotte ...

iolls tgk smpai ep 8 je rasanya.. ntah kenapa x diteruskan padahal minat je L & lakonan Shin Hye Sun pon ok
nt kalau uolls dh start tgk gtau eh, leh marathon sama2
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2021 11:15 PM | Show all posts
ulang balik kat Tv8 ep 5 Shin Hye Sun ...yg mr queen tu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-1-2021 11:16 PM | Show all posts
i dah tengok.  nice story . haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-6-2024 09:30 AM GMT+8 , Processed in 0.500029 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list