CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Sarip.Dol

[UMUM] LuaHaN RaSa Ver3.0

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Biskut.Marie at 26-11-2021 07:34 PM

Kenalah jujur. Jgn riang ria bertukar point semata2 medal. Kan dh terceduk tu, sakit tak?

adan uke
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
aku benci betul perangai orang itu...ntah kenapa tetibe je macam tu? xde angin xde ribut...dasar!
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 10:03 AM | Show all posts
keje sampai bulan 12 ni je. lps tu berubah haluan. hmmm ok.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 10:13 AM | Show all posts
nk kesian kt 1 so called blogger terkenal seberang.
beria menafikan 'benda ni' tp akhirnya terpaksa mengalah
terpaksa juga mengaku 'sesuatu'kt sana bukan hak milik rakyat sana
ownernya rakyat malaysia.

bapak presiden dah redha lama dah
dah tau lama
tp si blogger ni eksyen nk mamppp
segala email, WA dr team sini dibakulsampahkan je
ha skrg blog ko pun senyap tak berkutik dah sebulan kot

me dan 2-3 dlm team sini dah lama rengsa dgn ko
sejak kitaorg kena sponsor ko dan pembantu a-z
semata-mata nk explain kt jb thn 2015 dulu
dah la masuk melalui spore
byk tau kena kuar duit utk ko masa tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 12:02 PM | Show all posts
ni sengaja buat lambat2 ke camane? dh tahu kerja berkait dgn org cepat2 la hantar, bodoh!
bab berbual ko mmg laju!
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lebih sejam menunggu lappy siap. Sabo je la.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 02:45 PM | Show all posts
semoga hari ni cerah seperti biasa
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2022 03:20 PM | Show all posts
skodeng...skodeng...ada orang tu suka nau skodeng
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 11:50 PM | Show all posts
terasa cepat masa berlalu. bln depan dia akan disahkan jawatan. bln 3 dah boleh bwk keluar semua duit epf sb klu tak bwk keluar kena tunggu umur 55 baru boleh bwk keluar. selepas tu nti dah mula ada pencen.
alhamdulillah rezeki dia juga murah. dr bln 10 aritu non stop buat kek dan cookies. setiap minggu ada saja tempahan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 03:45 PM GMT+8 , Processed in 0.229620 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list