CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Amiey

Pakai Terdedah, Netizen Sokong Keputusan Awi Rafael Putus Tunang Dengan Atikah

  [Copy link]
Post time 27-3-2019 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Awi. rapael kan masuk apa tu GEMA GV kan  ala2 nasyid. haruslah suci.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-3-2019 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak dinafikan..formula nak berjaya n jd kesayangan netizen..ialah formula ctdk. Pakaian sopan...tak de pegang2 dgn laki..itu yg netizen suka.satu lagi kalau ada faktor "kampung" atau "felda" atau "orang susah"
Netizen mmg x suka artis melayu urban (kalau kpop takpe..hahahah)0 anak dato smua ni tak kira betapa berbakat skalipun..

Lantas terpulanglah pd management..or artis tu sendiri..watak mcm mana yang dipertonjolkan..wpun akhirnya dikatakan hipo atau last2 kantoi bila ada paparazi amik gamba berbiki ke bagai...

Cuma bagi aku..bukanlah hipo. Kalau sebenarnya jiwa seksi..tapi at least pakailah sopan2 masa "bekerja" mcm kita g ofis ke ada dress code yg sopan kan. Mcm tu jugakla artis...
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 10:23 AM | Show all posts
ONCE A WHORE, ALWAYS A WHORE
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Lahh mcm tu pun seksi ke?? ..dah tau dia jenis mcm mana kan takan nk berharap dia berjubah dlm kolam renang pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 10:45 AM | Show all posts
dia ni dulu hitam berkerak kot
tetiba putih
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 27-3-2019 10:31 AM
Lahh mcm tu pun seksi ke?? ..dah tau dia jenis mcm mana kan takan nk berharap dia berjubah dlm kolam ...

Tak boleh salahkan org yang nak kecam jugak... Sebab atikah sendiri kata  dia nak berubah untuk jadi lebih baik.
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Motif ummah netizens suruh tikah kahwin dgn solsolsol? Knp tak suruh tikah kahwin je dgn ashraf muslim
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
inspektoremos21 replied at 27-3-2019 10:50 AM
Motif ummah netizens suruh tikah kahwin dgn solsolsol? Knp tak suruh tikah kahwin je dgn ashraf musl ...

serap muslim mestilah onzzz saje..janji tikah nak je, lawa kot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-3-2019 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
inspektoremos21 replied at 27-3-2019 10:50 AM
Motif ummah netizens suruh tikah kahwin dgn solsolsol? Knp tak suruh tikah kahwin je dgn ashraf musl ...

Berdekah i kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
lalasahaja replied at 27-3-2019 10:49 AM
Tak boleh salahkan org yang nak kecam jugak... Sebab atikah sendiri kata  dia nak berubah untuk ja ...

Dia ckp nk berubah tak seksi lagi ke apa? Atau berubah dr segi lain..yg mengecam pun kalau akhlak baik tidak la mengecam org kan..so sama je lah..pd i tak seksi mana pun & tak terkejut pun tgk gmbr2 dia di ig..mmg kehidupan dia begitu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 11:32 AM | Show all posts
Lama2 mental pulak dia nie kang
Dia buat mcm tu sbb nak hilangkan rasa sedih dia agkanya
Entah lah
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 11:34 AM | Show all posts
Awie gelak je
Dapat clean kan imej dia balik
Padahal dia pun masa dgn si hamez suraya tu siap spenda berterabur bagai
Kisah silam
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
eleh, macam lah awie tu baik sgt. asal pompuan je cepat je nampak salah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 27-3-2019 11:34 AM
Awie gelak je
Dapat clean kan imej dia balik
Padahal dia pun masa dgn si hamez suraya tu siap spen ...

Gossip ke memang kisah benar? Oh my kenapa iols tak tau pasal kisah spender diorg tu?! Kalau kisah2 berkenaan spender ni iols hanya tau pasal amelina-iwan, rita rudaini, sohai laksa.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh byk jugak netizen ni. Sukati dia lah nk menyeksi pon. Yg lunyai nya dia bukan korang. Awi tu pon bukan suci pon.
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 12:22 PM | Show all posts
inspektoremos21 replied at 27-3-2019 11:52 AM
Gossip ke memang kisah benar? Oh my kenapa iols tak tau pasal kisah spender diorg tu?! Kalau kisah ...

Yg tu maid hamez yg cerita
Si awie nie datang rumah hamez
Lepas tu spenda tercicir ke bersepah ke
Nak korek balik citer tu dah lama dah
Masa zaman dia bercinta dgn si hamez
Long time story


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-3-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
inspektoremos21 replied at 27-3-2019 11:52 AM
Gossip ke memang kisah benar? Oh my kenapa iols tak tau pasal kisah spender diorg tu?! Kalau kisah ...

Apa kes rita wehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 12:26 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 26-3-2019 04:01 PM
Sama jugalah modus operandi retis jandha paling birah kat malaysia yg sorang tu kan tokmat kan?? ; ...

semua retis sama lah nyaah....baik yg jandha, yg dara suntik, yg andartu , mak orang, binik orang....sama saja. Nama retis. selalu mengupload gambar2 dan bideo2 mengundang.....dan acik2 bawang rangers yg selalu terganggu, terusik jiwa dan minda mereka









Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 27-3-2019 12:25 PM
Apa kes rita wehhhh

Hahaha kes spender rita tu bukan kes tangkap basah ke apa. Rita just ungkit yg spender aidil dulu pun dia yg beli haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 27-3-2019 10:53 AM
serap muslim mestilah onzzz saje..janji tikah nak je, lawa kot

Hahaha kan. Tikah kan cute. Confirm ashraf suka. Siap sedia ya sakinah. Mana tau nanti ashraf nak tambah 1 lagi. Dpt la sakinah merasa 'adik' baru
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 02:59 AM GMT+8 , Processed in 0.098532 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list