CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: Cari-Amiey

Pakai Terdedah, Netizen Sokong Keputusan Awi Rafael Putus Tunang Dengan Atikah

  [Copy link]
Post time 27-3-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kimak punya netizen. Mostly bbnu yg acah2 ahli syurga.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-3-2019 01:17 PM | Show all posts
Comel lah tikah nie
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 26-3-2019 04:01 PM
Sama jugalah modus operandi retis jandha paling birah kat malaysia yg sorang tu kan tokmat kan?? ; ...

Ko jgn pancing mat tepek tuh..kang jap lg dtempeknya bnyk2 piccas tikatrisam kat cni

Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 01:57 PM | Show all posts
pemenat sekarang open minded, lagi ko bukak lg pemenat suka
burung terbang, kaki pukul pompuan semua jd idaman pemenat masa kini
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 27-3-2019 11:02 AM
Dia ckp nk berubah tak seksi lagi ke apa? Atau berubah dr segi lain..yg mengecam pun kalau akhlak  ...

Dia cakap nak berubah utk menjadi lebih baik.. bagi ramai org itu termasuk berpakaian dgn lebih baik n sopan.  Jadi dah kua statement gitu.. tambah statement mak dia lagi yang pertikai awi baca doa lancar ke tak.. tak heran lh org kecam dia tak berubah bila menyeksi
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tikah ni mcm melepaskan peluang setelah video trisam dia. Tp takpelah. Orang skrg dah open minded. Tak kisah sejarah lama perempuan tu. Yg dilihat adalah rupa yg menawan.
Teringat zarina zainuddin dan hajah ziela jalil. Lps gambar xx tersebar, alhamdulillah ada lelaki yg sudi berkawin dan kekal shg kini. Cuma ziela jalil, husband dia meninggal dunia.
Harap tikah pun dpt jumpa lelaki yg ikhlas hidup bersamanya hg ke akhir hayat
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 03:31 PM | Show all posts
mahalnya replied at 27-3-2019 01:42 PM
Ko jgn pancing mat tepek tuh..kang jap lg dtempeknya bnyk2 piccas tikatrisam kat cni

mat tepek !! i loike
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2019 12:12 AM | Show all posts
Aku cadang tikah kahwin jer dgn pismidon. Aku yakin pismidon (yang telah move on dari joy sekian lama nya) dapat bimbing tikah ke syurga
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-3-2019 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ada pape ke dgn aedy?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 02:11 AM GMT+8 , Processed in 0.076451 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list