CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 9284|Reply: 33

"Dia Ke Yang Nak Jadi Pet Calum Scott?" - Pick Up Line 'Tak Jadi' Nabi

  [Copy link]
Post time 26-3-2019 02:41 PM | Show all posts |Read mode




Penyanyi lagu Vroom Vroom dan pelakon Nabila Razali mencetuskan kontroversi dengan kenyataannya 'I can be your dog' ketika sesi wawancara bersama Calum Scott, baru-baru ini.


Minggu lalu, Samsung menjemput penyanyi antarabangsa itu untuk membuat persembahan acara kemuncak di majlis perasmian model terbarunya yang diadakan di Hotel W Kuala lumpur.


Antara selebriti tempatan yang turut hadir untuk memeriahkan suasana ialah Nabila Razali, Ismail Izzani dan Haqiem Rusli.




  



Kelihatan Nabila sangat teruja apabila diberi peluang untuk mewawancara penyanyi dari Britain itu.


Ketika diajukan soalan mengenai haiwan peliharaan, Calum menjawab dia tidak memilikinya dan bercadang untuk membela seekor anjing.


Pada waktu itulah Nabila berseloroh 'I can be your dog' sebelum cepat-cepat menjelaskan bahawa dia hanya bergurau.







Pun begitu, rata-rata tetamu yang hadir merasakan ianya tidak sesuai.




Kredit foto: IG Nabila Razali




Mungkin kerana terlalu teruja dan gemuruh, Nabila tidak sengaja mengeluarkan satu kenyataan yang mencetuskan kontroversi. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-3-2019 02:47 PM | Show all posts
ala dia bergurau je tu.. netizen ni pon
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 02:49 PM | Show all posts
nape gambar yg atas tu mcm nabila nk tahan bersin?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 02:55 PM | Show all posts
dah kenapa nak jadi anjing si scoot tu sis

ayoyooooo appa amma
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 02:56 PM | Show all posts
orang tu dah cakap dia bergurau tu pon netizen nak kecoh... haiyo
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 03:01 PM | Show all posts
iols kdg2 kalau tgh nervous pun tergurau ayat merepek. anggap saja sheols tgh nervous. dh lah lagu and suara mamat tu sdp. kalau iols pun iols jd gugup teruksss
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 03:03 PM | Show all posts
Calum Scott ni openly gay..so x yah nak merembes sgt la cikki2 sekalian..agaknya Calum lagi taste kat Mail tu..hahah
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 03:10 PM | Show all posts
gurau2 saja kot..jgn serius sgt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-3-2019 03:14 PM | Show all posts
k0iZ0rA18 replied at 26-3-2019 02:56 PM
orang tu dah cakap dia bergurau tu pon netizen nak kecoh... haiyo

aku suka je netizen menganjing si nabila ni balik.. eh nape erk... sbb aku haters dia la kot
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh sundalnya pick up line. Akak nak blaja lah sundal2 gini. Harus zantan suka.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa bf calum ni hnsem x?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 03:38 PM | Show all posts
meow_tompok replied at 26-3-2019 03:14 PM
aku suka je netizen menganjing si nabila ni balik.. eh nape erk... sbb aku haters dia la kot  ...

ha kalau haters tak boleh nak buat apa lah
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols je ke yang rasa biasa je tak la kontroversi pung
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 03:48 PM | Show all posts
Nabila ni macam takde cerita yang bagus balik2 gosip birah
dahla suara so so
sponsor tu pun hanjeng, dalam ramai2 penyanyi malaysia perlukah jemput artis suara setaraf longkang
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 26-3-2019 03:36 PM
Sapa bf calum ni hnsem x?

Kate rugby player aussie tp pernah tgk plak. Haruslah hot kot. Suka lagu No Matter What heshe.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 04:00 PM | Show all posts
nasib budak tu tak kata 'pig is cute, i want to make pig as a pet'..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-3-2019 04:12 PM | Show all posts
disebabkan mamat mata biru sanggup jd anjing
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 04:24 PM | Show all posts
Dah tengok interview tu, rasanya itu spontaneous response.  Nabila terlebih excited le tu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
dah mcm fara fauzana muka
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 04:43 PM | Show all posts
HAHAHAHAH. Gituhhh sanggup jadi hanjing
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 10:49 AM GMT+8 , Processed in 0.098104 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list