CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Sarip.Dol

[UMUM] LuaHaN RaSa Ver3.0

  [Copy link]
Post time 8-7-2021 04:02 PM | Show all posts
hate to see him around here..

liar!
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Raya sowang2 lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 03:38 PM | Show all posts

bersabar lah cin








Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 19-7-2021 03:38 PM
bersabar lah cin

..........
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
bertabahlah duhai hati..........
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2021 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerana sikap selfish dan degil 11 org kena buat swab test smlm. Dah tau bergejala dtg keje buat apa. Susahkan org betul. Dari selasa minggu lepas dah dinasihatkan pegi klinik tp degil. Yg pi minum coke buat apa. Coke bukan boleh sembuhkan penyakit. Bodoh!
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasa bosan, bosan sbb takleh travel… bilalah blh jln2 mcm dulu, rindu dgn kehidupan masa lalu
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Risau. Risau kalau ada yang ambil kesempatan pada anak-anak yg terbiar.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah boring sbb nk menghirup kampung
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah puas sangat duduk rumah. Bila la nak kembali normal balik macam dulu. Tapi at the same time happy dapat duduk dengan parents. Dapat tengok dorang depan mata hari hari. Tapi tu lah.... kita dah le introvert bila pkp ni jadi makin bertambah introvert adoi.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:07 PM | Show all posts
rindu nak balik utara..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 11:04 AM | Show all posts
arghhh bosannya..


panda..where r u...balik la....

tiba2 saja leh hilang ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya allah..
Bagi la kesihatan yg baik pd panda..knp panda tiba2 lemah ni..bertahannya sayang...esok mummy bawa p vet nya.

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 02:36 PM | Show all posts
alhamdulillah result anak no 2 -ve.
risau kt dia sb dah beberapa hari batuk
pagi ni dia selsema pulak
kawan dia yg sama keje partime sakit tekak

pegi klinik swasta list dlm 'selangkah' selangor
kena byr rm95. klu penduduk subang jaya kena rm70.
tp ok la result dpt cepat.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 11:49 AM | Show all posts
Edited by sfhzuraz at 19-8-2021 11:51 AM

Allahu terkesima semalam bila kaki melangkah ke ED spital Shah Alam smlm
tetiba ada sorang perempuan muda jatuh pengsan betul2 kt sebelah kiri
jarak hanya 1 meter lebih.

org ramai hanya memandang tak berani nk dekat
sy terus masuk ke dlm sb bawak mak yg hypo
bila staff ED dah angkat perempuan tu atas stretcher dia sedar pula
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2021 11:13 AM | Show all posts
rindunya nak balik kampung...

nak balikkkkkkkkkkkkkk

Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2021 11:56 AM | Show all posts
Edited by sfhzuraz at 31-8-2021 11:59 AM
MsCinderella replied at 30-8-2021 11:13 AM
rindunya nak balik kampung...

nak balikkkkkkkkkkkkkk

pegi balai minta surat kebenaran la cin
tp kena ada alasan yg kukuh
abah zura bg alasan nk tengok rumah/tanah sb dah berbulan tak tengok

abah, mak dan adik zura
baru je merentas negeri
dr 28/8- 30/8.
abah zura call balai,
polis suh dtg amik surat
kt highway ada sjr
polis tanya kt adik
örg sini ke' sb plet keta plet luar

adik zura ckp aah
tak tunjuk surat pun.



Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2021 11:30 AM | Show all posts
cari selow giler nk kata tenet tak mgkn bukak youtube ok jer. nk rate 1 post pun amik masa nk lepas
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:31 PM | Show all posts
Edited by sfhzuraz at 10-11-2021 01:06 PM

hanya pasrah menunggu.

sebelum2 ni bila dibelenggu dgn terlalu banyak ujian dan sakit
hari2 berdoa moga dipercepatkan 'masanya'
skrg bila dah dekat rasa takut pulak nk hadap
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 06:53 PM | Show all posts
haish..esok kena ke ku*** atas urusan dokumentasi dgn penyewa. penyewa pun 1 hal, dah dpt surat/borang dr MPS dah 2 minggu tp baru minggu ni nk bgtau. MPS lak mcm hare ikut suka nk kompaun kedai org melayu. kedai org cina tak berani pulak nk usik.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 01:14 PM GMT+8 , Processed in 0.077046 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list