CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: Lilrose

"Dia Ke Yang Nak Jadi Pet Calum Scott?" - Pick Up Line 'Tak Jadi' Nabi

  [Copy link]
Post time 26-3-2019 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
She is trying so fucking hard to get noticed...sanggup buat lawak bodoh...nasib la ko kaya senang nk masuk apa2 event nyanyi2 ni...walaupun suara cm chipmunk
Yihhhhhhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-3-2019 12:55 AM | Show all posts


Katenyer!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 26-3-2019 02:49 PM
nape gambar yg atas tu mcm nabila nk tahan bersin?

Mmg gmbar dia tahan bersin pon uols
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
I dari suka sheol jd mcm menyampah. Suka sb dia ni boleh tahan cool jgk walau selalu kene kutuk, tp jd menyampah sbb xsuka dgr suara dia bcakap annoying sgt
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 12:00 PM | Show all posts
Sian dia... biasalah nervous.
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk kokesen sikit terus tergedik2 dan fefeeling sundal... cakap biasa2 sudeh.. dasar
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 03:07 PM | Show all posts
hanjeng jugak dipilihnya..jadilah kucing ke, arnab ke, burung merpati ke..nak jadi hanjeng sbb boleh kena doggie ke hapa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Zoom sikit...... Cakkkkkk...



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-3-2019 05:16 PM | Show all posts
gelenyor yihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2019 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 26-3-2019 03:14 PM
aku suka je netizen menganjing si nabila ni balik.. eh nape erk... sbb aku haters dia la kot  ...

Kita pon haters dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2019 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Huhu. Why la dia buat lawak membodohkan diri sendiri btw lagu2 dia ni catchy n best jgk kan. Tapi suara mmg cam nyanyi karok jamban yach
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 26-3-2019 03:01 PM
iols kdg2 kalau tgh nervous pun tergurau ayat merepek. anggap saja sheols tgh nervous. dh lah lagu a ...

Sama. I pun kalau nervous will do something stupid. Mungkin gitu juga Nabila kan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Nabila cumi2 ni iols respek sbb tahan kecaman dari zaman af lagi.tp sampai skrg dia antara yg masih bertahan dlm industri dan popular dr kawan2 af batch dia.

Callum scott iols suka lagu heshe no matter what.lagu keluar almari beliau
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2019 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa2 je lah kak oiii. Yg penting sentisa di ingati.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 08:11 AM GMT+8 , Processed in 0.087906 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list